Hiçbir insanla ilişki yaşarken arkadaşlık kurarken sohbet muhabbet ederken, bizlerle aynı düşünce ve fikirli olması da bekleyemeyiz çünkü herkes ayrı bir birey ayrı bir kültüre sahiptir. Bu yüzden her zaman için şunu bilirim ki, aynı fikirlere sahip olmasak da birbirimize saygılı ve düşünceli bir şekilde hareket etmeyi kendimize görev olarak edinir buna göre yaşarsak her zaman mutlu olmayı fazlasıyla biliriz. Ama aşırı derecede zıt sürekli kavga kıyamet olan bir ilişkide olmayı tercih etmem..
Her konuda uyumdan yanayım. Farklılıklara saygı duysam bile ileride problem olarak karşıma çıkacağını düşünüyorum. Kimseyle zıtlaşacak toksikleşecek enerjim de kalmadı bizim gibi olan bizi bulsun amin tşkk
Belli başlı kırmızı çizgilerim dışında ben açık fikirliyimdir. Hatta bazen benle aynı düşüncede olmaması daha çok çeker. Ama yaşadığımız sorunlarda ortak paydada buluşabilmeliyiz.
Bana karışmıyorsa problem yok ama zor olanı severim mesela ilk görüşte aşk inanamam zamanla tanıyarak vakit geçirerek onu severim birazda benim zıtlaşmam gerek
Şimdi mesela ben ak parti derim o CHP beni chp ye oy vermem için baskı yaparsa karışırsa bye bye derim ya da ne bileyim gittiğim yerlere sevdiğim şeylere karışıp laf ederse saçma böyle şeyler zaten özgür alanım olsun isterim saygı duysun isterim
Sevdiğim şeylere asla karışamaz hiç hoşuma gitmez bu beni değiştirmek demek buna izin vermem saygı duymalı ben nasıl duyuyorsam inşallah böyle biri vardır kaderimde ileride tabi