Mesala beyenmedigin birine asik olur musunuz.
Ben oldum galiba kalbi cok guzel ve cok guluyoruz birlikde?
Size hij oldu mu bu?
Mesala beyenmedigin birine asik olur musunuz.
Ben oldum galiba kalbi cok guzel ve cok guluyoruz birlikde?
Size hij oldu mu bu?
KArakteri ve davranışları bana uygunsa olurum tip dediğin nedir ki? bir kazaya bakar bir bıcak y arasına bakar şeklin kayar. en iyisini yapmıssın iyi eğlenceler mutluluklar dilerim devamı gelir insallah.
Cok haklisin
Cevap
12Cevap
Avrupada çok tipe bakmazlar çünkü ruhu tok burada m a*l sanıyorlar insanları o kadarda olmamalı
Ne saniyorlar orada installatie?
Insanlari
İnsanı insan sanıyorlar orada başka ne sanacak alla alla
Evet haklisin
Aynen. teşekkürler
Aşkın tip ile alakası olursa yaşlanınca vücudunuz sarkinca çöpsünüz o zaman
Aşk gönülden gönüle olan bir bağdır
Ask oldum galiba com iyi fakit geciriyoruz giluyoruz eyleniyoruz en onemlisi deilmi zaden
Katılıyorum
Sen katiliyorsunda cevremdekiler katilmiyor manyakmisin filan diyorlar bununla olur mu filan
boş ver yakışıklı olup hovarda olacağına sevgine bak
Evet banane yakisiklisindan bunun hastaligi var yasliligi var tskler
Ben oldum. Onunla olmak var ya 1000 yakışıklıya bedel ya
Çok iddialı sin
Ne guzel iste beneden ayni oldu karnima agrilqr giriyor cok guluyoruz birlikde cok iyi gekit geciriyorum.
Ve bana cok saygisi var
@umutcan3434 evet öyleyim başta tipi için reddetmiştim ama gerçekten hayatı doya doya yaşayacağım biri o
Yaaa çok tatlısınız bizde öyleyiz bazen en olmadık şeylere bile deli gibi gülüyoruz bizde😂😂
Ne mutlu sana ön yargılarını yıkmış sin
@umutcan3434 evet öyle oldu çok teşekkür ederim
Ne demek keşke sizin gibi iyi Bi insanda benim karşıma çıksa
@umutcan3434 inşallah çıkar benim karşıma öyle iyi birini çıkarttı ki Allah işten herkese nasip olur umarım
@umutcan3434 ins cikar cok guzel gir duygu
Belki bakalım nasip
Olurum mesala o kişi bana göre daha özeldir benden başka sının ilgi alanı olmaması onu yanlızca benim sevmen daha ne isterim ki :)
Şoyle tipim olmuyor istemiyor Ama takılmaya başladığımda ondan yavaş yavaş elektirik alıp hoslaniyorum
Karakteri iyiyse benimle istediğim gibiyse tip önemsiz kalıyor, çünkü karsindakiyle iyi anlaşamayıp istediğin gibi mutlu olamadıktan sonra bir önemi kalmıyor tipin.
Karakteri iyiyse mi? Siz kızlar zaten karakteri kötü erkekleri sevmiyor muydunuz?
Demekki tüm kızlar bir değilmiş.
Bence ne edepli namuslu kız kaldı ne de edepli iyi bir adamı sevecek kız kaldı
Bunun istatiğini yapmak sana kalmadı
Gayet de bana kaldı çünkü iyi bir gözlemciyim.
Kızlar namuslu olmalı ama hepiniz kaç tane erkeğin elinden geçiyorsunuz
Olunur ya aşık olmak nasıl bilmemde kalbi güzel olsun fiziği güzel yüzü güzel olsa ne olur olmasa ne olur
Gönül bu işte ota da konar, b... Da
Olmadım hiç bir zaman da olmam
Neden olmasın adı üstünde aşk
Olmam
Oldu evet
Sanmam.
Niye imkansiz sebep neki
Hayir olmam
olmam
Neden
@umutcan3434 ben tipe bakarım
Bence her şey tip değildir içinde ki yüreğini görmedik ce ne yapayım ben tipi o ön yargılı olmak tan başka bir şey olmaz
A0 Türkçe a*
Terbiyesiz ben turt desondanks yasiyorum yari Turk yari filamanim bukadirini yaza bildim.
Aciyorum sana
Tamam abla neden dünyanın en şerefsiz adamı benmişim gibi davranıyorsun özür dilerim tamam 😂
Hemen kufur etmene normal gormedimde ondan insan gibi sorarsin
Küfür değil abla o alışkanlık gibi bişey 😀
Aliskanliksa bir bayanin karsisinda ozamab kensini tutarsin
Karşınızda değilim ki sosyal bir ortam burası kiminle muhatap olduğumu bilmiyorum neticede. Ailem bana nerede, kime karşı nasıl davranmam gerektiğini iyi öğretti merak etmeyin. 😊
Iyi ozaman bence bu durumda turkcem super
Tabi tabi harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?