Kızlar yanınızda abiniz dayınız duran sizden yaşça büyük duran birini ister misiniz?
Erkekler yanınızda yeğeniniz kardeşiniz kızınız duran birini ister misiniz?
Böyle çift El ele tutuşup yürüyünce ne düşünürsünüz? Benim erkekten midem bulanır
Erkekler yanınızda yeğeniniz kardeşiniz kızınız duran birini ister misiniz?
Böyle çift El ele tutuşup yürüyünce ne düşünürsünüz? Benim erkekten midem bulanır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben istemem ama şimdiki zamanda pek ilginç gelmiyor kızların birçoğu olgun seviyor
Olgun seviyor saçmalığını bırakın erkekte kaş seviyor demek
Nasıl ilginç gelmiyor sen yolda hiç öyle çift gördüm mü? Onlar para için oluyor severek değil
Senin beni anladığını sanmıyorum
Kızlara olgunla ol diye beynini yıkıyorlar
Kimin
Genç kızların. Bana çok erkek yaşıtın bebek çoçuk kendinden yaşça büyük erkekle ol diyen oldu hayır dediğimde hastasın tedavi ol dediler asıl tedavi olması gereken onlar kendilerinden yaşça küçük kızlara sulanıyorlar
Haklısın. da kim dedi sana tedavi ol onu anlamadım
Büyük erkek istediğim için bir çok erkek bana hastasın tedavi ol dediler kendileri küçük kız isteyince normal sanki
Mesela sen kaç yaşındasın kaç yaşında biri istiyorsun
22 yaşındayım 20-24 arası olur
Enteresansin 20 ne alaka
Neden enteresan erkek 2-30 yaş küçük kızla olunca sorun yok kadın iki yaş küçük biriyle birlikte olunca mı rezillik
Peki.
Nasıl peki? Ne oldu? Enteresan neden dedin?
Senin iki yaş küçük istemende enteresan
bir şey olmadı susmak istedim sadece
Kendimden yaşça büyük erkeği mi mutlu edeyim
İstediğini yap sana bir şey demiyorum beni anlamıyorsun çünkü
Nasıl anlamıyorsun?
Enteresan neden dedin onu söyle sinirlerimi bozuyorsun
Sinirini bozuyorsam konuşma ayrıca agresif olmana gerek yok
Enteresan kadın erkek ayrımı yapanlara tabi sinir olurum
Enteresan dedim başka bir şey demedim
Neden enteresan
Erkek 2-40 yaş küçük kızla olunca normal görürsünüz ama
Bana çoğul konuşma
Buradan olgunlarla buluşacaktım onlar yoklukta ben yoklukta allah korudu
Bu kadar kendimi alçatmadan, günaha düşmeden. Kızlar kendinizi sevin!
Olgunlarla buluşacaktım ne ya yapmayın kızlar bunu o erkek sırf sizinle bedeniniz gençsiniz diye istiyor yaşıtı kadının yüzüne bakmıyor değer vermiyor ve o yaştaki erkek evli olabilir. Sonra evli çıktı sıkıldım evlenince değişti diye ağlıyor kızlar. Gençliğinizi gençle geçirin büyük biri sizi kukla gibi oynatır
Evet bunun için uzak duruyorum
Aklım başıma geldi
Aferin büyük erkek genç kız istiyorsa niyeti belli uzak dur hep böyle en fazla 4-5 yaş büyükle ol
Canınız kimi isterse ona verin kızlar.
olurum
Neden?
olmamak için bir neden yok ayıp değil günah değil
Ayıp değil mi?
Dayı yeğen durmak ayıp değil mi mesela?
Sorduğun soru nasıl bir soru. Bana bunu izah et.
Gerçekten kafamı bulandırdın
Düzgünce yazabilir misin?
30 yaşındaki erkeğin yanında 18-24 arası kız yakışmaz diyorum dayı ile yeğen dururlar
30 un yanına 18 yakışmaz ama 24 gayet yakışır
24 yakışmaz eğer çok büyük duruyorsa olabilir ama ben olsam istemem o erkeği mutlu etmem gider 24 25 arası birini bulurum 30 yaşındaki dayı yaşına uygun birine baksın
Bu kadar keskin konuşuyorsun kesin dayıyla evleneceksin
Normal mı görüyorsun bunu? Dayıyla evleneceksin ne? Düzgün konuş
Tabiki normal görüyorum iki tane insan. Yaşları birbirine denk olsa yakın olsa tabiki daha iyi olur ama yaşlarının arası fazla bile ne hiç hiç biç bir din ne de hiç bir devlet bunu yasaklamıyor. Öyle bir söylüyorsun ki sanki yüz kızartıcı suç.
Normalse kendinden 5-20 yaş büyük kadınla ol
18 20 yaşındaki kızı isteyen biri 15 17 yaşındaki kıza da bakar 18 olunca kız evrim geçirmez
o zaman bunu 17 yaşında 35 indeki adamlara kaçan kızlara söyle benim bu konuyla bi alakam yok
O kızların psikolojisi bozuk o süb erkekler ceza almalı onlar yüzünden kız çoçoğum olmasın diye dua ediyorum
35 yaşındaki koca adam niye uzak durmuyor o kızdan baba aile sevgisi görmemiş kızları kandırıyorlar 17 yaşındaki kız daha ergen kolay kandırılır
😀😀 Aynı zamanda feministsiniz
Bunun feministlikle ne alakası var? Sübyanlıpı mı savunayım?
Kim savundu da siz savunacaksınız? Kendinize gelin. Kız çocuklarına yapılan her türlü zulüm idamla sonuçlanmalı.
18 19 yaşındaki kıza bakanda aynıdır kendinden 6-40 yaş küçük kız isteyende öyledir