- Aşk İlişkileri konusunda 263,5b cevap paylaştı.
u 1 yıl30 yaşına girmek önemli bir dönüm noktası ve bu yaşta yalnızlık hissetmek çok doğal. Ancak unutma ki, yalnızlık geçici bir durumdur ve hayatın her evresinde yeni insanlar tanıyabilir, yeni bağlar kurabilirsin. İşte yalnız kalmamak için yapabileceğin bazı şeyler: Yeni Hobiler Edin: Yeni bir spor dalına başlamak, bir enstrüman çalmak veya bir dil öğrenmek gibi yeni hobiler edinmek, hem kendine zaman ayırmana hem de aynı ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmana yardımcı olabilir.
Sosyal Ortamlara Katıl: Kurslara yazılmak, gönüllü çalışmak veya kulüplere katılmak gibi sosyal ortamlara katılarak yeni insanlarla tanışabilirsin. Bu sayede hem arkadaşlık ilişkileri kurabilir hem de sosyal çevreni genişletebilirsin.
Online Platformları Kullan: Sosyal medya platformları veya ilgi alanlarına yönelik forumlar üzerinden benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışabilir, online etkinliklere katılabilir ve sanal arkadaşlıklar kurabilirsin.
Kendine Güven: Kendine güvenmek, diğer insanlarla daha kolay iletişim kurmana ve yeni arkadaşlıklar kurmana yardımcı olacaktır. Kendini geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek ve başarılar elde etmek özgüvenini artıracaktır.
Sabırlı Ol: Yeni insanlar tanımak ve güçlü bağlar kurmak zaman alabilir. Sabırlı olmalı ve hemen arkadaşlık beklememelisin. İnsanlarla samimiyet kurmak için zaman ayırman önemlidir. Profesyonel Yardım Al: Eğer yalnızlık hissetmen hayatını olumsuz etkiliyorsa ve bu durumdan kurtulamıyorsan, bir psikolog veya terapistten destek almayı düşünebilirsin.
Unutma ki, yalnızlık sadece fiziksel bir durum değil, aynı zamanda duygusal bir durumdur. Kendini iyi hissetmek için sağlıklı beslenmeye, düzenli egzersiz yapmaya ve yeterli uyku almaya özen göstermelisin. Ayrıca, doğayla iç içe olmak, meditasyon yapmak veya hobilerinle ilgilenmek gibi aktiviteler de ruh halini olumlu yönde etkileyebilir. En önemlisi, kendine değer ver ve kendinle barışık ol. Hayat boyunca yeni insanlar tanıyacak, yeni deneyimler yaşayacak ve yeni başlangıçlar yapacaksın. Yalnızlık geçici bir durumdur ve sen bu durumu aşacak güce sahipsin.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı.
1 yılBende de durumlar aynı fakat ben başkalarının fikirlerine saygı duymayan birisiyim. Karşımdakinin fikirlerini dinleyebilirim, fikirleşebilirim ama eninde sonunda kendi bildiğimi okurum. O yüzden kendi başıma yaptığım aktivitelerden daha fazla zevk alıyorum, çünkü kendim istediğim için yapıyorum ve bana kimse karışmıyor. Şu an hayatımda birisinin olması, onun sorumluluğunu almak, yeni birisini tanımak, belki hayal kırıklığına uğramak bana zor geliyor. Evet belki hayatı ıskalıyorum fakat içimden gelmeyen bir şeyi yapmak istemiyorum, mutsuz olmak istemiyorum. Asosyal birisi değilim, hem işim gereği hem kendim olarak gün içinde insanların arasındayım, türlü insanla muhattap oluyorum fakat kimsenin isteklerini yapmak istemiyorum. Değişik bi haldeyim ama mutluyum.
20 Yorumla
1 yıl30 yaşına yaklaşırken yalnız kalmamak için birkaç adım atabilirsiniz. Öncelikle, kendinizi tanımak önemli bir başlangıçtır; ilgi alanlarınızı, değerlerinizi ve hedeflerinizi belirleyerek sağlıklı bir ilişki kurma temelini atabilirsiniz. Sosyal çevrenizi genişletmek için sosyal etkinliklere, kulüplere veya gönüllü faaliyetlere katılmak, yeni insanlarla tanışmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, güvenilir flört platformları kullanarak online olarak da yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlgi duyduğunuz hobilerle meşgul olmak, benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışmanıza fırsat sunar. Aile üyeleri, arkadaşlar veya danışmanlarla konuşarak destek almak, yalnızlıkla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Son olarak, kişisel gelişiminize odaklanmak, kendi sağlığınıza, kariyerinize ve hedeflerinize yatırım yapmak, kendinizi daha güçlü ve tatmin olmuş hissetmenizi sağlar. Yalnızlık, bazen bir büyüme ve keşfetme döneminin parçası olabilir; kendinizi tanıyarak ve fırsatlar arayarak anlamlı bir ilişkiye adım atma şansınızı artırabilirsiniz.
31 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, endişelenme, yalnız kalmak bazen herkesin başına gelebilir! 30 yaşına basıyorsun, hayatının en güzel yıllarına giriyorsun! 💃 O eski flörtü hatırlıyorsan ve gerçekten onunla tekrar iletişime geçmek istiyorsan, neden olmasın? Ama unutma, sadece yalnızlık korkusuyla kimseye dönmek istemezsin. Kendi değerini her zaman bilmelisin. 🤗 Kendine güven, belki de seni bekleyen harika biri var, farkında değilsin! ❤️
41 Yorumla- 1 yıl
Hani nerde kalmış ben kimseyi görmüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, benzer bir durumu bende yaşıyorum yani tam anlamıyla aradığım gibi birini bulabilecek miyim veya ne yapmak gerekir bilemiyorum ama akışına bırakmakta fayda var. Bir de bu süreçte olumsuz düşüncelerden sıyrılmak gerekir yani bu kişiyi eninde sonunda bulabileceğinize dair olan inancınızı kuvvetli tutmanız lazım ve yeni birileriyle tanışmaktan her ne kadar yorulsanız da kendinizi canlı tutmalısınız olabildiğince bu konuda diye düşünüyorum. O süreye kadar kendi kendinize yetebilmeye gayret edin.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKalmazsın korkma herkesin bir mucizesi olur
40 Yorumla Ya 30 yaşındasın diye hayatın bitmiş gibi hissetmen çok yanlış bence...30 yaş nedir ki daha gençliğin baharındasın hatta tam olarak gençliği 30 yaşında yaşaman gerekiyor... Çünkü 30 yaşına kadar herşeyi görmüş geçirmiş biri olarak daha rahat edersin istediğin herşeyi kendi başına yapabilirsin ne güzel işte sana karışan kimse yok🙂Ayrıca yanlız kalmazsın merak etme insanlar ile sohbet et ne bilm sosyal medyadan tanış çık dolaş kız arkadaşların varsa beğendiğin birisi olur belki ya da seni beğenen birisi çıkar belki🙂Yani kendini böyle depresyona sokma demek istiyorum? enkazında çocuk değilsin yaşlı değilsin ne güzel işte tam orta yaştasın hatta gencşin yani...60 yaşında hala karı kız peşinde koşan amcalar var ya😂Hatta erkek peşinde koşan kadınlar bile var yani... Önemli olan senin kendine ne kadar iyi bakman ve ne kadar saygılı olman🥰Yaş ilerleyebilir ama sen kendi bedenine ve cildine, yüzüne sağlıklı güzel bakarsan 18 lik çıtır olarak kalırsın hiçbir erkek de sen 30 yaşındasın diye seni terk etmez tam tersi hoşuna gider çünkü 30 yaşında birinin kendine bu kadar iyi bakması onunda hoşuna gider... Ayrıca erkekler artık kendinden büyük kadınlar seviyor 25 yaşındaki erkek bile 35 yaşında olgun kadın seviyor... Zevkler ve renkler tartışılmaz🍼
10 YorumlaÖncelikle, yalnız olman hep böyle devam edecek diye bir şey yok. Ama bir şeylerin değişmesini istiyorsan, senin de bir şeyleri değiştirmen gerek.
İnsanlarla tanışmak için kendini daha fazla sosyal ortama sokmalısın. İş ve ev arasında sıkışıp kalıyorsan, bu döngüyü kırman lazım. Yeni hobiler edinebilir, etkinliklere katılabilir ya da farklı sosyal ortamlar yaratabilirsin. Online ya da yüz yüze fark etmez, önemli olan yeni insanlarla tanışma fırsatını artırmak.
Bir de, kendine dışarıdan bak. İnsanların seni nasıl gördüğünü düşün. Çok mesafeli ya da içine kapanıksan, belki biraz daha açık olmaya çalışabilirsin. İletişim becerilerini geliştirmek, biraz daha girişken olmak işleri değiştirebilir.
Son olarak, yalnız kalma korkusuyla hareket etme. Sırf biri olsun diye aceleyle yanlış seçimler yapmak yerine, gerçekten uyum sağlayabileceğin insanlara yönel. Kendini sosyal anlamda geliştirirsen, hem yalnızlık hissin azalır hem de doğru insanı bulma şansın artar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde emek emek var ettiğim ilişkim bitti. Bir hafta sonra doğum günüm ve terketti. 3o uma giriyorum bende. Çok zor bir şey hatalarına yanlışlarına rağmen onu seviyorum onu istiyorum hala yeni biri düşüncesi midemi bulandırıyor. Seninle aynı kaygıları taşıyorum. Ama birinin bana akıl vermesini isteseydim kendime şunun söylenmesini isterdim, hakettiğin değeri görmeyeceğin bir ilişkidense yalnız kalmak daha iyidir. Aynısını sana söylüyorum.
130 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHerkes aynı derken ne demek istiyorsun?
Senin derdin, birini bulamamak değil, aklı bir karış havada , hayatın gerçeklerinden bağımsız şekilde , çoğu türk kızı gibi kendinden üstününü, kriterlerine mükemmel şekilde uyanı ararken kimseyi beğenmemek.
Erkekleri kendi kadınsal bakış açınız ve değerlerinize göre ölçüp tartarsanız hata yaparsınız. Erkekler sizden farklıdır ve onları istediğiniz gibi baskılayıp sekillendiremezsiniz. Bazen bunu başardığınızı zannetseniz de aslında erkek istediğini elde etmek için rol yapıp fazlaca taviz veriyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle kendine sarılacasın. Kendi beklentilerin kendi önceliklerin olacak hayatta. Sen kendini seveceksin ki başkaları da seni sevsin. Önce sen kendini seversen zaten kimseye ihtiyaç duymazsın da velev ki hayatında illa ki birisi olsun istiyorsun, sosyal değilsen daha çok sosyalleşeceğin alanlar bulabilirsin. Zamanını daha çok arkadaşlarınla geçirebilirsin gibi gibi. Fakat yine söylerim : Nasipse gelir Şam'dan Yemen'den , nasip değilse ne gelir elden.
43 Yorumla- 1 yıl
Kelimesi kelimesine katılıyorum
- 1 yıl
Rica
Doğru söze ne denir
1 yılYanlış insan olmasından iyidir yalnız kalmak, millet kafayı yemiş sevgilisini karısını öldürüyo, yalnızsan vardır allahın bir bildiği, hayırlı olsaydı nasip olurdu böyle durumda şükür et deki allah korudu beni bunda da vardır bir hayır, evindesin güvendesin saplantılı bi sevgilisin yok, doğru zaman gelince allah zaten en iyisini karşına çıkaracak kısmetin seni bi yerde bekliyo.
31 Yorumla
1 yılO KADAR BENSİN Kİ!!! Ben de birkaç ay sonra 30 olucam ve benim de hayatımda kimse yok ve artık yeni birini tanımaktan da o kadar çok yoruldum ki anlatamam. Bazen diyorum ki tamam ya benim de kaderim buymuş, yalnız kalmak o kadar da kötü değil ama bazen de neden herkesin hayatında biri var da bir tek benim yok diyorum. Zamanında herkes iyi olanları da kapmış tabii bize çürükler kalmış. Onları da alası gelmiyor insanın. Dediğin gibi hepsi aynı.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgür olmak isiyorsan, insanlara bagımlılıktan kurtulmak istiyorsan sevilmek isteğini törpülemelisin. İnsan sevilerek yaşamaz , sevgi ile yaşar. Kendi değerini anla, eksik yerleri kapat kendini geliştir o zaman seninle olmak için insanlar can atar ve yanlızda kalmazsın abicim. Geçmiş olsun
10 Yorumla
1 yılona yazma öncelikle bu çok yanlış bir hareket olur
kendine uğraş bulabilirsin
yeni insanlarla tanışabilirsin..
geçmiş defteri yeniden açmak pek sevimli bir hareket değil10 YorumlaBizim yaş grubunda var bu ya yeni biriyle tanışmak zor geliyor artık üşeniyoruz yani herkes gibi yeni biriyle tanış demeden önce şunu söyleyebilirim hayatında var olan insanlara bak eğer kimse yoksa sence işte o zaman yeni biriyle yanışmaktan başka çaren yok maalesef.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılSana vereceğim süper bir tavsiyem yok ama kendimden söyleyeyim keşke hayatımda ailemden başka kimse olmasaydı. Asla yalnız kalmaktan korkmuyorum. Ağzımın payini öğle güzel aldimki şu hayatdan bir insana bakarak bile ne olduğunu anlaya biliyorum 😀
sana gelirsek bilmem belki ailenle paylaşmalisindir bunu.. En iyisini onlar bilir diye düşünüyorum. Yani büyüklerimiz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yıl37 yaşındayim sorunlu bir ilişkiden sonra oh be diyorum. Yalnizlik bir başka güzel yalniz baba olmayi isterdim. Yaş geçiyor her şeyin bilincindeyim fakat bazi şeyler olmayinca olmuyor. Şimdiki aşklarin ara yüzü farkli bizim gibiler geçmişte kalmiş. Bu yeni dönemin yazilimi bana yüklenmedi. Yani bir türlü alişamiyorsun.
10 Yorumla Bunu anlıyorum, yalnız hissetmek zor olabilir. 30 yaşına girmek büyük bir dönüm noktası olabilir ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir fırsat olabilir! Belki yeni hobiler edinebilir, etkinliklere katılabilir veya sosyal gruplara dahil olabilirsin. Ayrıca, kendine zaman ayırarak ve kendi mutluluğuna odaklanarak da yalnızlık hissini azaltabilirsin. Unutma, gerçek bağlantılar zamanla gelir ve senin de harika bir arkadaş çevren olacak! 🌟🤝
00 Yorumla
1 yılSorunun zaten yalnız kalmamak. Bunun için bugün ya da yarın biriyle tekrar tanışacaksın. Herkesin aynı olduğunu düşünmen yaptığın yanlış tercihlerden dolayı. Her zaman nasıl ilerliyorsan bu sefer farklı bir yol dene ve daha önceki tanıdıkların yüzünden yeni tanışacağın kişiye ön yargılı davranma. Yaptığın hataları tekrar etme. Sonunda yapılacak hata kalmayınca doğruyu bulacaksın :)
00 YorumlaMerhaba. Yalnız kalmak aslında kendi özünü bulmaya bir fırsattır. Kendini dinle ben kimim nelerden hoşlanırım sevgili karşı cins olarak yalnızlığını gidermek o kişiye tek bir olguya bağlanmak gibi birsey olur. seni hapseder. Toplumla daha iç içe olursan seni sevenler çoğalacaktır. Bir süre sonra aman olmasa da olur diyecegini düşünüyorum yasinin verdigi buyukluk icten icte seni (sen hayır desen de) bu sekildeki yalnızlığı önemsemeye itiyor. Eğer konu karşı cinsin olmamasının verdiği yalnız ise ve sadece sen bunu istiyorsan işte o zaman da koru körüne bu yalnızlığı onunla gidermemek gerekiyor. Yalnızlığı tek bir neden üstüne bağlama. Belki kısmetinde yoktur. Belki sonu kötü olacaktır her şeyin en hayırlısını dile, hayatı sev.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yalnız kalmamak için birisi olmalı mantığı yanlış. Kafana göre birisi olmalı. Bunun için de örneğin kitap okumayı seven biri isen kütüphaneye git. Hem sevdiğin aktiviteyi yapmaktan mutlu ol hem de orada senin gibi insanlar ile tanış. Ya da sportif biri misin? Spor yap, sahilde yürüyüş yap, senin gibiler orada olacaktır. Müzik mi seviyorsun? Sevdiğin bir enstrüman ile ilgili kursa yazıl, kafa dengin orada olacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önüne gelen talipleri ret etme bence. Bulursunuz sözleri ve cümlelerinin altında olmayacak şeyi ifade etmesidir. Ayırt ediciliğiniz ve farkındalığınız az ise erkekler sizi öncelikli yapmaz. Bu işin bir tarafı. Diğer tarafı ise kendinizi akranlarınıza göre ileri götürmeniz lazım. Sonuçta sen nasıl tercih ediyorsan, erkekte öyle tercih ediyor. İşini şansa bırakma, bu tür şeyler şans değildir. Nasiptir, kısmettir ve çabadır.
00 Yorumla
1 yılYa kanka sen çok acınası bir insansın ya Ajshdhddbddbdhdhdd
Yalnız kalmamak için biriyle çıkmak ZJZZJZJSJSS
Hayır bu kafa yapısında olup birde kendisi doğru tercihler yapabildiğine inanmış da erkeklerin de hepsine aynı diyor XJDNBSSNSBJ
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbuna girmek kötü yapıyor her şeyi daha da. böyle bi boşluk karanlık. hayır bu değil. yalnız kalmamak için diye bir hedef yok. bu insanın kendi hayatından memnun olmaması oluyor. elini sallasan ellisi ama sana yakışan biri lazım işte. onu bulamıyorsun ama arayınca olmuyor. önüne bak lütfen inşallah doğru birlikteliklerim iz olacak kendimize baktıkça
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSelamın aleyküm öncelikle merhaba arkadaşım aynı problem herkeste mevcut bu aralar takma kafana geçer zamanla sosyalleşmeye bak cafeler felan git awmlere git gez dolaş yalnızlıktan insanın takıntı yaptığı zaman saçları beyazliyor her şey gönlünüzce olsun piskoloğa görünmenizi tavsiye ederim yardımcı olurlar illa ki sana ne yapacağını söylüyor ona göre hareket et diye iyi günler dilerim 🙋
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılTek derdiniz yalnız kalmak mı gerçekten? Laf olsun diye kimse kimseyi hayatına almasın bir zahmet. Gerçekten seviyorsanız ve olacağını düşünüyorsanız alın. Yoksa hiçbir anlamı yok
60 Yorumla Kuzum , Üzme diyeceğim ama elinde değil ama şunu bilmeni istiyorum.
Bundan iki sene önce bende senin gibi çok üzüldüm Ve karşıma hayatımın aşkı dediğim biri çıktı ama aşk sandığım adam benim cellatım oldu
Şimdi keşke yalnız kalsaydımda Bunları yaşamasaydım diyorum
Çocuğumu kaybettim. Sevdiğim adam tarafından terk edildim Ve şimdi yine yalnızım Hayat daha zor oldu benim için Üzülme Sadece dua et Kaderin güzel olsun Geç olsun ama güzel olsun
Bol bol dua et32 Yorumla- 1 yıl
Allah sabır versin
1 yılSırf yalnız kalma korkusu ile hiç bir şey hissetmedigin birine yazmayi doğru bulmuyorum kaderinde biri varsa mutlaka çıkar bazı şeyleri zorlamamak gerekiyor. Ki yalnızlik ne kadar kötü olabilir ki (25 yaşındayım ve yalnızgi seviyorum umarım fikirlerim değişip. Bu duruma gelmem:)
20 Yorumla
1 yılAblam 32-33 gibi evlendi ve evlenmem diyordu siz ise yalnızlık için birini bulmam gerek diyip acele ederseniz yanlış kişiyi seçebilirsiniz kafa dengi sadakatli birisi çıkar karşınıza umuyorum 👏🏻 ne kadar az kalsada şimdi ki zaman da
00 Yorumlagerçekten yalnızlık zor zaman ilerliyor ben de bazen nereye kadar diyorum. Yalnız olduğum ivin hiçbir şey zevk vermiyor. Ne zaman biriyle flört edeyim hayata tat, renk geliyor resmen ki uzun zamandır o da yok...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılBence sırf yalnız kalmamak için biriyle beraber olmamalısın. Yalnız kalmaktan korkuyorsan neden korktuğunu çözmelisin. Mesela küçükken ailen seni evde tek mi bırakıyordu? Bunun gibi şeyler.. Veya toplumsal bir baskı mı hissediyorsun? Vs.
00 Yorumla Biriyle birlikte olmak bu sorunu çözmez. Bu kez yalnız kalamaman ilişkini de bozar. İlişkiler günümüzde alanlara saygı duyulmadığı için bitiyo zaten. Hobi edinmen ve kendini en ufak sıkıntıda rahatlatmaman lazım. Biraz yalnız vakit geçirmeye alıştır kendini
10 Yorumla
1 yılmaalesef ki bireysel yaşama alışkın bir şekilde yetişmedik, her zaman birine ihtiyacımız olacağını düşünerek büyütüldük. Aynı şekilde çevre baskısı yüzünden "herkesin hayatında biri var, benim kimsem yok"gibi düşünmeye meyilleniyoruz. Bu konuda şahsi düşüncem; kişi yalnızca kendisini anlamıyorsa yalnızdır. Aklı başında genç bir kadınsınız, endişe etmeyin zamanla illa biri olur
11 Yorumla- 1 yıl
Yaşından daha büyük ve olgun, düşüncelerin hanım kız...
Düzgün biri kalmadı sıkıntı sende değil ki. Yabancı biri tanısan daha iyi olur. Hem kültür hem dil geliştirirsin. Bu ülkenin insanı da ülkenin ayarı da bozuldu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHerkes aynı diye bir şey yok çık şu bunak algısından. Geçmişe takıntılı kalarak herkes kataloğuna sende giriyorsun.
21 Yorumla
1 yılZamanı gelmemiş demekki, bırak aradığın için gelmesin, akışında kendisi bulsun seni. Öylesi en güzeli hem bence 30 o kadar geç bir yaş değil gibi geliyor ben 27 yaşımdayım ve hâlâ sanki öğrenecek görecek ilişki yaşamak için olgunlasmam gereken zaman daha çok gibi. Eminim hazır olduğunuzda güzel şeyler sizi bulacaktır endişeyle geri gelmeyecek en güzel yıllarınizi heba etmeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYaşım 34 ve böyle şeyleri düşmüyor ara ara düşündüğüm oluyor sonra diyorum ki bir erkeği katlanmak zoruma gidiyor o yüzden de şimdilik böyle devam ediyorum kafamın uyduğu biri gelene kadar.
00 Yorumla
1 yılValla biraz sert konusucam. Çok karakter sizsiniz siz kizlar. Peşinizden koşarız severiz ederiz mutlu etmek için elimizden geleni yaparız sonra kıymet bilmez çekip gidersiniz. Gün olur devran döner sonra evde elinizi kafanıza koyup pişman olursunuz. Oh olsun. Adalet er ya da geç tecelli ediyor iste
00 Yorumla
1 yılamann abloss boş ver evlenenlere noldu sanki bir suru kadin cinayeti bu devirde kimseye guvenmeyeceksin bence isin neyse ona odaklan en iyisi ol gez toz eglenn sonra sen yukseklerde oldugun adam gibi yukseklerden biriyle evlenirsinn 40 yasina kadar halledersin bunlari coul 10 yasinda sen 50 miss
00 YorumlaAynı durum bende de var. Bir süre sonra kısa flörtleşmelerden, kısa süreli ilişkilerden çok sıkılıyor insan. Evlilik veya güvenebileceği tarzda bir ilişki arıyor. Ha bu arada naçizane fikrim sakın eskiye dönme. Yıpranmış bir kumaşı istediğin kadar yıkasanda yenisi gibi olmaz. Kendine uygun yerlere giderek çevreni genişletmeye bak.
00 Yorumla
1 yılSiz kendinizi biraz kalıplaştırmışsınız, önce kendini özgür bırakın bu dünyadaki herkes evlenmek zorunda değil ha evlenen 40 yaşındada evlenir tabii önemli olan acele etmemek zamana bırakmak. Acele ederek ilk bulduğunuz partnerle evlenme hayalleri kurmayın derim çünkü ilerisinde ne olacağı belli olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Herzaman yaşamadan annatımazki herzaman
1 yılAstrolojiyi öğren. Olabildiğince detaya in. Hatta Barbaros Kozan izle. Hayatini kurtarır. Hata yapacak zamanı geçmişin. Hem geçmiş flortunu de astrolojik olarak degerlendirirsin. İnanilmaz kapılar açar sana astroloji. İnanamazsin. Konunun uzmanına yani Barbaros hoca ya git. Hiç buralarda oyalanma
00 YorumlaHobi edinmeni önere bilirim örnek olarak müziğe başlayabilirsin ya da dikiş nakış olabilir kısa sürede buradan arkadaşlar edinirsinsenden yaşca büyük veya yaşıt onların tanıdıkları arkadaşları akrabaları vardır illaki arkadaşların aracılığı ile halledebileceğni düşünüyorum
00 YorumlaEski olan bazen eskide kalmalı. Yani yaşınız ideal bence yeni Bir ilişkiye başlamak daha mantıklı. Zira bu bahsettiğiniz şeyi anlarsa Buda ters tepebilir. Ayrıca bu işler biraz nasip kısmet
00 YorumlaKendinizi bunaltmayın bende 29 yaşındayım mesela meslek gereği hayatım dağlarda geçiyor insanlardan şehirlerden uzak ama bir şekilde olacak olmalı umudunuzu kaybetmeyin bitirmeyin kendinizi
00 YorumlaHayatına reng katacak birini aramaktan vaz geç. O özü səni tapacaq... Əgər sən arasan sənə ciddi yanaşmayacaq birinə rast olacaqsan bu isə səndə hal hazırda olduğun "həpsi aynıdır" düşüncəsinə soxacaq. Beləliklə heç kimsənin marağında olmayan birinə çevrilə bilərsən. O üzdən arama arat.
00 YorumlaHayat bu kimi ne zaman nerede ne şekilde karşına çıkaracağı belli olmaz bence dert etmemelisin kendine
10 YorumlaBu zamana kadar birini bulamadıysan, bundan sonra çok zor.. çünkü insan, yaşı ilerledikçe daha seçici oluyor her konuda.. üzgünüm..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla çok güzel bir kalbim var ama param yok bir yuva kuracak gücüm olsa helal dairesi içerisinde tanışmak isterdim anlassaydik hemen evlenmek isterdim ama galiba evlenemeden gideceğim gibi yalnızlık cok zor
10 Yorumla
1 yılBende aynı kafadayim.. yaşım oldu 32 kimseyle tanisacagimida düşünmüyorum çünkü herkesin sevgilisi var😔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılBen 33 yaşındayım inan ki neyse o olacak istediğin kadar plan kur Allah ne derse o olacak Allah doğru insanlarla karşılaştırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 30 olacam, ve nisanim yeni bozuldu aileler yuzunden , 2 hafta sonra dugunumuz vardi …
simdi yanliz kalacam bu hayatta hissi cok kotu, birden ciktiydi karsima ve her seyiyle mukemmeldi, simdi birdaha zor cikar karsima :( yasimiz geciyorda
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben de 27 yasındayım hiç ciddi bi ilişkim olmadı böyle bi bağ kuramamanın eksikliğini hissediyorum :( yaşta ilerledikçe kaygı oluşmaya başladı sanırım biraz:(
28 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsoruna cevap olarak sırf yalnız kalmamak için yazma eski flörtüne bence
Cevap sahibi1 yıl@ArmyAs ara ara bunu düşünmek üzüyor evet umarım çıkar hayırlısıyla:) çevrede etkiliyor sanırım çoğu kişi evleniyor çocuk yapıyo zaten ben de bi ilişki bile olmadı diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılki aşk sevgi birliktelik duygusuna çok önem veririm 20 yaşından beri istiyorum :d gerçi kim istemezz ama şimdikiler geçici ilişkiler peşinde ben uzun süreli ilişki istiyorum
Cevap sahibi1 yıl@RzqaRrj sende mi aynı sanırım fazla kasmamalıyız ama insan bi rahatsız oluyor bu durumdan istiyor ya
Cevap sahibi1 yıl@ArmyAs burdan yaz ne anlatcaksın
Sosyalleş Dışarı çık arkadaşlarınla takıl kafelere git eğlence mekanlarda takıl Orada belki birilerini bulabilirsin takılırsınız sohbet edersiniz
00 YorumlaYalnız kalmak yanlış biriyle olmaktan iyidir. 1.5 yıl önce olan olmuş biten bitmiş şansını diğer seçeneklerde dene.
00 Yorumlaya ablacım düz duvara tırmanıcan nerdesye yalnızlıktan. nasıl başarıyorsun bunu bu kadar abaza erkeğin olduğu memlkette hayret:))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
1 yılBence neden bu kadar umutsuz olduğunu zor kendine. Neden eskine yazarsın ki yenisini yaratmak varken.
00 Yorumla
1 yılTecrübelerime dayanarak söylüyorum. Tek kalmak yeri geldiğinde çok iyi oluyor. Çünkü acı cekmiyor ve rahatsın. Asla tek olmaktan korkma..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılSeni yargılayan insanların aynı durumda dağa taşa mesaj attığını bilmeyen yok. Bu hisse kapılmak insana yanlış şeyler de yaptırır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Belki yalnız kalman gerekiyordur. Yalnız kalmaktan korktuğun için başkalarıyla konuşmak yerine kendine saygı duymalı ve yalnız kalmalısın.
00 Yorumla
1 yılZaten ya evde kalcak, ya mutsz bi evlilik yapcak, boşancak, ve tün bu süreçte aldatcaksın. Çok seçeneğin yok. muhtemeln şiddet de görceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ayrılma sebebin çok ciddi bir şey değil affedilecek bir durumsa yaz bence şansını dene ya da başka limanlara demir at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. karailikli saygi ve merhamet duygusu tasiyan birileriyle beraber ol acele etme 30 yas artik olgunluk yasi sosyallese bilecegin gruplara katil
00 Yorumla- Devamını Gör (254)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selam KScan!
Gerçekten anlıyorum seni, yalnız kalmak korkutucu olabilir ve bu duygular çok normal. fakat 30 yaşına giriyor olman, hayatında biri olması gerektiği anlamına gelmez. Unutma, yalnız olmak her zaman kötü bir şey değil. Kendine odaklanma ve ne istediğini keşfetme fırsatı da sunar. 🌱
Eski flörtüne yazma fikrine gelince; onu gerçekten özlüyorsan, belki şans verilebilir. Ama bu yalnızlık korkusuyla hareket etmekten ziyade, duygularını net bir şekilde anlamaya çalış. Gerçekten onu mu özlüyorsun, yoksa yalnızlık mı seni buna itiyor? Eğer dürüstçe kendine “Evet, onu özlüyorum” diyorsan, bir mesaj atmak zarar vermez. Ama sadece yalnız kalmamak içinse, belki biraz daha düşünmek iyi olabilir. 💭
Yeni insanlarla tanışmak için hobilere yönelmek, sosyal çevreni genişletmek de iyi bir adım olabilir. Ve unutma, yalnızlık hissettiğinde kendine nazik ol. Bu duygular gelip geçici. Kendine değer ver ve kendi mutluluğunu önceliğe koy. Mutluluk önce kendinde başlar, ve sen mutlu olduğunda, doğru insanlar da hayatına gelir. 🌟💖
Sevgiyle kal ama kölesi olma
Psikologlar bile 30 yaşına gelmişsin hala yalnızsın evlen artık diyemiosa ohoooo bu kızlar hatta erkeklerde asla evlenmezler biraz teşvik edin be!
@alttantire19 adam gibi adami vaeda evlenelim
Elbet bulunur sen hele bi evlenmek için o yola çıkta