AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
uzun süreli yanlızlık birgün herkesi boğar çünkü biz alie kurmaya programlandık
30 ne ki genceciksin, senin olan seni bulur zaten akışına bırakmalısın.
Ben de herkesten nefret ettiğim için yalnızlığı seçtim
Allahtan herşeyin hayırlısını isteyin kardeşim. Allahın kapısına dayanın ki nasibinizde güzel olsun.
Bende 35 yasindayim bemimde yook ne olcak simdi...
Emin ol ki doğrusu çıkar anlıyorum endişeni ama böyle düşünüp hareket edersen daha sıkıntı
@ArmyAs ya aslinda birini sevoyorum
@ArmyAs onun sevgisi var mı yokmu ondan emin deyilim bu konuda caresizim
Bunu kendisine sormadan bilemezsin ağzını araman lazım
@ArmyAs kndisinemi yok artik adam beni terketmis
Terk eden birisini sevmeye devam ederek kendi önünü zaten kapatıyorsun
@ArmyAs evt
Ama aslinda cok karisik bir durum
Mecbir kaldi diyelum
Ben şimdi burada anlayamadım anlatır mısın
Anlatsana banada merak ettim
@Burak6162 5 ay sonrami soruorsun?
Yeni gördüm napayım 😊😅
Anlatmiycak mısın
@Burak6162 yok
Yaz ozaman ona iyi geliyorsa bana iyi gelen biri vardı keşke olsada bende yazsam konuşsam saatlerce
Dua et eskiyle uğraşma olsaydı şu an evli olurdun kanaatimce
Ben daha 20 yaşında bu durumu yaşıyorum ama bu eskilerime yazmam gerektiği anlamına gelmiyor.
Bende yoruldum aynı şeyler hep tekrar tekrar başa dönmekten..
Boş koy beee hayatimiza biri girince ne oluyor sanki ağlamakla geçiyor onlar yüzünden zamanımız
Tek başına mutluluk iki kişilik mutsuzluktan daha iyidir...
Hayırlısını iste. Her şey olacağına varır. Bir zamanı vardır. Ümidini kesme. Bazı insanlar hayatımıza sınav olarak gönderiliyor. Eski eskide kalmalı. Yazdıktan sonra pişman ediyorlar.
Biraz kendine güven kadınsın sen illa birisi çıkacak karşına 😉
Valla insanları tanıdıkça yalnızlığın bir lüks olduğunu gördüm
sanırım dertlisin. elbetteki bu sorunun cevabını biliyorsundur ama acaba sıkıntın ne.
Ben 35 yaşındayım dert etmiyorum bence sizde dert etmeyin şu güzelim hayattan keyif almaya bakın.
Yalnız olmakta güzel ben de 28 yaşındayım daha biri olsun demedim olması için olmamalı
Hakkında hayırlısı neyse o olsun bizde sapız
Yalnızlık iyi ya eğer seni sınırlandıracak bir şeyler yoksa yalnızlık en iyisi
Bu nasıl bir düşünce? Hayret ediyorum sizlere. Evde kalma korkusu bacayı sarmış. Yalnız kalmaktan korkan erkek gördünüz mü? Kendinize gelin. Cahil cahil konuşmayın.
Güzel yemek yapar mısın? Yüksek kaldırım mı giriş mi diyeyim artık ...
Olur ya takma kafaya ne diyor Ahmet Kaya su akar yolunu bulur
5 ay önce sormuşsunuz yani nerdeyse 30,5 olmuşsunuz hala sorunuz vitrinde karşıma çıktı. Soru hakkında bir fikrim yok sadece bunu yazmak istedim.
Bence yalnızlık o kadar da kötü bişey değil yanlış biriyle olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim senelerce sevgilisiz veya arkadaşsız kaldığımı bilirim ve huzurluydumda bazen sadece acı veriyorlar inan bana
Bazen kimse olmayınca daha özgür hissediyorum kendimi çocuk gibi mutlu da oluyorum. 20 yasındayım ve yalnızım eş arıyorum son 1 senedir ama bulamıyorum fakat yalnız olsamda mutluyum arkadaş bile yok 😏
Ben de 30 yaşına gireceğim hayatımda kimse yok En son 2 sene önce... birçok şeyimiz benzer hayat da bu kadar ilginç düşün bir de evleniyormuşuz ileride çocuklarımıza tanışma hikayemizi anlatsak inanmazlar vallahi
Yeni arkadaşlar edinmelisin, bunun içinse sosyalleşmelisin. Spor salonu, hobi kursları, çeşitli aktivitelerde bulunup. İnsan içine karışmalısın
Sırf yalnız kalmamak için birine yazmak pek doğru gelmiyor sanki
"Herkes aynı" fikrinde olmaya devam edip farklı birini bulacağına nasıl inanabilir insan?
Ön yargı her insanda vardır evet ama akıllı insanlar bunu bir kenara bırakıp sabırlı davranırlar ve istediğine kavuşurlar:)
Kanka peki flörtünle yüzyüze görüşüp hiç öpüştünüz mü?
Bundan önce de bir ilişkin oldu mu?
24 yaşında evlendim 26 yaşında boşandım benim durumumdan iyisin en azından evlenip boşanmadın hiç üzülme o yüzden
Evet 1 oğlum var 1 buçuk yaşında
Neden üzücü olsun ki
Babası bıraktı ailesi için bizi bıraktı görüyor ama gelip çocuğunu kendi yaptı evet üzücü ama kendi yaptı yapacak bir şey yok o vicdan azabıyla yaşasın ömür boyu pislik
Sen neredesin peki şimdi
Bir işin var mı
Kimle yaşıyorsun
Kardeşim burada baya sohbet ettik yorumlarımı siler misin rica etsem bende seninkileri silicem şimdi
Okumasın kimse
Yazarım sen sil hepsini şimdi benim yorumlarımın bende aeninkileri siliyorum okumasınlar
Siler misin yorumlarımı sana zahmet silmedin hala
Ben silemiyorum senin yorumlarını 😢
Neden silinmiyor
kim
Kiii
Çünkü senin yorumun benim yorumuma cevap yazsaydın ben silebilirdim ben sana yazdığım için silemiyorum ancak sen benimkileri silebilirsin takip atmazsan sana yazamam hatun anlamıyor musun
tanıdığım 40 yaşında ve evlenmek için hâlâ birilerini arıyor. doğru kişiyi bulmak zor bu devirde. umarım bi gün kendine göre birini bulursun.
Huzursuz bir evliliktense yalnızlık bin kat iyidir. Önce kendini sev. Sen kendini sevince gerisi geliyor emin ol.
Bu yaşa kadar ilişki anlamında mutlu olmadıysan rutinlerini değiştir derim ben. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek aptallıktır. Yaşın geçiyor kız bul birini aldık 😀
Bı düşünce ile yani birini bulmak durumu mecburi düşüncesiyle sadece yanlış insanları bulursun emin ol. Bu konudan muzdarip isen sadece biraz daha sosyal olmaya çalışıp gerisini hayata bırakmak.
Bende de aynı. Ocağın 8'inde 30. yaşıma gireceğim. Açıldıklarımdan red aldığım için artık açılmaya çalışmıyorum. Zaten büyük ihtimal görücü usulü evlenirim.
Valla benim de modum aynı biri giriyir biie çıkıyor, dejavu gibi kısır döngüye giriyor. Sürekli birini tanıma aşamasına girmektense biriyle olmak daha iyi çünkü bazı insanlar gerçekten yoruyor.
Yalnız kalmak istemiyorsan önce kendi kabuğundan çıkmalısın.
Bence ona yazma yani nasıl bitti bilmiyorum ama yazmak isteyen yazıyordur zaten bitmiş demek ki bir sebebi var bu arada bende 26 oldum seninle aynı durumdayım…
Kaç yaşına gelirsen gel hayatına gerçekten sana kıymet vericek bir insanı al öyle boşu boşuna yanlız kalmamak için birini dahil etme hele de aşk hayatına asla ileride pişmanlığın olur
Ben de 30 a doğru gidiyorum. Yanlış insanlar yüzünden aşktan sevgiden soğudum
Yalnız kalmaktan korkmamak. 20 yaşındayken nasıl düşünüyordun?
Bu işler nasip kısmet işleri öyle planlamakla istemekle olmuyor ne yazık ki akışına bırak
Yeni kişiler tanımaktan hepimiz yorulduk. En güzeli iyi bir yol arkadaşı bulmak bulamıyorsakta yanlız kalmak daha iyidir
Tam olarak aradığın be dost arkadaş mı yoksa ilişki mi yanlızlık korkusu ile ilişki kötü sonuçları beraberinde getirir
Romantik iliski ariyor iste.
Yapman gereken gerçekten inançlı bir şekilde 5 vakit namaz kıl ve sonra kenara çekil hayatının gidişatını izle 🤩
Herkes öyle önemli olan doğru insanların hayatında olması, boş beleş sana zarar veren arkadaşın olmaktansa tek başıma kalmayı tercih ederim.
Sırf yalnız kalmamak için hiç bir şey yapmaman en sağlıklısı olacaktır.. Bazı şeylerin spontane gelişmesi çok daha iyidir..
Eskiden fayda bekleme, yanlış üzerine yanlış yaparsın
Çok güzel soru….
Yalnız kalmamak uğruna kalitesiz insanlarla vakit geçirmemen atacağın en güzel adım olur 🥹
Sana ne iyi geliyor onu bulmalısın.
Yalnızlık şu zamanda insana şifadır. Siz siz olun yalnız kalmamak için sakın değeri haketmeyen insanlara değer vermeyin.
Uzulmene gerek yok herşeyin zamanı var benim halamda 40 yaşında evlendi şu an İzmir'de yaşıyor evli mutlu çocuklu
Yalnız kalmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz ki zaten haberleri açıp baksanız iyi ki hayatımda bir erkek yok diyeceksiniz
Umarım iyi biriyle tanışır ve güzel hayatım olur. mutluluklar hep seni bulur 4 tane de çocuğun olur İnşallah size güzelce bakarlar
Boşlukta hissediyosun ya o kötü ya herkese yazasım geliyo benim valla. O yüzden çok kişiyle sevgili oldugumda oldu :)
Kötü olmuş, şu an?
Artık beklemeni söylemeyeceğim ama doğru kişi olmadıktan sonra hiçbir önemi yok doğru kişi seni bulacaktır
Bazen kimsenin olmaması iyidir rahat bırakacaksın kendini düşündükçe dahada bunalırsin herseyi oluruna birak
Beklentilerini değiştir gözünü etrafa biraz daha açarak bak kendi istediğini değil sana iyi geleni seç
İnsanlar güzel tavsiyelerde bulunmuş, bu çok iyi, sevdim burayı
Yeni üyesin tabi sen ponçik 😆
Geçmişe dönme olsa olurdu zaten en kısa zamanda yeni yelkenleri yol aç daha fazla geç kalam