Eşimle boşanıyoruz ama yaptıkları nedir?

eşim ben mıusterımle mesajlaşırken müşterimin bana asıldığını okumuş bende adama yazma bana rahatsız oluyorum ! yazıp bırakıp uyumuşum hep terslediğimi görmüş bana sen beni aldatıyorsun diye küfürler ederek babamın evine götürdü babama sen bu olayı bir çöz dedi, babamda ne demek istiyorsun lan diye kovdu , babam yeter artık dedi 3 senede sürekli getiriyor her kavgada dedi , sıkıldı adam üstelik bende çok sıkıldım , sonra eşim 2 saat sonra gel barısalım evine dön dedi , gurur yaptım gitmedim namussuz değilim aldatmam diye , istemiyorum artık babam da eşime istemiyor kızım dedi ama eşim babama küfürler etti bana sahip çıkmış diye eşimin babası da babama mesaj atmış o kızını buraya gönderirsen g**tsın yazmış, ben eşime dedim baban böyle yazmış diye hiç aramızı yapmadı bozuyor şimdi de babama iyice saygısızlık yapıyor dedim , eşim de dün bana mesajlar atmış önce umursamıyor ayrılmak isteyen kendi gibi davrandı , sonra ben umursamadım kim bilir ne yapıyorsun diye devam etti , mahkemede benden bir şey isteme dedi (adına kayıtlı bireyi yok taksıcı borçtan başka yok ev eşyaları var sadece salon takımı yatak odası beyaz eşya ) baska bıseyı yok eşimin , tamam dedim istemiyorum artık çok üzülüyorum gördükçe üzülüyorum çünkü , bir şey vermiyor çünkü , dün de işte instagramı kapattım ben whatsap resmimi değiştirdim eşim ısrar ediyordu , dediği her şey yaptım iş yerime gelmiş annesine mesaj attım kadın orta da değil babasını babam aramış adam da ne arıyorsun dedi ya sürekli açmıyoruz arıyorsun dedi babam da ben kızım istemiyor oğlunu al kızımın başından rezil ediyormuş dedi , babası küfür edip kapatmış sonra eşim babamı arayıp senin yüzünden oldu kapıyı açtın diye kapatmış EN SON EŞİM BABAMA AVUKAT ÜCRETİNİ SEN KARŞILA BİRŞEY TALEP ETMESİN DEMİŞ BABAMDA TAMAM DEMİŞ AVUKATI BABAM TUTTU PARASINI VERDİ ANLAŞMALI BOŞANIYORUZ , İSTEDİĞİM EŞİM ÇOK PİŞMAN OLSUN YALVARSIN YAKARSIN İSTİYORUM DÖNER Mİ

Güncellemeler
1 yıl
yanlış anlatmışım sanırım dönmesini istediğim için değil dönsün gelsin yalvarsın o babasını da alsın gelsin yalvarsınlar kapımda almayayım ama diyim ki ben artık kabul etmiyorum diyim öyle içim soğur yoksa içim soğumuyor çünkü tek pijamamla getirdi beni herseyımı aldı elimden istediğim için değil içim soğusun birde onun babası babama kızın oğlumun peşinde bırakırsa bırakır demiş oğlu gelsinde ben bırakayım babamın yüzüne bakamıyorum çünkü
Eşimle boşanıyoruz ama yaptıkları nedir?