Eşimle boşanmak üzereyiz ne yapıcam?

Eşimle tartışmalar yaşıyorduk 3 aydır evliyiz. Dün onun ailesinin yanında tartışma yaşadık eşim birden celallendi başladı bu kız böyle şöyle herşeyimizi anlatmaya. Ailesi oğlunun tarafını tuttu tabi ki. Buda desteği görünce iyice devam ettirdi. Bıktım bundan falan diye bağırmaya başladı ve aramızda ne varsa anlattı. Annesinin bir kaç hatası olduğunu söylemiştim onu bile anlattı böyle diyor diye. Bide biz kaçarak evlendik ve facebookta akrabalar daha bilmediği için soyadımı değiştirmedim anne babası beni bu konuda sıkıştırdı elimden destek bekledim çünkü onla konuşmuştuk bu konuyu ama oda ailesinin tarafında oldu değiştirmiyor diye. Ailem zaren Üzgün millete anlatamıyo Şu an düğün olduğunda anlatacaklar akrabalar şimdi arar yanlış anlar bir ton laf çıkar dedim ama eşimin ailesi kendi çevresini düşündü. Faceyi kapatayım dedim kapanmayacak dedi babası. Yalnız kaldım içlerinde çok kötü hissettim. Eşim masaya vurdu laf dinlemiyor diye iyice üstüme geldi. Eşim ailesinin yanında ezdi resmen beni neler söyledi bu kız böyle şöyle her kavgayı anlattı ve kendi suçlarını hiç anlamadı ben anlattım ama beni dinleyen olmadı. En son boşanmaya gitti konu. Evlilik Terapisine gidicez dedik o zamanda olmazsa boşanırız diye. Ama çok değişti eşim bana bunu orda nasıl yaptı inanamıyorum.
Eşimle boşanmak üzereyiz ne yapıcam?