Eşimle tartışmalar yaşıyorduk 3 aydır evliyiz. Dün onun ailesinin yanında tartışma yaşadık eşim birden celallendi başladı bu kız böyle şöyle herşeyimizi anlatmaya. Ailesi oğlunun tarafını tuttu tabi ki. Buda desteği görünce iyice devam ettirdi. Bıktım bundan falan diye bağırmaya başladı ve aramızda ne varsa anlattı. Annesinin bir kaç hatası olduğunu söylemiştim onu bile anlattı böyle diyor diye. Bide biz kaçarak evlendik ve facebookta akrabalar daha bilmediği için soyadımı değiştirmedim anne babası beni bu konuda sıkıştırdı elimden destek bekledim çünkü onla konuşmuştuk bu konuyu ama oda ailesinin tarafında oldu değiştirmiyor diye. Ailem zaren Üzgün millete anlatamıyo Şu an düğün olduğunda anlatacaklar akrabalar şimdi arar yanlış anlar bir ton laf çıkar dedim ama eşimin ailesi kendi çevresini düşündü. Faceyi kapatayım dedim kapanmayacak dedi babası. Yalnız kaldım içlerinde çok kötü hissettim. Eşim masaya vurdu laf dinlemiyor diye iyice üstüme geldi. Eşim ailesinin yanında ezdi resmen beni neler söyledi bu kız böyle şöyle her kavgayı anlattı ve kendi suçlarını hiç anlamadı ben anlattım ama beni dinleyen olmadı. En son boşanmaya gitti konu. Evlilik Terapisine gidicez dedik o zamanda olmazsa boşanırız diye. Ama çok değişti eşim bana bunu orda nasıl yaptı inanamıyorum.
Cevabın nedir?
Tartışma olur sen sus o konuşunca sen sus sen konuşunca o sussun alttan al biraz idare et bahsettiği kötü yönlerini düzelt çok fazla kafa ütüleme o konuşmadan konuşma muhatap bile olma önümüzde ki 1 ay 2 ay eline dahi dokunamasın böyle evde var ile yok arasında bir şey ol ama bu var ile yokluk konuşma bağırmama çağırmama ve tartışmalara katılmama şeklinde olsun yani 1 ayın sonunda yav ben bu kıza ayıp ediyorum tartışma bile tartışmıyor her şeyimizi yapıyor evimizi düzenliyor fazla masrafı yok hep idareli 2 aydır da sevişmiyoruz ama güzel bir hediye alır özür de dilersem belki barışırız moduna falan girsin bu anlattıklarımın hepsi örnek tabiki top sen de iyi oynarsan gol atarsın kötü oynarsan gol yersin aklını kullan iyi oyna var ya herifi mum gibi bile yaparsın. Bir de boşanma kelimesini hiç kullanma öyle bir kelime yokmuş gibi davran bir de çok ısrarcı olma bir şeye hayır dedi mi eğer çok sert hayır demişse ikinci kez en azından o gün itiraz etme her şeyi de sana yükledik ama yapacak bir şey yok zamanın da görecektin bu öküzü :D Şimdi sana öküz idare etme yönünde öyle bir şeyler söyledik inş faydası olur
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama başlarda olsaydı bu olurdu belki ama Şu an da yaparsam bak yola geldi diyecek. Ben ise bana yaptığı haksızlıkları görsün istiyorum. Çok fazla aileci. Ben onun için evden kaçtım ailemi geride bıraktım onun için en büyük fedakarlığı yaptım ama o ailesi soyadımı değiştirmek istiyor kıçı kırık sosyal medyada diye beni onların yanında korumadı onları destekledi yok anlamaz baba bu diyerek ezdi. Ve memleketinde babası kapanmamı istiyor köy orası diye ama ben istemiyorum eşimde zorlamazdı ama babası söyleyince hiç bişey demedi.
- +1 yıl
Sen şimdilik şu işi bir hallet senden yana olan siniri ortadan kalksın yani bu kadın sürekli vır vır yapıyor laf dinlemiyor dediğimi yapmıyor gibi şeyleri dediğim şekilde bir rşeyler yaparak ortadan kaldır sonrasında her şeyi rayına oturt hatta ailesi bile senden memnun olmaya başlasın dili var konuşmaz moduna geç herkes senden memnun olsun ki daha sonrasında kocana şu şu şunu yapma sesim çıkmaz ya da şunu şunu yaparsan 1 ay elime dokunamazsın gibi şeylerle yani akıllı oynayarak kazanabilirsin ama sen hala bunları yaparsam bak yola geldi diyecek modundasın bu kafayla inatla devam edersen kaybeden sen olacaksın sanırım ya da o bilemiyoruz o nasıl biri belkide sıkıntı tamamen sende
Soran+1 yılBak yola geldi diyecek dememin sebebi şu. Eşim istediği şeyi yaptırmak için sevgiliyken beni bazen üzer öyle bir duruma getirir ki tamam yapma artık bunu bana ayrılmayalım istediğini yapıcam diyene kadar umursamazdı. Ya da 1 hafta küs kalırdık ben arardım dayanamayıp. Sonra bir ayrılık yaşadık bu artık baya üzüyodu ve kendi ayrıldı sonra yapamadı geri döndü ama çok farklı döndü seni görememişim körmüşüm diyerek. Ve evlendik sonrası böyle gene değişti.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence eşinin ailessi ile kesinlikle uğraşma bazı şeyleride hoş gör , altdan almak adamı öldürmez. Eşinin ailesine sen saygılı ol ve ona karşı ailesini kötüleme sakın ola kinci olma. Eğer varsa kırgınlıkalrın ya da seni yaralayan tutumalrı onalrla birebir görüş hallet. Konuşurknde yapıcı ol. Sende kalsın yani büyüklük bir yerde ;) Sıra eişne glelince zaten admaa kaçmışsın sevemediğin güvenmediğin biri ise bunu yapmamalıydın ama seviyor güveniyorsan kalbini tekrara kazan bırak naz caz yaparsa yapsın, sen biraz alttan al. Kalbini yumuşat. biraz gerilim azalınca birbirinizi suçlarcasına olmadan hatalrınız aklı selim konuş onunla. Bak sana diyeyeim, BEnim karım sürekli hatasını kabul etmez başkasnın hatasını kollar kullanırdı abna ve aileme karşı, sürekli küs, sürekli yata ayırmalar, sürekli aileme ve bana suratlıydı, şimdi ayrılıyoruz. K bakmayın ama birz anaç olun şu zamane kızları ayağına salak saçma şeyler yapmayın, siszn hayatınız o izlediğiniz saçma diziler değil. ve imkanın varsa mutlaka çalış ama nun aile hayatına kötü etkileri olmadan yapmaya çalış.
00 Yorumla
canm aynı kaderi paylaşıyoruz özelden mesaj at konuşalım eşin yine iyi biriymiş evlilik terapisine gidelim demiş benm eşim her kavgada ailesine haber verdi bu aıleller nıye oğulllarnı tutuyo hep bizdede oyle oldu bende kendimi savunmak için ailesine konusunca aileme saygısızlık yapıyosn oldu Şu an ailemn yannndaym benım kotu yanmda hamıleyım dogumuma 2 ay kaldı... benm eşimde çok degişti şimdi koça boşluktayım evlilik terapisi inş. iyi gelir bende gitmek istedim eşim oraya para veremem diye gitmedik... her kavgada ben hamıle halımde ağlarken o ailesiyle güldü... çok zor zorr
10 Yorumla
+1 yılBoşan çünkü eşinle kavga edebilirsin ama herkesin yanında tartışmak saçma. Sonuçta ikiniz kavga eder gene barışırsınız ama eşin barışmak istemeyip ipleri daha da koparmak istemiş. Ayrıca kendi mahremini ulu orta ailesi bile olsa anlatan bir adamdan hayır gelmez. Aile mahremiyetini anlatarak ayrıca günaha giriyor; evlenen adam bunu bilmeli ve anlatmamalı. Bugün konuşup tartıştıklarınızı anlatan yarın daha gizli şeyleri anlatır senin hakkında. Ve insanın eşi sırdaşıdır bir nevi, o insan bunun farkında değil.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
+1 yılBaşkan durum kötü kaçman onlara bir avantaj vermiş gibi bir sey. Yanı sen 1 0 geridesin. Eşin şimdi yapmış olduğu şeyleri meşrulaştırmak için kaba kuvvet, sert görünmeler falan yapacak, neden mi sen zaten ceptesin, zaten kaçarak geldin, kovanda bu kuş cepte deyip başka göçmen kuşlar peşinde olabilir. Senin her denene he deyip onlar ne istiyorsa yapman isteniyor olabilir. Ailesinin başka bir amacı olabilir. Yanı bir kayın peder ne olursa olsun seni desteklemeli, kaçarakta gelsen sen onlara güvenipte gelmiş birisin her koşulda oğlunu değil gelinini korumaliydi. Eşinden biraz kardeşim galiba, ev sahihi olunca arkasına seyirci desteğini alıp sallamıs her şeyi bence iyi düşün. Arada güven problemi var diye düşünüyorum. Bence delikanlı gibi çek kenara konuş açık açık
016 Yorumla
Soran+1 yılkonuşamıyoruz ki umursamaz konuşup kırıcı oluyor böyle konuşma diyince de bıktım artık diyor. Ben sadece biz olmaya bir olmaya çalışıyorum. Ne kadar kavga edersek edelim bımışta olsa ailesinin yanında beni o konuma sokmamalıydı o kadar canım yanıyor ki aklıma geldikçe. Annesi babası bir yandan konuşuyor sen soyadını değiş zaten evlendin kaçtın severek ailen biliyor sen kötü bişey yapmadın eğer soyadın değişemiyorsan evliliği kabul edememişsindir diyor hayır diyorum sadece aileme biraz zaman vermek istiyorum daha atlatamadılar şimdi bir sürü soruyla akrabalarla baş edemezler diyorum sen yanlış yapıyorsun doğru bir tanedir diyor. ve eşim ise oda haklı biraz zaman verelim onlarda kötü durumda demek yerine babasının tarafını tutuyor.
- +1 yıl
Yeni bir yasa çıktı bayanlar çift soy isim taşıyabilirler bh aklında dursun. aileni en iyi sen tanırsın bir çözüm bulmalısın
Soran+1 yılYok ben soyadım değiştiği için mutluyum çünkü öz babam iğrenç bir insan görüşmüyoruz. Ama sosyal medyada ya da başka yerde bunu vurgulayamıyorum evlendim diye aileme zaten bir darbe attım evden gidip evlenerek ve onların kendie gelmesini bekliyorum bir darbe daha atamam. Neden anlamıyor sizce yanlış mı düşünüyorum yoksa eşim ailesinin sözüne fazla uyduğundan değil mi? O kendi ailesini düşünüyor aileme laf gidiyomuş tuba soyadını niye değiştirmedi diye diyo bense diyorum ki memleketteki akrabalar evlilik dışı ilişki yaşadık o yüzden evlendik diye laf yayarlar zaten evlendik sadece herkese söylemeleri için biraz zaman vereyim aileme dyorum.
- +1 yıl
Aslında kocan aileside haklı gibi soyadı konusunda biraz empati yaptımda onlarında akrabaları diyordur gelin niye soy ismini değiştirmedi diye
Soran+1 yılevet ama kocam diyebilirdi kimseyi ilgilendirmez isterse adını oraya başka yazar. Biz aramızda bir sorun yaşamıyoruz zamanı gelince zaten değişecek demesini beklerdim. Evet onlar değiştirmemi bekliyor olabilirler ama böyle hassas bir durumda beklemelerinin altında başka amaç arıyorum bu sefer.
- +1 yıl
Bence bekle zaman her şeyi düzeltir ve anlaşılır
Soran+1 yılnasıl beklicem ki ne yapıcam beklerken? Ailesinin yanına gittiğimde kafamı kapamamı istiyorlar ben zorla bişey yapmak istemiyorum bu konuda bile karımı zorlamayın diyebilirdi orda. Soyadını değişmemi bekliyolar şimdi nasıl beklicem ki
- +1 yıl
Baba ocağına da dönemezsin abla işin zor ama dini açıdan bence içinden geleni yap sonra eşinle aranda başka problemler yoksa konuşmanı tavsiye ediyorum bu arada eğitim durumlarınız neler
Soran+1 yılben üni o lise mezunu. Ama cahil biri değil.
- +1 yıl
Hı değil, o kadar yazdın bir de savun adamı cahil değil diye. hem sen üni okumuşsun kaçmak neyine akıl sır erdiremedim şimdi
Soran+1 yılSavunmadım. Yaptıkları cahil biri olsa normal dersin ama bende o yüzden anlam veremiyorum işte.
- +1 yıl
Acaba yaptıkları köprüyü geçene kadar mıydı ki? Boşanmak için ne yaptınız karar aldınız mı?
Soran+1 yılyok daha bişey yapmadık terapiye gidicez olmazsa boşanıcaz
- +1 yıl
Ben işe yarayacağını sanmıyorum inş yarar tabi de kendi ailen boşanırsan ne tepki verecek
Soran+1 yılailem boşanırsan gelecek bir evin yok dedi. Ama boşanırsak beni sokakta bırakmazlar alırlar illa ki ama hep kafama kakılır.
- +1 yıl
Başkan işin çok zor ya ama boşanırsanız senin koca adam değildir yanı sonuçta sen kaçarak ona herseyini emanet ediyorsun o orta yolu bulup işi düzeltecekken ayıp yaptığı
Bizim oralarda da kaçma olayı çok oluyor ve anlamadığım şu, kaçan 10 kızın 8 9 tanesi mutsuz oluyor zaten niye devam ettiriyorsunuz gidin okuyun kendinize bir iş bulun sonra adam bulun veya üniversite okuyup evlenin. Biliyorlar senin çok zor durumda olduğunu ve doğal olarak üstüne geliyorlar tutunacak dalının olmadığını biliyorlar. Anne babandan çok özür dile ne kadar bağırıp çağırsalar da boşan git baba evine tekrar bir ömür o işkenceleri mi çekeceksin sence evlilik terapisi ne sonuç verecek? Kocan değişse bile Anne babası aynı kafadan yine kötüleşecek?
00 Yorumlaanaa çıkan kavga feysbuk yüzünden mi çıktı?
yav daha neler duycam :/
bir de ailesinin yanında böyle oluyor ilk zamanlarda erkekler, hep aslan kesiliyorlar sana karşı. hep anayı babayı tutmalar oluyor falan. sonra sonra kendisi yeni bir aile kurduğunun bilincine varıp, eşi hakkında daha korumacı davranmaya herkesin yanında kavga etmemeye başlıyor.00 Yorumla
+1 yılişin zor tabiki eşininde şikayetlerini dinlemek lazım ama senin anlattığınla yorumluyorum evlilik terapisi uzmanı öyle konuşturuyorki ne var ne yok hata sorun hepsini buluyor bağırmadan çağırmadan ikna et terapiste gidin gerekirse sen kendin için gideceğim sende yanımda ol diye kandırmalısın olmazsada olmaz boşanacaksın hayatına devam edceksin üzülme
00 YorumlaGörünen o ki ip kopmuş, güzelliğiniz var ki kullanılmışsınız malesef.
şu durumda aileniz sizi bağrına basıyorsa ailenize dönün bence, ailenize güvenin ve onların göstereceği yolda devam edin. çünkü siz bir bayansınız ve ailelerde kız evlatlarının değeri farklıdır. umarım daha fazla itilmezsiniz.00 Yorumla
+1 yılhakkında hayırlısı ama bıkac sorum olcak sana eger sms gelırsen dınlemek ısterım senı bıraz ve sorunlar ıcın bıkacta onerım olcak ok haber beklıyorum senden takıp et demıcem takıpten bulurlar senı sms gelırsen ıkıdakka konusalım ok
05 Yorumla- +1 yıl
buralardamısınn
Soran+1 yılsms ne alaka
- +1 yıl
ıkıdakak gelırmısın
Soran+1 yılhayır burdan sor
- +1 yıl
ok gelırsen sorarım gerek yok burdan sorcak olsam yazardım zaten neyse saglık olsun ok baska zaman denk gelırız belkı
Suçlu sensin. Bu konuların hiç biri önemli değil. Aileni ezip kaçtığın adam bu işte. Kaçarken aileni düşündün mü ki soy adını değiştirirken düşünüyorsun? Ailene sırt çevirdin şimdi ne dersen de sen bu adamla düğünü de yaprsın dayakta yersin hayatına da devam edersin. Soyadını değiştirirken çekinen biri düğün yapmadan boşanırsa ne anlatacak millete sen inanıyor musun bışananileceğine?
10 Yorumlabu işler hepböyle oluyor.. erkek kısmisi hep aynı güven olmaz. bir kerek iyilik yaptın mı tepene binerler.. senin için üzgünüm tek yapılacak birsey var resmini burada deşifre edeceksin buradaki kendi e güvenenler gördükçe dövecek.. iyi bir dayak yiyince düzelir.
00 YorumlaAllahım yaa nefret ediyorum böyle insanlardan. Madem öyle neden kaçırdı neden beklemedi? Sen bişeyleri göze almışsn hiç mi kıymet bilmiyor? Gidin bence kesinlikle halledin ailesi de bunu etkiliyor bence. Kaçmadan önce nasıldı?
10 YorumlaAslında eşin değişmemiş.. Gerçek yüzünü göstermeye başlamış... Yol yakınken bitir derim.. Yoksa ileride daha fazla üzülüp işin içinden çıkılmaz bir hal alırsın...
10 Yorumlaolurda işler iyi yönde gelişirse sakın çocuk yapmayın bir müddet. yeniden alevlenen kavgalar olur da ayrılık gelir çatarsa çocuğa yazık olmasın.
10 YorumlaSen susacaktin hatta ortami terkecektn ki sucunu anlasin. kestrip atma terapiste gdin bakalm ne olack
00 Yorumla
+1 yılŞimdilik sessizliğe bürün. Bekle düğün olsun herkes bilsin. bu süre içinde çocuk olmasın iyi korun.
Düğünden sonra bas tekmeyi it oğlu ite. şerrefsize baklan ne dmk özeli anlatmak. Piçç kurusu sinirlendirdi beni10 Yorumlaevlilikte çok değişiyolar dedikleri bu sanırım :( olmazsa boşancaksın senin hayatın önemli
10 Yorumla
+1 yılZaten anne baba yanında artislik , adamlık yaparlar masaya vururlar. 5 para etmez koca türüdür bunlar. Kusura bakma ama S. et terapiyi falan boşanıp kurtul.
10 YorumlaAnne babanın gönlü olmadan yapılan evlilikler hep böyle anne babandan bir helallik al
00 Yorumla
+1 yılRomantik bir aksam yemegi hazirla vw aramizdaki herseyi duzeltmek istiyorum cok dikkat edicem gibi sozler vee
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir yanlış yaptın mı? Yapma dediği şeyi yaptın mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılbende de hatalar var bazı şeyler içni üstüne gidiyorum mesela bewnimle ilgilen diye ya da yapma dediğim şeyi yaptığında çok sinirleniyorum niye yaptın diye büyük kavgalar ettik o umursamaz davrandı ya da ağır konuştu küs kaldık ama benim istediğim ise kavgada etsek ağır konuşmasın ve benide anlasın hemen bunalıp sıkılmasın. Aile konusu açılınca özellikle hemen korumaya geçiyor.
- +1 yıl
Sabrını zorlamasan iyi edersin.
Soran+1 yılama hep ailesini daha iyi dinliyorsa ve onun içni yaptığım büyük fedakarlığı görmeyip bana kaba davranıyorsa hassas olup bu kız için yeni herşey yanında olayım demiyorsa ve ben bunlara kızıyorsam normal değil mi
- +1 yıl
ama sen de bu yaptığın fedakarlıktan dolayı doğa üstü davranmasını beklememelisin. Kendi hatalarını da gözden geçir bence sorun çözülür.
Soran+1 yıldoğaüstü şeyler beklemiyorum ki nazik ol diyorum bana karşı hassasım kırılganım herşeye diyorum kırıcı bişey söylediğinde kırılıyoru bu sefer kırılmasaydın oluyor. Bunlarıda geçtim evet bendede hatalar var elimde olmayan nedenlerle hatalarım var ama yine de ailesinin konusu açılınca neden onları benden yukarıda tutuyor. Biz soyadı konusunu koınuşmuştuk onunla ve baş kapama olayını da konuşmuştuk anlaşmıştık ailesi dün bana bu konuda yap bunları diyince yapamam soyadımı facebbokta değiştirirsem akrabalar öğrenir annemlere biraz açıklama yapmak için zaman tanımalıyım dediğimde eşim yanımda olmadı kendi ailesini tuttu.
- +1 yıl
Bence tanıdıklarının bir an önce bilip çok uzamaması gerekir. Sonuçta istesen de istemesen de kaçtığın için belli başlı istekleri de olacaktır. Onu ailesinden kıskanma orta yol bul durum düzelir.
+1 yılaileleri karıştırmayaydınız iyiydi. bence evlilik terapisine gidin, bazen insanlar 3. şahıs söyleyince daha kolay ikna oluyor
10 Yorumla
+1 yılBende kaçtım ve ağzıma zictilar. Hiç bir zamn duzelmeyecek inan bana. dön evine
00 YorumlaDemek senden cok ailesini seviyor.. ayrıl gitsin diyecem de sende tanimadan etmeden ne evlenmisisn yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuş, bir musibet bin nasihatten iyidir. Gencecik yaşında kocaya kaçarsan olacağı bu. Boşan kurtul.
00 Yorumla
+1 yılevli degıl ya rahat bıraksa bırakır seni işte bunlar hep bu yuzden kacmanın kotu sey oldugun anlamısındır umarım kacmasaydın ailen yanında olurdu sımdı onlarında elı kolu baglı
00 Yorumla
+1 yılBen de 2 yil once bosanmis biri olarak bu noktaya geldiyse toparlanmaz diye dusunuyorum. Kendinize omur boyu eziyet edeceginize birkac ay ya da yil bosanma sendromu yasayin daha iyi..
00 Yorumlaay çok kötü ya hevesini almış sevmemiş kaçınca demekki böyle oluyor
00 Yorumla
+1 yıl3 ay da bu hale geldiyseniz bir ömür zor sürer ayrılık doğru karar olabilir
00 Yorumla
+1 yılhayatta kimseye gebe kalmayacaksın kalırsan böyle olur geçmiş olsun !
00 Yorumla3 ay mı asd bahse girerim ufak bir tartısma arada olur evlilikte sıkmayın canınızı detayı okumadım
00 Yorumlaküçük yaşta tam tanımadan evlenmişsin galiba, bence boşan artık düzene binmez ilişkiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar evlenince gerçekten çok büyük değişim gösteriyor ya da gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyor senin durumda aynen böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni bosansin ve nafaka istemesin diye yapiyordur buyuk ihtimalle
00 Yorumlaailen destekliyor mu?
00 YorumlaAileni birakip gittigin adama bak.
00 Yorumla
+1 yılcekilecek cile degil kuzu ya
00 Yorumla
+1 yılOkurken uzuldum Allah yardimcin olsun
00 YorumlaKaçarak evlendiğin için sana müstehak bu olaylar
00 YorumlaBence ayril o nasil aile nasil eş be pislik
00 Yorumla
+1 yılMerak ettim ikii gün olmuş. Değişen bişey var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır daha kötü oldu tartışma yaşadık ve birbirimize girdik
- +1 yıl
Sen ne istiyorsun boşanmak yoksa dev etmek mi
Soran+1 yıldeğişeceğini bilsem inansam boşanmak istemiyorum ama değişmeyecek çünkü kafasında ben reis olucam sen kadınsın susup oturacaksın ailemin yanında da onlara göre davranıcaksın düşüncesi var. Benimde bir kişiliğim benimde fikirlerim oldğunu önemsemiyor. Beni değiştirebileceğini düşünüp evlenmiş. Bu yüzden boşanıcaz mecbur çünkü ben değişmediğim için onun gibi olmamı beklediği için beni sadece üzüyor.
- +1 yıl
Erkekler öyledir. Sen onu öyle göster evde ağasin Paşasin reis havasını yaşat ona. Çocuk gibidirler evlenince. Onları büyütür yetistirecek olan Sizlersiniz. İpleri kendi eline alabilirsin. Onun görmek istediğiniz gibi davran ama yapma. İdare et. Smart. Yavaş yavaş bu davranışlarını kısıtlamalar. Bir anda yapma. Hergün onun hoşuna gittigi, senin gitmediği biseyi çaktırmadan yapma. Bu şekilde. Evli bir satranç oyunudur. Bir teraziler. Dengeyi iyi sağlamak bazen sana düşer. Yuksekteysen kendinden bişey verip Dengeyi saglicaksin. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyle işte :'(
00 Yorumla
+1 yılAH BE KAÇMASAYDINI!!!
Yazık etmişsin hayatına00 YorumlaGeçmiş olsun. Nedir bu ya
00 Yorumla
+1 yılpsikolog asistanıyım konuşmak istersen konuşalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. İnsan sevdiğine böyle davranmaz sevgi yok
00 Yorumlayaşlarınız kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl22 ve 24
Soran+1 yılevet ama anlamıştı hatalarını evlenmeden önce ama sonra değişti. Benimde hatalarım var ama yine de ailesinin yanında beni yalnız bırakıp ezdirmemeliydi.
Gecmis olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. selam işin cok zor
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmiş bencede
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!