Biz sürekli bakmışmaya başladık, ama bunu başlatan ilk kendisiydi. Fırınları var annenannemlerle aynı sokakta karşı karşıya evleri parkta fırının tam karşısında. Ben bu parka kuzenlerimle gidip oturdum sonra bir baktım, fırınlarının önünde sandalyeye oturmuş gözlerini ayırmadan bana bakıyor kuzenimde bunu farkedince sana nasıl bakıyor gibisinden birşeyler söylemeye başladı, ben o banktan kalkana kadar bana bakmaya devam etti. Yolun karşısına kadarda devam ettirdi bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları ve o kasaba her girdiği ilk fırsatta ben ordaysam bana bakardı, biriyle konuştuğunda bana arkası dönükse yer değiştirirdi. Beni gelirken gördüğü zaman oturuşunu düzelmişti bir defasında, teyzemlere gittiğimde teras katlarındaki merdivende oturuyordu yanında küçük bir kız çocuğu vardı onunla oynayıp özellikle bana bakardı gözlerini ayırmadan. Bundan 3 gün önce annemle yanından geçtik bana fırının önünden geçene kadar gözlerini ayırmadan baktı anneme bana nasıl baktığını gördünmü dedim oda evet diyip güldü. Aradan 1 saat geçti ordan tekrar geçiyordum fırından dışarıya çıkacaktı beni görünce içeriye geri girdi, 2 gün önce kardeşlerimi parkta oynatıyordum oda amcası geçici süreliğine bir yere gittiği için ekmek satış bölümündeydi beni parkta farkedip bakmaya başladı göz göze geldik baktık birbirimize ben yüzümü çevirdim ama her baktığımda bana baktığını görüyordum. Şu şekilde düşünüyorum bu çocuğun zaten beğendiğinden çok eminim, durduk yere neden bir erkek bir kıza uzun uzun bakar ki? yaşımın küçük olduğunu öğrenince vazgeçti, yoksa kesinlikle beni seviyordu. Bende tamamen emin olmak için yazmak istedim, yazınca bu cevabı alınca çok kırıldım. Bana umut veren kendisiydi, yüzümden yaşımın çok büyük olmadığını anlaması gerekiyordu aslında yaşımdan biraz büyük olduğumu söylerler ama max 20-21 gibi yani. Gözlerde yalan söylermiş, gerçekten iletişime geçmeden kimseye kafanızda kurup aşık olmayın.
Aşkından ölüp bittiğim adamdan nasıl red yiyorum 🫠?
18 yaşındaki kızla olmayacağını geç anlamış ve abi olmaya karar vermiş, sen sana uzun uzun baktı diye mi aşkından yanıp tutuşmaya başladın. Senin yaşında evlenmiş olsa neredeyse senin yaşında kızı olurdu
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Geç anlamış olması sonuç olarak benimle bakıştığını değiştirmiyor o zamanda abi gözüyle bakabilirdi ve zaten beni gördüğünde yüzüme bakarak yaşımın gayette küçük olduğunu anlayabilirdi. Aşkından yanıp tutuşamın sebebi zaten bu tepkiyi verdiği içinde anlamışsındır, çok efendi ağırbaşlı bir kişiliğe sahip aileside muhazafakar olduğundan. Benimde bu kadar üzerine düşüp açılmamın sebebi buydu, bu şekilde yapması beni aşırı kırdı ben bu kadar tepki beklemiyordum.
1. Belki o da bu kız bana niye sürekli bakıyor diye bakmıştır.
2. Yaşın konusunda seni daha büyük sanmış olabilir.
Ve sende sanki her bakana aşık olacak yazacak bir potansiyel gördüm. Belki bir yerlerde baba sevgisi mi eksik bişeyler eksik sende onu bulup kabullen bence. Sevilme konusunda çok ısrarcısın.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Abla niye böyle birşeye bağladın ki şimdi bunu : ) Ben çocuğun zaten karakterinden etkilenmiştim ağırbaşlı efendi oluşundan. Yoksa her bakıştığım insandan etkilenmiyorum merak etme 😅
Anneannemlerin 30-35 yıllık komşuları. Onlarında anlattığı ve benimde gördüğüm kadarıyla böyle tabiki haklısın bir insanla oturup sohbet etmeden ne olduğunu tamamıyla anlayamazsın
aileni tanıyor bence o yüzden yaklaşmak istememiş ve çok normal bu duyulsa toplum tarafından hoş karşılanacak bir durum değil adamı linç ederler adını çıkartırlar biraz empati yapabilirsin bence
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Duyulsa toplum tarafından hoş karşılanmayacağını bilen adam, bakarkende bir abi gibi bakardı böyle diyerek beni kendinden uzaklaştırmak istedi. Bana abi lafı yaptığı için tepkimi göstericem aynen bana yaptığı gibi kafa karışıklığı yasaticam ona.
Ablam bunun küçüklükle nasıl bağlantısı var, kendisi olacakları düşünemiyormu. Yüzüme baktığında küçük olduğumu gayette anlayabilir zor bir şey değil bunu anlamak. Neden devam ettirdi bunu bu kadar ben yazınca abi kardeş ayaklarına girdi.
Ah canım, gerçekten kırıcı bir deneyim yaşamışsın. Bazen bakışlar yanlış anlaşılabiliyor ve biz de kendi kafamızda bazı şeyler kurabiliyoruz. Ama görüyorum ki umut vermiş gibi görünse de adamın tepkileri çok net değilmiş. Unutma ki, herkes zamanı geldiğinde gerçek aşkı buluyor. Senin gibi biri için daha iyisi elbet gelecektir, tadını çıkar devrişin hayatın! 💔🥲❤️
Yaşın küçük adam kırmadan reddetmeye çalışmış işte
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bakarkende bir abi gibi baksaydı keşke bilerek böyle diyerek beni kendinden uzaklaştırmak istedi. Bana abi lafı yaptığı için tepkimi göstericem aynen bana yaptığı gibi kafa karışıklığı yasaticam ona.