Biz sürekli bakmışmaya başladık, ama bunu başlatan ilk kendisiydi. Fırınları var annenannemlerle aynı sokakta karşı karşıya evleri parkta fırının tam karşısında. Ben bu parka kuzenlerimle gidip oturdum sonra bir baktım, fırınlarının önünde sandalyeye oturmuş gözlerini ayırmadan bana bakıyor kuzenimde bunu farkedince sana nasıl bakıyor gibisinden birşeyler söylemeye başladı, ben o banktan kalkana kadar bana bakmaya devam etti. Yolun karşısına kadarda devam ettirdi bende utanıp yüzümü çevirdim, kasapları ve o kasaba her girdiği ilk fırsatta ben ordaysam bana bakardı, biriyle konuştuğunda bana arkası dönükse yer değiştirirdi. Beni gelirken gördüğü zaman oturuşunu düzelmişti bir defasında, teyzemlere gittiğimde teras katlarındaki merdivende oturuyordu yanında küçük bir kız çocuğu vardı onunla oynayıp özellikle bana bakardı gözlerini ayırmadan. Bundan 3 gün önce annemle yanından geçtik bana fırının önünden geçene kadar gözlerini ayırmadan baktı anneme bana nasıl baktığını gördünmü dedim oda evet diyip güldü. Aradan 1 saat geçti ordan tekrar geçiyordum fırından dışarıya çıkacaktı beni görünce içeriye geri girdi, 2 gün önce kardeşlerimi parkta oynatıyordum oda amcası geçici süreliğine bir yere gittiği için ekmek satış bölümündeydi beni parkta farkedip bakmaya başladı göz göze geldik baktık birbirimize ben yüzümü çevirdim ama her baktığımda bana baktığını görüyordum. Şu şekilde düşünüyorum bu çocuğun zaten beğendiğinden çok eminim, durduk yere neden bir erkek bir kıza uzun uzun bakar ki? yaşımın küçük olduğunu öğrenince vazgeçti, yoksa kesinlikle beni seviyordu. Bende tamamen emin olmak için yazmak istedim, yazınca bu cevabı alınca çok kırıldım. Bana umut veren kendisiydi, yüzümden yaşımın çok büyük olmadığını anlaması gerekiyordu aslında yaşımdan biraz büyük olduğumu söylerler ama max 20-21 gibi yani. Gözlerde yalan söylermiş, gerçekten iletişime geçmeden kimseye kafanızda kurup aşık olmayın.
1 aydır aşkından ölüp bittiğim adamdan nasıl red yiyorum?
Adam güzel bulmuş bakmış. Yaş farkı çok olunca da kibarca reddetmiş. Seninki de aşk falan değil haberin olsun aşk 2 tane aklı başında kişinin birbirine karşı yaşadığı sevgi ve saygı dolu hislerden oluşur. Sen adam baktı diye aşık oldum diye düşünüyorsun ckskgkenvksmc
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu olay yani yazışma 2 hafta önce yaşandı, aşk değil zaten hoşlantı. Aşk dediğin gibi zamanla birbirine karşı gösterdiğin saygı ve sevgiden oluşur. Sırf sadece bakıştığımız için değil karakteri mükemmel efendi ağırbaşlı bir tip olduğu için bu kadar beğendim ve üzerine düştüm. 😊
Neden size bu kadar çağ dışı bir olaymış gibi geliyor ki? Ben bunu anlamıyorum, gerçekten anlaşabildikten sonra rakamın ne anlamı kalıyor. Dinimizdede aynı şekilde müslüman olduğunu düşünerek bunu söylüyorum, peygamber efendimizin eşi hz. Haticede kendisinden 15 yaş büyük ve benim bu bahsettiğim kişide muhafazakar ailede büyümüş birisi namazlı abdestli yani. Ve çevremden yakın örnekler var, amcam ve eşi arasında 16 yaş, kuzenim ve eşi arasındada 12 yaş var ve gayette mutlular.
Yaş farkını zaten yüzüme bakınca başta tahmin etmesi gerekiyordu, ben açıldıktan sonramı farkına vardı. O kadar baktıktan, olduğum ortalamalarda sürekli girmeye başladıktan sonra? Kardeşim o zaman niye umut veriyorsun demezlermi adama.
Ah canım, gerçekten çok üzücü bir durum. İlk bakışta oldukça umut verici bir tablo çizmiş ama sonrasında yaş farkı yüzünden geri adım atması can sıkıcı olmuş. Birisinin bakışları ve hareketleri bazen yanıltıcı olabiliyor ama senin için önemli olan dürüstçe duygularını ifade etmiş olman. Belki şu an kırgın hissetmen normal ama bunu bir deneyim olarak görmen iyi olur. Hayat devam ediyor, önünde daha birçok fırsat ve insan çıkacak 😊 Sen kalbini açık tut, doğru kişi bir gün mutlaka karşına çıkacaktır! 💖
Red yemen iyi olmuş, adam da gayet saygılı ve iyi kalpli birisi gibi. Yaşına uygun birini sev.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben zaten adamın karakteri iyi efendi ağırbaşlı olduğu için bu kadar üsteledim, ayrıca kendiside benim dışarıdan küçük göründüğümü gayette anlamış olmalıydı. Ve akıl yaşta değil baştadır. Küçük olup daha olgun kafada, büyük olsa bile yeterli olgunluğa ulaşmamış kişilerde var. Oda bu konuda haklı zaten bana karşı birşeyler hissettiğini biliyorum ama toplum baskısından korkuyor.