Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGençliğinin kurbanı olmuşsun ama hala akıl li olmamissin karşına gene biri cikip 40 -50 lişi olsa bile yatarsın gene
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Cahillik bu açıklaması yok erkeklerin de şerefsizliği
04 Yorumla- 1 yıl
Eşyamıyım ben
- 1 yıl
Neden ):
Akılsız başın cezasını birileri çekmeli
13 Yorumla- 1 yıl
Neden sevilmedim? O kadını seviyor
- 1 yıl
Neden sevmesin ki
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar saf slak olma yaa
1150 Yorumla- 1 yıl
Nasıl olmalıyım?
- 1 yıl
Biraz kurnaz zeki ol
- 1 yıl
Ne yapmalı ki bende polise şikayet ettim ama neden beni sevmedi o kadının yerinde olmak isterdim?
- 1 yıl
O kadar inanma herşeye biraz gözlerini aç
- 1 yıl
Başka kadınla beraberler ve beni neden reddetti ben sahiplenilmek istedim
- 1 yıl
Seni kandırmak kolay
- 1 yıl
Onu seviyordum onunla vakit geçirmek istedim hep ama o başka bir kadınla
- 1 yıl
İşte öyle yapmayacaktın biraz merak ettircektin
- 1 yıl
Ne merakı ya? Eninde sonunda terkediyor ztn
- 1 yıl
Seni merak etsin o izlenimi verme terk etmezler
- 1 yıl
Olanlar oldu. Adam merak etmek şöyle dursun Zerre umrunda değilim bitti gitti ztn.
- 1 yıl
Umarım vermemişsindir
- 1 yıl
Verdim.
- 1 yıl
Vermeyecektin verenler basit olarak görülüyor
- 1 yıl
Kadında veriyor ztn.
- 1 yıl
Hemen olmamalı ama
- 1 yıl
Üzülüyorum.
- 1 yıl
Böyle gidersen daha çok üzülürsün
- 1 yıl
Ama ben zamanı geriye alıp yeniden tanışsak? O kadını seviyor
- 1 yıl
Hala aklın onda akıllanmalısın
- 1 yıl
Beni reddetti işte bende sorun var. Boyum 154
- 1 yıl
Kadın sarışın ve uzun.
- 1 yıl
Sen fazla safsın boydan değil
- 1 yıl
Saf olmam mı sevilmeme engel? Ben onu sevdim onunla vakit geçirmek istedim adam başka kadına değer veriyor el sütünde tutuyor geziyor
- 1 yıl
Hemen vermişsin senden alacağını aldı alacağı bir şey kalmadı
- 1 yıl
Kadından da alacağını alıyor. Terketmiyor kadına sadık olmak istiyormuş
- 1 yıl
O cin gibidir
- 1 yıl
Ne yapıyor o adama?
- 1 yıl
Cin gibi olmayı bilmiyormusun
- 1 yıl
Nasıl oluyor o?
- 1 yıl
Ooooohhhooooo bir şeyde bilmiyorsun
- 1 yıl
Adam gitmek isterse kadın gtunu yırtsın giderki o adam.
- 1 yıl
Elinde tutmayı bilirse gidemez
- 1 yıl
Aşıkmış falan. Ben bu adam için bu kadar uğraşmazdım aldatma potansiyeli çok yüksek elde tutulması zor hergün başkasıyla ztn duramaz ki. Ama kadını seviyor
- 1 yıl
Elinde nasıl tutuyor adamı?
- 1 yıl
Tutmayı bilmiyorsun
- 1 yıl
Bu tip bir adamla olmak baştan problemki ama domuz gibi
- 1 yıl
Tüm istediklerini vermiyor
- 1 yıl
Öyleyse niye oluyorsun
- 1 yıl
Aylar geçti vermiştir artık. 1 sene olacak.
- 1 yıl
Sen niye veriyorsun öyle biriyse
- 1 yıl
Onu tutmak istiyorum diyor banada umarım sana bakacak birini bulursun diyor ben bakıma muhtacım o da tutulması gereken biri gibi?
- 1 yıl
Bakıma nasıl muhtaçsın
- 1 yıl
Öyle diyor hastasın demeye getiriyor peşini bırakmadığım için sanırım. İstemiyormuş
- 1 yıl
Çok yüz vermeyecektin yüz verince hastasın derler
- 1 yıl
Adam engeli bastı ne yüz vermesi bastı gitti ztn.
- 1 yıl
Çok yüz vermişsin işte ondan engeli bastı
- 1 yıl
İstemesini için sadece daha güzel kadınsı sevgilileri vardı ben 154 zayıf birşeyim çocuk gibi.
- 1 yıl
Zayıf olmak iyidir az gizemli ol ne kadar süre sonra verdin
- 1 yıl
Engelledi bir anda sonra geri açtı yazdı sonra bende verdim.
- 1 yıl
Daha düzgün anlatırmısın
- 1 yıl
Adamla para akarşılıgı biraz dokunacaktı parayla eski sevgilime büyü yaptırcaktım adam sordu niye lazım para diyr anlattım parayı aldım svistim sonra adam engelledi
instadan birden sonra ben agladım çok çünkü adamdan acayip hoşlandım iyiydi baya. Engeli geri açtı bir hafta sonra yazdı bende hemen cevapladım sonra gittim verdim. Ama adam sevgilisi gidince yazıyormuş falan umrunda değildim yani - 1 yıl
Çok acele etmişsin bir de para almışsın ne bekliyordunki
- 1 yıl
Hesaba almadı ztn. Birde baştan belliydi ki sadık kalması çok zor olan birisi
- 1 yıl
Paraile yapmışsın niye sadık olsun
- 1 yıl
Sonrası parasız vrdim bakreiligimi.
- 1 yıl
Tam slaksın kaç yaşındaydın
- 1 yıl
18.
- 1 yıl
Şimdi kaçsın
- 1 yıl
19 ama çok çirkinleştim boy ameliyatı olacağım ve estetik birkaç dokunuş ilerde ama.
- 1 yıl
Yani geçen yıl oldu nasıl çirkinleştin estetik yapma bence
- 1 yıl
Hergün uyuyorum kimseyle konuşmuyorum hergün anlıyorum intihara kalkıştım psikolojik destek alıyorum ve kafama sokmam an meselesi. Aklımda hep o var.
- 1 yıl
Onu unut sana faydası yok oldu bir kere öyle herkesede verilmez
- 1 yıl
Tanımadığım insanlara güvenmiyorum dedi sevgilisi kadın ve bana laf soktu. Ya canım bana yaptığının aynısını onada yapabilir ki? Neyin kafasını yaşıyor bunlar
- 1 yıl
Adamın karakteri ortada kadın hala suçu bende buluyor adam pedo resmen aslında. Karıda çok cin sanırım
- 1 yıl
Ona yapmaz ne dedi kadın sana
- 1 yıl
Neden pedo
- 1 yıl
Kadın bana ben yabancılara güvenmiyorum yazdı senin aksine ben güvenmem yazmaya getirdi. Yabancı olarak görmüyorum ben onu? O beni yabancı olarak görüyor ve kadınlada sevgililer bende öylesine bir kızım?
- 1 yıl
O bir şey değilki adamı evliliğe bile götürür o kadın nasıl güvendin adama
- 1 yıl
Evliliğe mi götürür? Doğru gibi ben niye bu kadın gibi degilim?
- 1 yıl
Adam evlenilecek bir tip degil ama kadın adamla geziyor tozuypr şimdi. Vay be.
- 1 yıl
Evet götürür gözünü aç nasıl güvendin adama
- 1 yıl
Ben sandım ki bana iyi davranır sever annem babam gibi. Yalnız gibiydi ztn.
- 1 yıl
Ya adam niye evlensin ki onunla ztn beraber yasıyorlar Şu an ve Bunlar Müslüman degil ztn.
- 1 yıl
Kimse ailen gibi sevmez olan sana oldu tamam bir şeyler yaptın kızlığını keşke vermeseydin
- 1 yıl
Kadın bana iyi geliyorsun falan diyordu en son adama sevisiyorruz kadınla olan mesajlarını gösterdi işi bitince ve mutlu mutlu yazmaya devam etti falan... bk gibi hissediyorum kdın orspu ama orspu gibi davranılan benim?
- 1 yıl
Bellimi olur
- 1 yıl
Diktiririm ben orspu ruhlu degilimki? Kadın zibiltin tane sevgilisi olmuş ama seviliyor ben sevilmedim
- 1 yıl
Kendin evine gidip vermişsin
- 1 yıl
Diktirmek çözümse diktir para için yapmadınmı para varsa niye yaptın parayla
- 1 yıl
Ya sevgime paraylaydı sonra parasız oldu işte. Ama adam neden beni sevmiyor ki İtalyan zaten hem o kadını neden seviyor? Kadını elinde tutmak için çabalıyor resmen? Berbat hissediyorum.
- 1 yıl
Güzelliklemi alakalı? Niye benim ilişkim böylede o kadın el üstünde?
- 1 yıl
Kadının çevresi geniş belli erkek kankaları da var
- 1 yıl
E sevgi para ile olur mu sence sen işi bilmiyorsun sevmez tabi
- 1 yıl
Güzellikle alakası yok
- 1 yıl
Ya başta aldım ama sonra almadım parayıda kendim kullanmadım ztn büyücüye gitti. Parasız yapıyorduk adamda bir sürü kadınla beraberdi şimdide onunla yaşıyor onu seviyomuş gezip tozuyorlar ama kadın 32 yaşında ve kart bence
- 1 yıl
Kaç kere verdin
- 1 yıl
20 falan. Kadınla beraber yaşıyorlar kadında verip duruyordur ki ztn?
- 1 yıl
Yuh ben 1 kere verdin sandım kadın verse ne olur kadın cin gibi
- 1 yıl
Verse ne olur derken? Verse bile neden terketmiyor?
- 1 yıl
Kadın cin gibi kendisine hiç bir şey olmaz kadın kurnaz
- 1 yıl
Kendisine bir şey olmadan kastın ne ikimizde veriyoruz ona bir şey olmuyor bana oluyor neden ona olmasın bir şey? Birde adamı nasıl elinde tutuyor?
- 1 yıl
Kadın cin gibi diyorum ve kurnaz tabi bir şey olmaz
- 1 yıl
Adam cin gibi aslında benim eski sevgilisi olduğumu söyleyerek kadını elinde tutuyor falan anlatabildimmi?
- 1 yıl
Öyle tutamaz
- 1 yıl
Bana gelmesine bile izin verdiği zamanlar oldu kadının adamın söylemine göre çok tuhaf ilişkiler ve hayatlar aslında.
- 1 yıl
Ama adam kopamıyor ondan.
- 1 yıl
Sana gelmesi nasıl oldu kadın cin gibi diyorum
- 1 yıl
Kadın günü olunca ya da ameliyat olmuş özel yerinden o zamanlarda bana geliyordu... ya da konuşup ilişkiyi bitirmek için çünkü kadına bağlı adam banada saygısızlık yapıyordu ztn * * dedi arabada falan kendinden aogutmayada çalışıyor gibi isteksiz gibi.
- 1 yıl
Kadın orasına estetikmi yaptı sana geliyor ve sen de kabul ediyordun
- 1 yıl
Adam benle olurken gidip snape atıyordu çekip beni... hbirşey diyemedim.
- 1 yıl
Sonradan demişti buluşunca kadından korkuyor kaybetmekten. Ama onlar mutlu olamaz ki ztn vuran vurana gibi
- 1 yıl
Senin çıplak halinimi paylaşıyordu yani sende bişey demedin neden demedin
- 1 yıl
Anlamadım biriyle yazışıyor sanmıştım. Bence o kadın en küçük zayıflık ibaresi gösterse aynısını orada yapacak ki ztn?
- 1 yıl
Oha ona yapamaz kim bilir kimlere atmış kimler görmüş
- 1 yıl
Yaptı. Aynı çevrede değiliz benim snapim yk ztn kimsede tanımaz beni. Böyle oldugum için hiç korkusu olmadı sanırım kimsesiz gibiyim? Arkadaşım ya da çevrem pek yok
- 1 yıl
Yüzün göründümü göründüyse tanınırsın
- 1 yıl
Umurumdamı?
- 1 yıl
Değilmi cidden
- 1 yıl
Ben kimseyle muhatap olmuyorum estetik olccam özgüvenim gitti
- 1 yıl
Ama ilerde karşına çıkacak o zaman ne yapçan
- 1 yıl
Çıkmaz bence aynı ortamlarda degiliz alakamız yok hem beni seven bunları umursamaz o kadın zibilyon sevgilisi olmuş hergün yeni manita yapıyor adam seviyor banamı brişey olacak?
- 1 yıl
İfşa bir çıktımı kimse ciddi düşünmez ortam fark etmez o kadın biliyor işi sen bilmiyorsun çok kötü olur bi yayılırsa
- 1 yıl
Polise verdim. Almanyada oldu bu olay
- 1 yıl
bir şey yapmazlarki kendi isteğinle adama vermişsin
- 1 yıl
Gizli kamerayla çekti ama ve telefonla. Güvenmiştim neden yaptıki bunu bana?
- 1 yıl
Yaa o zaman ifşa sitelerinde dolaşıyorsun seni bulmuş sesin çıkmıyor yapar tabi
- 1 yıl
Sevilmek isteyen türkü skip attım kullandım 18lşk çıtır yazmıştır. Beni umursamıyordu ztn ilişkide.
- 1 yıl
Sesin niye çıkmadı seni çekerken
- 1 yıl
Anlamadım kadınla konuşuyor sandım. Birde ses çıkarır bir şey dersem evden atardı kaybetmek istemedim beni sever diye düşündüm büyü yapacaktım ona çnkü
- 1 yıl
Çok slaksın seni böyle herkes elde eder fotoğraf falan atıyormusun birilerine
- 1 yıl
Hayır sadece onunla konuşuyordum onu seviyordum beni sevmesini beraber vakit geçirmeyi çok istedim ama o bana bunları yaptı. Ben ses çıkarsam tepki koysam bile karakterini görmek istediğim için sessiz kaldım. Karakteri sağlam olan kadının davranışına bakmaz ki kendini ortaya koyar.
- 1 yıl
Sessiz kalmayacaktın
- 1 yıl
Ne demeliydim? Ne yapıyor diyince hiçbiriyle diyor birde neden bana it gibi davrandı ben kimseye böyle kötülük yapmayı düşünmedim nasıl böyle bir şerefsiz olabiliyor ve bana kıyabiliyor?
- 1 yıl
Sesini çıkarmasan öyle olur
- 1 yıl
Ağzımı kapatıyordu ilişkide gizli kamerayla çekiyormuş meğersem... amaç ne?
- 1 yıl
İfşanı paylaşmak için amaç o arkadaşlarınada göstermiştir
- 1 yıl
İfşamı paylaşınca ne oluyor ne konuşuyorlar aralarında?
- 1 yıl
İfşanı paylaşınca senin bedenini herkes görüyor
- 1 yıl
Adam bundan nasıl bir zevk alıyor? Ben ona ne yaptımda bana bunu yapıyor? Neden beni sevmiyor ben ondan
- 1 yıl
Kötü bir niyetim yoktu ki?
- 1 yıl
Seni göstermek istemiş sessiz sin birde niyet kötü olmazsa böyle yaparlar çıplaklığını çok kişi gördü
- 1 yıl
Gördümü? Ben onları tanımıyorum bile? Neden göstermek istedi hava atmak mı istedi? Ne yapayım ben şimdi?
- 1 yıl
Ne yapmalıyım şimdi aradan aylar geçti? Büyü yapasım var ama saçı ararken evde zaten kayıttaymış büyü yapmaya çalıştıgımı da biliyordu.
- 1 yıl
Gördü tanımana gerek yok kimse bakmasın sana hep cinsellik için yanaşsınlar diye bir şey yapamazsın
- 1 yıl
İlk tanıştığımızda söylediğim şeylerden dolayı sevgilimi aldattığımı düşündü ve o da bana böyle yaptı. Onuda sevgilisi aldatmış benide o tip bir kadın yerine koydu.
- 1 yıl
Ne dedinki
- 1 yıl
Yanlış hikaye anlattım çünkü. Sevgilim falan yoktu ki benden uzak dursun diye demiştim adam gitti adamı kollladı resmen. Kendi bk yiyor oezevenk olmuyor ben yiyince orspu oluyorum.
- 1 yıl
Olursun tabi
- 1 yıl
@Papatyannnn76 çünkü sen kızsın kadın o erkek adam onlara bir sktgim bok olmaz onlar hayatlarını yaşar okşar sever yalar işini pitince peçete gibi kullanip at o kadın bahsettigin nasıl elde etmiş anlatayım biraz gizlilik biraz tatlı söz biraz gösterip biraz naz biraz kurnazlık biraz her dediğini elde etmemek asabiyet o zaman bak bir erkek essek gibi peşin de kosmuyor mu
- 1 yıl
@Papatyannnn76 kosmuuorsa onun salkligi ama her dediğini bir yapıp onun peşinde kosarsan sumuk gibi yapışıp engeli basar
Sanaldan denenmiş onaylanmış tecrübe edilmiştir - 1 yıl
@papatyannnn76umursamicaksun sümüksü olmayacaksın asabiyet olacak kurnaz olacaksın
Her erkeğin peşinden gidilmez
- 1 yıl
@Gezelimmaksat başkalarıyla flörtleşseydim adam istediğini yap ben yeni 18lik istiyorum dedi ztn
- 1 yıl
Tamam seni elde etmiş peçete gibi atmış
- 1 yıl
@Gezelimmaksat erkeklerin hepsimi böyle o kadını seviyor ama çok üzgünüm
- 1 yıl
Kadın benden sonra geldi videoda kurgu ki
- 1 yıl
Onun bir önemi yoktur ha önce ha sonrasinda adamı elinde tutup oynatıyor mu o oynatıyor elde etmiş mi etmiş safsin elde etmeyi bilmiyorsun
- 1 yıl
@Gezelimmaksat nasıl elde tutulur erkekler tecrübem yok benim.
- 1 yıl
@Gezelimmaksat sevmek sevilmek isterim seks olmadan
- 1 yıl
Gizli olcaksin nazlı asabiyet az azıcık gösterip evlenmeden no hiç göstermeyecek sin haram diyeceksin
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklını başına topla
17 Yorumla- 1 yıl
Neden oldu bunlar ben nerde hata yaptım? Neden o kadını seviyor ben o kadından öncede vardım ki? Eşya gibi davrandı yabancı gibi. Benim neyim eksik? Gerçek hayatta da sevilmiyorum ztn. Beni asla umursamadı. Aylar geçti ne olurdu yani beraber olsaydık.
- 1 yıl
Sen önce kendini sevmeyi kendide değer vermeyi öğren.. sen kendini sevmezsen bir başkaai nasıl sevsin.. sevilmek için herşeyini feda ediyorsun bu karşıdakinin insanin gözünde değerini düşüyor.. düşük değil ama onlar öyle anlıyor algılıyor.. olmuyorsa bırak önüne bak yoluna bak
- 1 yıl
Kendimi seviyordum ztn ama bu durum beni mahvediyor neden beni reddetti ve başka kadınla beraberler
- 1 yıl
Ama istemiyor olabilir sevmemiş olabilir onun istedikleri doğrultuda bir birliktelik olmayabilir bir çok sebebi olabilir.. herkes sevecek sevmek zorunda diye bir şey yok ki.. olmuyorsa olmuyor zorlamanın maması Yok kendini yıpratmanin manası yok.. önüne bak hayatına devam et yeni insanlarla tanış
- 1 yıl
Neden o kadın? Ben niye istenilmiyorum böyle yapması canımı çok yaktı
- 1 yıl
Üzülüyorum.
1 yılBilemeyiz
01 Yorumla- 1 yıl
Çok üzülüyorum ben. O kadının yerinde olmak isterdim
Gizli Üye(30-35)1 yılNerde yaşıyorsun
06 Yorumla- 1 yıl
Neden?
Cevap sahibi1 yılSeni tanımak için
- 1 yıl
Kötü hissediyorum
Cevap sahibi1 yılBen yardımcı olurum istersen
Cevap sahibi1 yılBekâret umrumda değil
Cevap sahibi1 yılVideo mu var yani
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks yaptınız mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadıkların gerçekten çok ağır ve yıpratıcı 😢 Kimse böylesi bir ihaneti, değersiz hissetmeyi hak etmiyor. Senin iyileşmen ve kendini yeniden güçlü hissetmen zor ama mümkün. Sevilmemek seninle alakalı bir durum değil, bunun suçu asla sende değil. Sen kıymetli bir kızsın ve duygularını bu kadar yoğun yaşaman, aslında ne kadar sevebilen bir kalbin olduğunu gösteriyor 🌸 Zamanla kendine şefkat gösterebilir, geçmişin gölgesinden çıkabilirsin. Unutma, bu duygular geçici ve sen iyileşeceksin. Belki de senin için güzel günler, yeni başlangıçlar çok yakında ❣️ Kucak dolusu sevgi gönderiyorum sana!