ÖÖlüyorum yardım edin sevdiğim adam başkasını seviyor artık içim yanıyor napcam?

Bundan 2 yıl önce doktoruma aşık olmuştum ama baba bakmaz siye hiç yanaşmadım hep böyle ağıedan aldım sonra bir şekil de öğrendim oda bendn hoşlanıyor toplam birbirimizi 3 lere görmüştük. Bu süre zarfında araya. Habire aylar giriyordu. En son işte 3. Görüşümden sonra 11 ay boyunca hiç gitmedim. Görmedim ama. (Unutmaya çalışıyordum. Öyle böyle unuttum çok şükür edeyip sevinmiştim ama ben sadece kendimi kandırmışım. De ki seviyorum ona canını veririm neyse birdwn bişey öğrendim beni sevdiğini yanına gdip tam seni seviyorum. Bende. Dicektim istaifa edip gitmiş gitmeden önce de. Bundan 1 ay önce yeni işe girmiş oynak bir sekreter bulmuş. Neyse bu sekreterden numaesnı istedim ilgimi anlayınca gözümün önün orspu sevgilisi olduğunu bwlli etti telefonda konuşurken. O an ölebilirdim gerçekten saf gibi de ses çkıarmadım normal de öyle konuşulmaz hastaların yanında.

Neyse ayrılmalarını bekledim ayrılmadılar. Sevşyorlar biebrilerini 9 ay oldu hala çıkıyor ilk ciddiye almadım ama. Aetık dayancak gücüm sürekli ağkıyorjm nasıl anlamadım diye
Güncellemeler
+1 yıl
Dayancak gücüm kalmadı sürekli ağlıyorum dua ediyorum 1 şans daha allahım yardım et diye
ÖÖlüyorum yardım edin sevdiğim adam başkasını seviyor artık içim yanıyor napcam?