Benim ölene az kalmış bunu hisediyorum sevdiğim adama elimden geleni sevdiğimi beli ermeye çalışıyom sizce anlamış mıdır?

Arkadaşlar böbreklerim iflas olmuş bide barsaklarim delinmiş anlayacağiniz bide yeni kansere yakalandim benim ölmeme az kalmış evli ve çocuklu bir adama aşk olduğum ona güler verdim aşk mektupları yazdım ona hediyeler verdim bunu neden yaptığımı diye sordu bende sustum cevap vermedim arkadaşlar bu son gülerim ve gerçekten hergün ağlıyorum kendimi yanış hisediyorum ailem öleceğimi bile bile bana kötü davraniyorlar nlayacagimiz onlar benim gerçek ailende değil zaten gerçek ailem kim olduklarini bilmiyorum öleceğim için bu hayatan tek istediğim şey son gülerim mutlu geçirmek sevdiğim adamla ama ne yaziki evli çocuğu var karısını çok seviyor bende ona aşk mektubu güler veriyorum adamda bana sinirlenmeye başladı artık sadece ona sarılmak istiyorum sımsıkı son ilk kez ve son kez zaten yalnızım aşk olduğum adamda öleceğimi bilmiyor bana akıl verin arkadaşlar bari siz bana kötü davranmayın

Benim ölene az kalmış bunu hisediyorum sevdiğim adama elimden geleni sevdiğimi beli ermeye çalışıyom sizce anlamış mıdır?