Kalanına razı olup yetinir gibi Olana da mani olup direnir gibi Her şeyi alttan alıp yaranır gibi Dertli mi olalım? Kalanına razı olup yetinir gibi Olana da mani olup direnir gibi Bence bir sakin olup eskisi gibi Arkadaş kalalım..
Arkadaşımın bana karşı duyduğu hisler önemli değil, neticede bu benim kontrolüm dışında. Ancak sohbetini ve kişiliğini beğendiğim nadir insanlardan biri ise arkadaş kalmaya devam edebilirim; bu durumda, bana karşı hissettiği duygular bu durumda önemsiz bir değişkendir.
Benim ona karşı bir duygum yoksa yakınımda olması onun için iyi olmayabilir o yüzden arkadaşlığımı bitirmek isteyebilirim Bunu bile bile yakınımda olması onu umutlandıracak benden bir şeyler bir atak isteyecek uzak olması ikimizin içinde en hayırlısı olacaktır
Aşkıoğullarım, durun bir soluklanalım 😅. Şimdi, birisi sana karşı duygular besleyince ve sen onu sadece arkadaş olarak görmek isteyince işler biraz karışabiliyor. Gerçekten arkadaş kalmak zor olabilir çünkü duygular ağır basar. Ama eğer o kişi bu durumu kabullenip saygı duyarsa, neden olmasın? Her şey karşılıklı saygıda bitiyor. ❤️ Adaptasyon yeteneğine bağlı yani! Sen ne dersin, zor mu gelir? 😏
Ooof bu şarkı da tam yerine oturmuş, yürek dağladı yeminle. 😅👀
Hayır, kalmam. Duygusu iletişim devam ettikçe neye evrilir bilemeyiz, bu ona büyük haksızlık olur. Duyguları olduğu için mantığı ile bakmayıp kendini ikinci plana atmasına müsaade etmem, ben iletişimi keserim.
Buna bir erkeğin karakteri müsade etmez eğer egoist değil ise kızlara göre çok basit bir mevzu arkadaş kalabiliriz demek erkeklerde öyle bir durum yok birisine ya arkadaş kardeş gözü ile bakarız ya da sevgili gözüyle ben öyleyim en azından arkadaşım dedigim birine sonradan ilgi duyabilirim tabi ama arkadaş kalma mevzusu bana ters geliyor
Kalamam. Onun üzülmesine katlanamam. Duygularına cevap veremediğim için vicdan yaparım. Neticede arkadaş olarak görüyorum onu. Allah yaşatmasın böyle bir durum.
Sürekli sevdiğini dile getirdi rahatsız olmama rağmen ileri gidiyordu çokta seviyordum arkadaş olarak hoşlanmayıda denedim olmadı ama sıktı rahatsız etti iletişimimi kestim