Kaldırdım ya hiç yoktan iyidir en azından sağlıklı mı haberim olurdu dünyada mı hala yaşıyor mu haberim olurdu ben yine uzaktan uzaktan severdim göstermezdim O kadar alışığım ki bu duruma zaten
İki farklı önermede sunulacak bir durumdur. İlki duygularınızı açıp kabul görmeyince bir umuttur arkadaş kalabilmek mantığında ilerleyen süreçtir. Bu çok zor bir durumdur. Kimse bile isteye kendisini bu pozisyonda bırakmak istemez. Siz hoşlanırsınız o ise başkalarına karşı hissettiği duyguları anlatır. Başkasıyla yaşamış olduğu anıları anlatır. Kısacası zordur.. Selam verirken bile bazen yutkunur insan. Diğeri ise daha makuldür... Aşka giden yollardan birisidir. Karşı cinsi önce arkadaşca tanırsınız. Onu beğenilerini, ilgi alanlarını daha makul bir şekilde ele alırsınız..
Ben beni sevmeyeni sevmem işim olmaz. Sevginin olmadığı yerde sevilmediğim yerde sevemem, haliyle kendi kendime gelin güvey olmamda imkansız. İlgimi belli ederim karşılığı var mı yok mu belli olur. Hiç kimseye acilmadim aşkımdan, sevgi aşk gibi duygular beslediğim biri ile arkadaş kalamazdim.
Hayır kalamam. Duygularımın olduğu veya bir zamanlar bir şey hissettiğim biriyle arkadaş kalmak bana göre değil.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle yanında arkadaş Sıfatı ile durup ilgimi sürekli kontrol altına almakta zorlanırım. Bir de sevdiği kişileri anlatır durur dinlerim daha neler🤷
Hayır, duygularım varsa arkadaş olamam. Bu canımı yakar sadece, benim için iki durum çok farklı. Eğer olmuyorsa uzak kalmam ve hislerimi öldürmem gerekiyor, iletişim halinde kaldıkça iyice kapılma ihtimalim var çünkü ve kendimi bile bile üzmek istemiyorum çünkü bilmeden zaten yeterince fazla üzdüm.
Tam olarak böyle değil ama başıma şöyle bir şey gelmişti.↙️ Hollandalı bir sevgilim vardı birkaç aylık birliktelikten sonra ayrılmak istedim iyi anlaşıyorduk ama sevgili olarak değil de arkadaş gibi.. neyse ben buna dedim iyisin hoşsun ama ben seni sevgili olarak benimseyemedim arkadaş kalalım.. Biraz itiraz edince avrupalısın sen medeni olmak lazım gibi cümleler kurdum ve bana dedi ki skrim medeniyetini😬🥺 Bunu niye anlattim bilmiyorum ama Avrupada da medeniyet yok aa dostlarrrr
Bir kere yedim öyle bir nane. Bir daha yemem. Duygu varsa işin içinde arkadaş kalınmıyor gençler. Sakın düşmeyin öyle bir hataya. Yol yakınken bitirip unutmayı deneyin.
Bunun imkanı yok.. Birine baktığında hissettiğin şey çok özel duyguları ifade ediyorsa, bunun değişmesi mümkün değil.. Duyguları değiştirmemiz ne kadar olası? Sıfatı, adı, tanımı bellidir onun senin yanında.. Ya heptir ya da hiç..
Sonra birinden hoşlandığını falan anlatır bana. Teselli etmemi ister allah korusun..
bu çok çetrefilli bir durumdur. Arkadaş kalmayı kabul etmek de etmemek de ciddi cesaret ister çünkü duygularınızın olduğu birine arkadaşça yaklaşmak sizi incitebilir , ona olan hisleriniz daha da derinleşebilir. Eğer kabul etmezseniz bu kişiyle bır daha görüşmemeyi göze alıyorsunuz demektir , onu bır daha görmemeye ne kadar dayanabilirsiniz işte en ince yer burasıdır
Hoşlandığım kişiye duygularımı söyledim o da şuanlik ilişki düşünmüyorum ama bu işler belli olmaz belki zamanla hissederim dedi sonra küsme sakın bana arkadaşlığimiza devam edelim dedi ama ben etmedim etmem de
Bunu yaşadım arkadaşımdan hoşlandım söyledim ama kafalar farklıydı arkadaş kalalım dedi ve o günden sonra bir daha konuşmadık araya istemeden mesafe giriyor ailesi de öğrenmişti tabi
Kalabilmek kolay değil ama benim kaldığım oldu. Aramızda eskisine göre biraz mesafe olsa da yinede arkadaşım olarak görebiliyorum onu. Tüm bu duygular bir bütün zaten.
Bu durumu geçen ay yaşadım 2 ay boyunca konuştuğum kız arkadaş olarak kalmamızı istedi. Ben çok üzüldüm gayet iyi anlaşıyorduk ama olmadı geçen hafta özledim tekrar yazdım şu an soğuk davranıyor artık yazmayacağım sanırım.