Merhabalar Herkese 🌸

Bana kalırsa ikili ilişkilerde, bir kişinin hisleri diğerine karşı farklıysa, his beslemeyen kişi tarafından arkadaşlık sonlandırılmalı.
Merhabalar Herkese 🌸

Bana kalırsa ikili ilişkilerde, bir kişinin hisleri diğerine karşı farklıysa, his beslemeyen kişi tarafından arkadaşlık sonlandırılmalı.
Bu anlaşıldığında anında ipleri koparmak lazım. Arkadaş kaldığında umut etmeye devam eder. Reddetsen bile onun içinde saplantıya dönüşme ihtimali çok yüksek. Kendi adına ve onun adın en iyi seçim hemen son vermek olur. Yoksa her iki taraf içinde, zamanla acı verici büyük sarsıcı depremler yaratılabilir.
Kesinlikle öyle
Hayır gereksiz yere ümit vermeyi sevmiyorum egolarını atmin edecek Başka şeyler bulmalı insanlar kimsenin kalbi oyuncak değil
Çok doğru
Teşekkürler 😊🙏
Yolları ayırmak en iyisi karşı tarafa eziyet etmeye gerek yok
Kesinlikle öyle
Cevap
17Cevap
Evet kalırım tabi ki de.. silmek zorunda değilim. zamanla geçer zaten hisleri kendisi gider ondan sonra.
Hayır kalamam. O karşı tarafa ümit vermek olur.
Uzak tutmak onu üzer o yüzden kalabilirim gadası
Kalamam hayır. O insana göz göre göre eziyet etmek olur bu.
Kalmam. Hisleri varsa onun için denerim belki ben de sonradan biseyler hissederim
hisleri varsa sevgili olurum belki doğru kişidir
Hayır kalamam üzerim
Doğru
Kalamam ya o da kalamaz bence
Bazen his besleyen kişi sağlıklı düşünemeyip arkadaş olarak da olsa hayatında tutmak istiyor. Bu yüzden bana kalırsa his beslemeyen kişi bunu yapmalı
Yani hayatından çıkarmalı
kalırım mı bilemem yani sevdiğim bir arkadaşımsa kalırım
Kalınmaz..
Katılıyorum
Kalırım sürekli söylemeyecekse
Üzülür ya arkadaş kalmayız
O arkadaşlık sakıncalı.
Hayır kalmam onun açısından kötü olur
Zor soru. Zorlanırım, kalsam dahi.
Ben kalırım da o kalır mı?😂
Hayır kalamam.. kalmadım..
ben kalırım o kalamaz 😂
Asıl o kalmak ister ama kalmamak en doğrusu😂 yani en azından arkadaş olarak bile olsa hayatında tutmak isteyebilir
Belkide 2,5 yıldır öyleyiz
Hayır kalamam.
Kalsakta hislerini doldurururm
Kalamam ben
Kalırım
Kalamam
Kalamam
Hayır.
Hayır kalmam
Hayır kalamam
duruma göre
Evet kalabilirim