Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKarşı cinsle arkadaş olmayı dinimiz yasaklıyor. İş yerinde vs çok geyik yapmamak lazım. İlla arkadaş istiyorsan hem cinslerinle takıl. Bana ilgisi olan bir karşı cinsle arkadaş kalmak çok zor. O iş oraya gider. Fesat ol veya olma. Senin öyle bir derdin düşüncen yoksa bile şeytan seni sürükler. Zinaya yaklaşmayın diyor Rabbimiz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadar etkisi olduğuna bağlı olarak değişir. Eğer bana aşıksa ve ben ona herhangi bir şey hissetmiyorsan onu üzmemek adına kendinden uzaklaştırmaya çalışırım. Ya da bir şekilde kendim uzaklaşıyorum. Çünkü deneyiminlerim sonucunda böyle bir durumun sonu genelde hep hüsran oluyor arkadaşlık ile kalmıyor. Boşu boşuna onun hayatında kalıp umut Vermeye gerek yok
12 Yorumla- +1 yıl
Allammm deneyimlemiş egoman djdk
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisi hoşuma gidiyorsa kalırım.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
İlgisi hoşuna gidiyordur.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cins arkadaşım gibi gördüğüm birinin ilgisi varsa ama benim ona karşı ilgim yoksa arkadaş kalamam. Çünkü ilgisi olan kişi sürekli beklenti içinde her hareketinden ümitlenir ve bu ilgim olmadığı için beni tahammülsüzleştirir ve karşımdakini de ister istemez kırar, hiç gerek yok...
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. 😌🥰
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu ona acı çektirmek gibi bir şey ben kalmazdım şahsen. Çünkü kendimi onun yerine koyuyorum ona karşı ilgim var O beni arkadaş olarak görüyor ve ben maalesef ki arkadaş olarak görmek zorunda kalıyorum. Çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın. Bir şey olacaksa olur olmayacaksa da ya iki taraf olmadığını kabul edip arkadaşlar devam etme kararı alacak veya iki taraftan birisi bunu kabul edemiyorsa selam sabah kesilecek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBana ilgisi olan biriyle arkadaşlığımı keserim.
Bekar dahi olsaydım bana ilgisi olan biriyle bile bile iletişimde kalmam bu ona umut olur o kadar karaktersiz değilim. Bunu yapan kişiler ağır arıza insanlar.
16 Yorumla- +1 yıl
Ya iletişimde kalmak istiyorsa?
- +1 yıl
Söyle düşün ben seni seviyorum deli divaneyim, sen beni sevmiyorsun. Burada zaten ben doğruyu görmüyorum senin en ufak ilgin iyi bir sözün bana umut oluyor. Normal olsam zaten beni istemeyen birinin yanında olmak istemem. Ama sende iyi hızı olsan benim bu zaafimdan faydalanmak yerine doğru yolu bulmam için benden uzak dururdun. Benden uzak durmuyorsan senin benim bu ilgimden memnun olduğun ve ego kasmak için beni kullandığın gün gibi ortada olur..
- +1 yıl
Offf bu ilgi meselesi açılmadan önce mesela çok iyi arkadaştınız, sonra ilgisini açıkladı, mesela bir şey hissetmeyen taraf duygusal olarak sadece arkadaşlığı kaybetmek istemiyor olamaz mı?
- +1 yıl
Ayni şey olmadığının farkına varlıktan sonra asla aynı olmaz. Çok saçma olur çünkü ona ilgisi olan birinden normalde rahatsız olmak gerekir. Rahatsız olmuyorsa bu o kisinin ehosununtatmin ettiğini gösterir.
- +1 yıl
Vardiktan*
Egosunu tatmin * - +1 yıl
Anladım. 🧐
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ilgim olmadığı herkesle arkadaş kalabilirim, kalıyorum da.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılbana karşı ilgisi olan birisi ile arkadaş kalabilirim. çünkü zaten yalnızım şu an yani ilgi görmek ya da bir kadının bana aşık olması beni mutlu ederdi. bu yüzden ben arkadaş kalabilirdim. veya sevgili olurdum ama burada önemli olan onun neler düşündüğü eğer çok takıntı yaptıysa ve bu durum onu mutsuz edecek ise o zaman bilmiyorum yani acırdım daha doğrusu vicdanım el vermezdi o kişiyle konuşmaya devam ederdim. çünkü üzülüp acı çekmesini istemezdim. ama bunların dışında arkadaş kalmak istiyorum derse sadece o zaman arkadaş olarak kalırdım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ...'cim seni çok seviyorum ama kardes gibi. Maalesef bu kardeşlik duygusunun aşka evrilmesi mümkün değil der konuyu kapatırdim. Sonra da hiç duymamış gibi davranırdim. Bundan sonrasına o kendisi karar verirdi.
Az duymadik lise zamanında bu sözleri. Ah şu çok ama kardeş gibi sevilmek 😂😂😂17 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey mi :D
- +1 yıl
Tamam sen beni anlamıyorsun bak
- +1 yıl
Do you speak English? 😂😂
https://youtu.be/P4SFHkWKrKo - +1 yıl
Anlüyüüün mü 😅😂 güzelmiş
- +1 yıl
😃😃
+1 yılBen kalırım rahatsız davranışlar, sözler olmadığı sürece onun hisleri benimkini değiştirmez çünkü.
Ama karşımdaki kişi için nasıl olur bu durum? Benim dostane davranışlarım onun hissini besler mi? Ve yavaş yavaş bende etkileniyorum olarak mı yorumlar? Onun hisleri derinleşirse ve anlarsa bende değismediğini hayal kırıklığımı olur? Üzülmesini istemem çünkü seviyorum değer veriyorum ki arkadaşım oldu.
Anlatırım bunları onun düşünmesi gerek. Bana değil karşimdakine bağlı yani...
13 Yorumla- +1 yıl
İşte onlarda hep bir umut oluyor, belki zamanla diye.
- +1 yıl
Ben uyarmışım sözümün aksine bir davranış yapmamışım vicdanen rahatsız olmam. Kendi düşen ağlamaz ne diyeyim ☺
- +1 yıl
Anladım ☺️
+1 yılilgisizlik sevmediğim bir şey.. aşırı ilgi ya da aşırı ilgisizlik bunaltır beni
denge şart
15 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ya soruyu anlamayanlarda bugün affedilmeyen
- +1 yıl
bana ilgisi olanla arkadaş kalamam :D
benim ilgim yoksa :D
- +1 yıl
Oldu şimdi :D
- +1 yıl
idare et yaşlılık:D
- +1 yıl
Est efenim 😃
+1 yılZor, çok zor... Çünkü, o ilgi zamanla sevgiye dönüşür. Sevgiye dönüşmese bile ilgi devam ettiği sürece, kıskançlıkta oluşur ve bu da insanı bunaltır. Normal arkadaşlık imkansız değildir ama zordur
17 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki işin icinde umut da oluyor, ilgisi olduğunu bile bile konuşmaya devam ediyorsam aynı zamanda umut da vermiş olurum ki, bu da ilerleyen zamanlarda onun üzülmesine neden olur. Eğer benim de ona karşı bir ilgim yoksa baştan bunu dile getirmek ve konuşmamak en mantıklısıdır
- +1 yıl
Yani şimdi arkadaşın sana ilgi duymaya başladı diye irtibatı mı kesmeli. Ama çok iyi anlaşıyorsanız mesela
- +1 yıl
Senin ilgin yoksa bunu onun iyiliği için yapman gerekiyor. Çünkü, zaman geçtikçe o ilgi bağlılığa dönüşecek
- +1 yıl
İrtibatı kesmek gerekiyor yani, çok yazık bence.
- +1 yıl
En ufak bir ihtimal yoksa sonrasında daha da yazık olacak...
- +1 yıl
Kötü durum gerçekten
- +1 yıl
Evet, kötü bir durum... Allah kimsenin başına vermesin ya da karşılıklı ilgi nasip etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Hiçbir erkekle arkadaş gibi takılmıyorum. Beni seven ben de onay verirsem sevgilim olur. Erkekler arkadaş, dost, kanka gibi takıldığım canlılar değil. Arkadaş kalmak için çabaladığım kimse yok. ⭐
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla
+1 yılHayır arkadaş kalmak pek mümkün olmaz.. Hatta sıkıntılı bir durum.. İletişimi kesmek en doğrusu
10 Yorumla
+1 yılİlgisi olmasa nasıl arkadaş olabilsin ki arkadaşlık da bir ilgi sonucu gelişir sonuçta. İlgimi çekmeyen biriyle neden arkadaş olayım dış kapının dış mandalı olur benim içün 🤓😄
13 Yorumla- +1 yıl
Yaa öyle ilgi değil böyle hoşlantı, sevgiye doğru evrilen cinsten
- +1 yıl
Bunu böyle düşünmek işime gelmedi 😄
- +1 yıl
Benim de gelmiyor bu ara :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı cinse duyulan ilgiyi ben ona duymuyorsam ama o bana duyuyorsa iletişimi keserim.
Çünkü kesmezsem ilgisi büyür gerek yok.22 Yorumla- +1 yıl
Ama kesmek istemiyorsa 🙄
- +1 yıl
Onun isteğine bırakmamak lazım canım.
Çünkü bazen insan duygularını yönetemeyebiliyor.
Üzmemek için iletişimi kesmek şart.
Olmam, kalmam. İlgisi olana ilgim yoksa mesafe koyarım.
10 YorumlaBi şey hissetmiyorsam hiçbir şey olmaz bizden. Arkadaşlığımızda biter.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bana kalsa kalırım ama onun iyiliği için kalamam.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama arkadaşsınız, iletişimde kalmak istiyor
- +1 yıl
İlgi arkadaşlık samimiyetinin dışına iter. Çıkarımlar varsayımlar ve ihtimaller katar. Şefaflığı bulandıracağı içinde böyle şeylere imkan vermek istemem. Arkadaşımın ilgisi olduğu varsayımı ile de bazı hal ve hareketlerimi değiştirmem gerekir ki bu da doğallığımı bozar böyle arkadaşlık ilişkisi de istemem.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Benim ilgim yoksa arkadaş olarak kalmam boşa umut vermiş olurum
14 Yorumla- +1 yıl
🙄 egoist
- +1 yıl
Arkadaşlık sonuçta bozulacak işte. Kendi kararınla arkadaş olarak kalmam dedin :D ayrıca takılıyorum
Olur, her arkadas sevgili olsaydi işimiz vardi :)
11 Yorumla- +1 yıl
Konuş be maviş :D
+1 yılHayır kalmam çünkü arkadaşlığın içinde başka duygular barınmaz. O benim kendi kendime evcilik oynamam gibi bir şey olur. Karşımda bana arkadaşça bakan biri yok ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılhayııırrr benim manit üzülebilir veya düşüncelere kapılabilir. o yüzden manitim olduğunu ve ciddi düşündüğümüzü vurgulamama rağmen bana ilgisi devam ediyorsa yallah derim yallah
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum. Arkadaş gözüyle baktığın birinin ilgisiyle karşı karşıya kalmak. Bu ilgi duygular karşılıklıysa hoşuma gider. Aksi halde arkadaş kalmak zordur.
10 Yorumla
+1 yılKainat güzeli ya da peri kızı olabilir farketmez güzel Arkadaşlıkları bozmak istemem arkadaş kalabilirim bazıları zor oluyor tabi cingar cıkartabiliyor ara ara çirkinleşe biliyorlar... 🥂
10 YorumlaEvet ama çok pişman oldum. Onun farklı beklentileri olmuştu benim farklı ve o üzüldüğünde ben çok kötü olmustum onun kadar acı cekmiştim keske arkadaslıgımı surdurmeseydim
10 Yorumla
+1 yılBiraz zaman isterim kendime bakarım eğer benim de ilgim varsa sevgili oluruz ama ilgim yoksa da arkadaş olarak kalmayı seçerim. O andan itibaren kendisi bilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Ona ilgi duymadığımı arkadaş olarak gördüğümü söylerim eğer hala arkadaş olmak istiyosa bir şey demem
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKalabilirim ama çok aklı bende kalır gibi olursa arayı açarım. Bana takılıkalıp günlerini boşa geçirmesini yani ben gönlünde istemsiz yer kaplamak istemem olmayacak şey için.
10 Yorumla İşte tam bu yüzden karşı cinsle arkadaşlık kurmuyorum ateşle barut misali 😄 en fazla merhaba merhaba oluyor karşı cinsle aramda ve bu en iyisi 😇
10 YorumlaHer hareketimi, her sözümü farklı algılayabilir o yüzden görüşmeye devam etmem. Bunu hissettiğim an uzaklaşırım.
10 Yorumla
+1 yılYapmadığım şey değil 🙂 İki kişinin duygusu bir değilse endişeye gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Kalmadım zamanında bende de oldu kızı normal arkadaşım olarak görüyordum bana açılınca durumu anlattım bidaha görüşmedim
10 Yorumla
+1 yılKalamam Arkadaş git, madem yarımsın bari bir der keserim irtibatı
10 YorumlaYok kalamadım kırdım hatta biraz kalbini maalesef 😕
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKalamıyorum, kalırız desemde istemeden mesafe giriyor uzaklaşıyoruz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen kalırdım fakat karşımdaki kalamaz, ilerleyen zamanlarda ilişkim olursa ona acı çektirmiş olurum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKalamam çünkü fırsattan istifade konu sürekli oraya gelir.
10 Yorumla
+1 yılOooollmmaazzzzzz
Karşıdakinin duygularini kullanmak olur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kalamam, bu davranislarimi kısıtlar ve rahatsızlık verir.
10 Yorumla
+1 yılİlgisi olan birisi benimle arkadaş kalmak istemez ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen isterim de karşı taraf için sorun olmazsa tabii
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kalırım benim için sorun değil ama samimiyetim değişebilir
10 Yorumla Olabilemez,😀 arkasinda begenme hoslanma birinden birinde mutlaka olacaktir.
10 Yorumla
+1 yılBirisinin bana ilgili davranması beni rahatsız ediyor. Genelde uzak durmaya çalışırım.
10 Yorumla
+1 yılKalamam çünkü bana ilgisi olduğunu biliyorum
10 YorumlaKarşı cins arkadaşım yok, olamaz da. Olmadığı için de böyle bir ihtimal olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBenim ona karşı ilgim yoksa arkadaş kalmam. Bu ona umut verir. Kimseyi üzmeye gerek yok bence
10 YorumlaBen kalırım ama o samimiyetimden ümitlenir gerek yok o yüzden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu çok zor çünki insan kendisine duyulan ilgiye karşı asla boş duramaz ya bitirmek zorunda kalır ya da devamını getirir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Kalamam arkadaş git 😅
27 Yorumla- +1 yıl
Madem yarımsın bari bit mi diyorsun :D
- +1 yıl
İnsan arkadaşına pire der mi ya 😅
- +1 yıl
Tamam bana demedin biliyoruz ama sana karşı ilgi duyan arkadaşına pire diyormuşsun sjsk
- +1 yıl
Tamam :D
+1 yılHayatimda biri olup olmamasina ve bana ilgi duyan arkadasimin karakteristik yapisina bagli, hos karakteristik yapisi zaten bana uymasa arkadas olarak dahi kabul etmeyecegimdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalırım problem değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet, çok güzel arkadaş kalıyorum. 😁
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kalıyorsun allasen
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kalabilirim sıkıntı yok ama sonunda bişey olmaz benim ilgim olmadıkca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkorkarım ben elimden bi kaza cıkar olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Yavaş yavaş uzaklasır ve muhabbeti keserim
10 Yorumla arkadaş kalamam tabiki. gelde kal🤷♂️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılPek tercihim değildir ama kalabilirim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre mesafe koyar sonra devam ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Bana ilgisi olan biri arkadaşım olamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalırım dedim de olmadı.. Evlendim 🤣
10 Yorumla
+1 yılKalabilir, kalıyorlar, kalıyorumda.
10 YorumlaArkadaş olmazdım herhalde
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Cam Cilt