Size ilgi duyan biriyle arkadaş kalır mısınız?

Yeni başladığım iş yerinde birine karşı ilgi duydum aynı birimdeydik daha sonra arkadaş grubumuz oluştu ve farkındaydı ilgimin bu arada kendisi olgun biri baya aklı başında (ve aramızda 3. buçuk yaş var ben 27 yaşına bastım o da 24 olucak) sonra biz arkadaşlık aşamasındayken kendisine daha önce ilgi duyduğumu ve sonra olmayacağını anlayarak arkadaş olarak yaklaştığımı belirttim. Ve 6 aydır da arkadaşız bir şekil arkadaşlığımızı sürdürdük ve yakınız yeri geldi korudu beni ama önceden çoğunluka şakayla karışık zorbaladı beni. Bu sırada sana cidden tahammül ediyorum gibi bişi dedi ve geçenlerde arkadaş olarak baktığımı anlasın diye yine açıklama gereği duydum kendimi bana “kafanda kuruyosun büyütme bazı şeyleri ayrıca bana bu kdar değer verme ben değerli biri değilim ve kendime bile yetmiyorum” dedi. Sonra konuşmadım ama arkadaşlarla grubumuz var orada bi konu açıldı beni koruyacağını belirtti ve msjlarıma hiç bu konu açılmamış gibi cevap verdi. Yarın şirkette nasıl davranır bilmiyorum. Şimdi sorum şu kendinize ilgi duymuş biriyle arkadaş kalır mısınız? Ya da onun davranışları size ters geliyorsa dahi bu arkadaşlığı sürdürür müsünüz ya da niye arkadaş kalasınız?

Güncellemeler
1 yıl
Yani arkadaşlığı devam ettiren o ilgimi hoşlantımı bildiği halde şu an arkadaş olarak baktığımı biliyor ama hislerimin bence farkında davranışlarımla bunu ele veriyorum çünkü ona ilgi göstererek
Size ilgi duyan biriyle arkadaş kalır mısınız?