Canım çok yanıyor
Fikir verin
Sebebi dün gece telefonlarımı açmadı beni aldattığını düşündüm
Neredeydin lafına verecek bir karşılığı yoktu. bende engelledim çıkardım hayatımdan ama içim kan ağlıyor
Yapmak zorundaydım
Teselli verin
Canım çok yanıyor
Fikir verin
Sebebi dün gece telefonlarımı açmadı beni aldattığını düşündüm
Neredeydin lafına verecek bir karşılığı yoktu. bende engelledim çıkardım hayatımdan ama içim kan ağlıyor
Yapmak zorundaydım
Teselli verin
Açıklama şansı vermiş olsaydın iyi olurdu diyeceğim ama bir cevabı da yokmuş. Sezgilerin kuvvetli ise aldattığına dair doğru bir karar almışsın. Zor da olsa bir karar almışsın. Arkasında durmanı tavsiye ederim. Geri dönsen bile hep kuşkucu olacaksın. Mutlu olamayacaksın. Eğer karşı taraf da gerçekten aldattı ise ona bir güven gelecek. Bunu daha fazla yapmaya devam edecek. Zor olacak ama umarım kolay atlatırsın bu süreci.
Kesin yaptı
Eski sevgilisini evine cagiriyordu bu da mesajları bana atıyordu
Bende sakın gitme diyordum
Her gece kontrol ediyordum evinde mi işte mi die
Bu gece ailemle tartıştım senle mi uğrasicam dedi bi de küfür etti
Normalde huyunu bilirim yapmaz öyle illa cevap verir görüntülü arar foto atar bu sefer hiç bi şey yapmadı görüldü bile yok
Dayanamadım sabaha kadar uyuyamadım
Dünden almıştım. karari
O şimdi nasılsa barışır ayağına yatar asla barışmam
Zaten çıkıyorum hayatından beni bi daha arama dedim engelledim
Ben de bitince biter
Kurtulduyssm neden bu kadar canım yanıyor
Üzülebilirsin, bu normal. Verdiğin kararda için rahatsa dur o kararın arkasında. Sana kim olursa olsun kimsenin saygısızlık yapmasına izin verme. Afferin kız sana, hep böyle devam 🫂
Bi de beni kandıracak Bakırköye git diyor bana
Hakarette etmiş, saygısızlık yani. O zaman gerçekten doğru karar. Kararına sahip çık. Ne zaman istersen de burada bi dost var sana. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Ah be canım, ne zor bir durum yaşadığını tahmin edebiliyorum. 😔 Birini hayatından çıkarmak, hele ki aşkla bağlı olduğun biri, gerçekten çok can yakıyor. Ama unutma ki, yaptığın şey kendin için en iyisi. Kendine olan saygını ve değerini korumuşsun, bu müthiş bir şey. Zamanla bu acı da dinecek ve daha güçlü çıkacaksın. Şu an hissettiğin acı geçici, unutma. Kendine iyi bak, lezzetli bir çikolata ya da favori filminle biraz kendini şımart. 💪❤️
Cevap
12Cevap
bence doğru yapmışsınız
Yaşlariniz nedir? Ne kadar geçmişi olan bir ilsiki? Evlilik yakinmiydi sana göre? Şartlariniz hazirmiydi? Devam etmezsen neler kaybedersin konusunu anlamaya çalışıyorum.
32 30 yaslar
Yasin ne önemi var böyle dünyanın mk
Hiç mutlu olmadım. yine olmadı işte
Engellemek çok doğru olmamış. Nihayetinde çocuk değilsiniz. Belki pişman olur dönerdi.. o zaman aciklama istemek hakkın olurdu. Lütfen sana ulaşabileceği tüm kapıları kapatma. En azından telefon araması yapabilsin. Sms atabilsin vb.
Bence dönmesinin muhtemel olduğu bir manzara.
Ne kadar geçmiş var.. yazmamissin ama uzun bir ilişki geçmişi varsa.. bu yaşta seneleri çöp etmek istemeyecektir bana kalırsa.
iyi halt ettin neden engelledin , engelleme mesaj atsa atma yazarsa yazma ararsa arama bir süre böyle yapacaktın
Kiyam sana ya. boş ver zaten hiiprenin tekiydi o skktret knkam ya
Zaten yapmışsın yapacani bizlik bişe kalmamış engel nedir yaa hemen o saçmalık
Siz kızlar bir anlık öfke ile silmeniz baya cesaretli fakat bi o kadar aptalca bir hareket burada olgun olmayan birisi goruyorum
Neden aptalca
Yalan söylediği her halinden belli mecbur muyum ona bi şey yaşamadım etmedim
Hala eski sevgilisinin evine gidiyorsa
Diyecek ne olabilir ki
Üzüldüğüm nokta zamanımı çaldı babası ile tanışmıştım çok tatlı insanlardı
Onları hayatımdan çıkarmak biraz koyacak
Eğer eminsen tamam ama kuşku ile yaptıysan o lafı dedim.
Seni aldattı bunu anlamayacak bir insan misin lowww
Sebebi olmalı sebebi yoksa sevmiyordur sevmeden ilişki olmaz. Seni sevmiyorsa üzülme seni seven biri karşına çıkacak inşallah
Neyin sebebi
Neymiş kafası rahat değilmiş
Ben biliyorum onu asla donmemezlik yapmazdi
Teselli verecek onu unutturacak yeni birini bul bence
Seni mutlu edemiyorsa zaten ayrılmalısın
ne tesellisi müzk aç oyna öyle s2erler adami
haklısın
Acele olmamış mı
Emin gibi bi şeyim aldattığını
Eski sevgilisi 10 gün önce bana gel die mesaj atmış bunu bana gösterdi
Evet başka açıklaması olamaz
Yapma yapma