YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞIM, BENİ TEK CÜMLEYE SIĞDIRDI?

Siteye sırf az da olsa görüş almak için üye oldum. Direk konuyu anlatmak istiyorum. İki yıllık güzel giden ilişkim var, daha doğrusu vardı demem gerekiyor. İlerde ki evimizle ilgili hiç konuşmadık diyebilirim iki ay önce konusu geçti ve ben istemediğimi söyledim. Neden istemediğimi de belirttim ilerde söz konusu olursa böyle böyle istemiyorum dedim. Anne baba sonuçta bizimde annemiz babamız var, tabi ki onları kenara at demem asla. Ama anne baba evde olunca her şeye dikkat etmek gerekiyor. oturuşuna kalkışına vs. Tesettürlü olduğum içinde giyimde dikkat konusu olacak. Neyse bu konu kapandı dün şöyle konu geçti. Direk bana bayramda annemlerle köye gideceğim nasipse kendi işimi bırakıp (kendi işi dekorasyon) hayvan işine gircem köyde dedi. Benim fikrimi bile almadı. Ben İlahiyat son sınıf öğrencisiyim bu arada. İlerde çalışmakda istiyorum inşallah. Çalışma fikrimde var ki bu zamana kadar hayvan konusu geçti ben istemiyorum demiştim halletmiştik. dünde böyle dyince banda fikrimi sormadığı için çok gerildim. istemiyorum ben bana zaten sormadın dedim. oda sana o zaman şehir hayatında mutluluklar her şey gönlünce olsun dedi. hiç bişey diyemedim. ne açıklama nede bişey yapabildim şoktan. Tek diyebildiğim bu gözyaşının hesabını veremiceksin oldu. Mesaj atmayı istemiyorum. köy konusundada kararlıyım. ama özlüyorum sürekli bakıyorum. bir akıl mı almak için geldim, sorumu sormak bilmiyorum. kendimi burda buldum. ne düşünüyorsunuz :(
Güncellemeler
+1 yıl
Tespitleriniz o kadar doğru ki. Zaten biz olamadığımı fark ettiğim için biraz da geri dönmeme taraftarıyım. Sen ben değil biz olmalıyız. Olmadıktan sonra da herşey sarpa sarıyor. İnşaallah Rabbim hayırlısını verir cümlemize. Teşekkürler yorumunuz için.
Güncellemeler
+1 yıl
Abi yorumlarını içtenlikle okudum ve aklıma yazdım bir bir. Yaşanmışlık sanırım çok tecrübeniz yazılarınızdan belli oluyor. Ek olarak kendime söyleyemediğim gerçekleri pat pat söylemeniz iyi oldu. Hepsine dikkat edeceğim. Selametle.
YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞIM, BENİ TEK CÜMLEYE SIĞDIRDI?