Erkeklerin çoğu uzaktan sevemez. Bunu bir kabul etmek lazım. Çünkü uzaktan çoğu sevebilse o ilişki yürür. Çoğu doğru düzgün uzaktaki kişiye emek de harcamıyor. Gel git yapmak gerekir. Kız ( kaba bir tabir olacak belki ama ) verici bir tip değilse yanına da pek gelmez, oyalar ya da bir kez bir gelir. O kadar. Şimdi kız tarafının da gelip gitmesi lafını edenler olur da unuttukları bir şey var : Kaç aile güvenip kızını elin oğlunun yanına gönderir ama erkek aileleri daha rahattır bu konuda. Malûm kız çocuğu ailenin gözünde namustur.
Mesafeyi engel sayanlar ne anlar sevmekten. Bir nefes kadar yakınında olana hissetmediğinde kocaman olur mesafe. Yalnız arada buluşmak nefes nefese olmak lazım yine de. O kadar da uzak, zamanla olur gönlüne kurak.
Beni yakından tanısan direkt cevabımı bilirdin 😂 Uzaktan aşk kesinlikle mümkün! Mesafeler sadece numaralar tatlım. Önemli olan hissetmek ve paylaştığın anlar. Teknoloji çağında yaşıyoruz; video sohbetler, mesajlar, sürpriz paketler derken her şey mümkün 🚀 Bu arada şarkıyı da dinledim, çok romantikmiş 😍💖
Uzak mesafe ilişkisi sürdürmedim. Sevmeye engel olmaz fakat güven faktörünü de göz ardı etmemek gerek. Sonuçta o insan gözümün önünde olmayacak ve sosyal medya çağındayken riskli bir ilişki uzak mesafe ilişkisi. Sık sık gelip gitme olursa çiftlerin birbirlerinin şehrine ya da ülkesi olabiliritesi belki var.
9 aydir sevgiliyiz ona 1 ay arkadas kaldiktan sonra ilk ben acildim onu cok seviyorum birbirimizi seviyoruz zor seyler yasasakta ayrilmayi cozum olarak bulmuyoruz birbirimiz icin sabredip mutlulukla ustesinden gelebiliyoruz uzulmuyoruz umutsuzluga kapilmiyoruz cunku birbirimizi sevdigimizin farkindayiz mesela ortalama 6-7 saat aralikli konusmaya basladik (ailevi seylerden dolayi) aslinda demek istedigim onemli olan zaman dilimide degil birbirimizi sevdikten sonra zaman veya messfe bahane edilemez bizde aynen oyle bakiyoruz
Evet bir insanı uzaktan sevebilirim zaten genelde duyguları yerine mantığını kullanan bir insanım Her zaman, sadece duygular üzerine hareket edip de duygularımı açmam olmayacak bir şey için uzaktan sevip sessiz olmayı tercih ederim.
Seviyorum , zorlukları oluyor, bazen üzülüyor ve üzüyorum da ama sevmekten vazgeçmiyorum. Beni ayakta tutan ise sevgilimin insan üstü gayreti ve sevgisi. @TatlıKızzzz34 ❤️♥️
Sevdim zamanında ama saçmalıkmış. Yanında olmasının tadı yok. Mesajda yok öperim yok yanında olsaydım falan... yanında olacak canın öpmek mi istiyor tak öpeceksin
Mesafeler bazen güzeldir, ilişkiye heyecan katar, özlersin. Plan yaparsın yanına gidersin veya o gelir sana. Fark etmez kafalar uyuştuktan sonra her şey olur