Yani birini sevmen için illa yanında yakınında mı olması gerekir yoksa mesafeler sevmene engel olamaz mı? 🙃✨
https://m.youtube.com/watch?v=TjYIsX8FAyk
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=TjYIsX8FAyk
#smell
Ben sevmek istersem her türlü sevebilirim
🖤
Uzakta olsa severim..
Sevmek güzel şey bebekim 😚😘
Beni yakından tanısan direkt cevabımı bilirdin 😂 Uzaktan aşk kesinlikle mümkün! Mesafeler sadece numaralar tatlım. Önemli olan hissetmek ve paylaştığın anlar. Teknoloji çağında yaşıyoruz; video sohbetler, mesajlar, sürpriz paketler derken her şey mümkün 🚀 Bu arada şarkıyı da dinledim, çok romantikmiş 😍💖
Cevap
34Cevap
Mesafeyi engel sayanlar ne anlar sevmekten. Bir nefes kadar yakınında olana hissetmediğinde kocaman olur mesafe. Yalnız arada buluşmak nefes nefese olmak lazım yine de. O kadar da uzak, zamanla olur gönlüne kurak.
Merhaba,
Hep kendi kendime uzaktan severdim. Gelenler oldu ve gidenler geldikleri gibi gitseler keşke, hiçbir şey alıp götürmeden! 😅
Gidenlerin canı cehenneme! 😅
Evet seviyorum.. Zaman zaman özlem oluyor ama herşeye rağmen sevgimiz hiç eksilmiyor.. Gittikçe daha da çok aşık oluyorum oluyoruz.. @oɿƚꙅɘɒm ❤️❤️
Erkeklerin çoğu uzaktan sevemez. Bunu bir kabul etmek lazım. Çünkü uzaktan çoğu sevebilse o ilişki yürür. Çoğu doğru düzgün uzaktaki kişiye emek de harcamıyor. Gel git yapmak gerekir. Kız ( kaba bir tabir olacak belki ama ) verici bir tip değilse yanına da pek gelmez, oyalar ya da bir kez bir gelir. O kadar. Şimdi kız tarafının da gelip gitmesi lafını edenler olur da unuttukları bir şey var : Kaç aile güvenip kızını elin oğlunun yanına gönderir ama erkek aileleri daha rahattır bu konuda. Malûm kız çocuğu ailenin gözünde namustur.
Uzak mesafe ilişkisi sürdürmedim. Sevmeye engel olmaz fakat güven faktörünü de göz ardı etmemek gerek. Sonuçta o insan gözümün önünde olmayacak ve sosyal medya çağındayken riskli bir ilişki uzak mesafe ilişkisi. Sık sık gelip gitme olursa çiftlerin birbirlerinin şehrine ya da ülkesi olabiliritesi belki var.
9 aydir sevgiliyiz ona 1 ay arkadas kaldiktan sonra ilk ben acildim onu cok seviyorum birbirimizi seviyoruz zor seyler yasasakta ayrilmayi cozum olarak bulmuyoruz birbirimiz icin sabredip mutlulukla ustesinden gelebiliyoruz uzulmuyoruz umutsuzluga kapilmiyoruz cunku birbirimizi sevdigimizin farkindayiz mesela ortalama 6-7 saat aralikli konusmaya basladik (ailevi seylerden dolayi) aslinda demek istedigim onemli olan zaman dilimide degil birbirimizi sevdikten sonra zaman veya messfe bahane edilemez bizde aynen oyle bakiyoruz
Seviyorum , zorlukları oluyor, bazen üzülüyor ve üzüyorum da ama sevmekten vazgeçmiyorum. Beni ayakta tutan ise sevgilimin insan üstü gayreti ve sevgisi. @TatlıKızzzz34 ❤️♥️
❤️❤️
Evet bir insanı uzaktan sevebilirim zaten genelde duyguları yerine mantığını kullanan bir insanım Her zaman, sadece duygular üzerine hareket edip de duygularımı açmam olmayacak bir şey için uzaktan sevip sessiz olmayı tercih ederim.
Sevdim zamanında ama saçmalıkmış. Yanında olmasının tadı yok. Mesajda yok öperim yok yanında olsaydım falan... yanında olacak canın öpmek mi istiyor tak öpeceksin
Mesafeler bazen güzeldir, ilişkiye heyecan katar, özlersin. Plan yaparsın yanına gidersin veya o gelir sana. Fark etmez kafalar uyuştuktan sonra her şey olur
Severim sevebilirim ama karşılıksız sevmem platonik kalacak yaşı geçtik sonsuza kadar yaşamayacam sonuçta😄
Severim sevgi illaki yan yana olarak olmaz. Uzaktan seven herşeye rağmen gerçekten sevmeyi bilendir.
Enayi olduğum için kendime o konuda güveniyorum eğer kafa dengiyse aradığım kişiyse eeevet severim (Aradığım kişiyi bulduğum da yok sadece sanıyorum)
Uzaktan sevilebilir ama mümkünse yakın olsun 😂 sevdiğimizi seçemediğimiz için temenni ettim sadece
Kalbi yakın olduktan sonra bedeni uzakta olabilir. Kalbi uzakta olduktan sonra bedeni yanımda olsa neye yarar
Engel değil. Sevdikten sonra o engelleri her türlü çözerim
Ne güzel
Uzak mesafe ilişkisi zordur o yüzden sevemem
Önceden derdim olur diye şimdi düşünüyorum da olmaz
Yakınında, yanında olman şart. Uzaktan sevme işi traş..
Mesafeler sevgime engel olamaz ancak yorucu olabilir
Yakınım da olmalı uzak mesafe ilişki yürümüyor bir şeyler yarım ve eksik kalıyor
Sevilir tabi ki. Ama uzaktan ilişkinin yürümesi zor
Sevmeye tabii engel değildir ama uzun vadede sorun yaratır uzak mesafe.
sevmenin onune hicbir engel gecemez ya mesafeler yahut baska bir sey.. ask zaten bu degil midir?
Uzaktan da sevilir ama uzaktan aşk meşk sevgili falan bunlar yok olmaz
Isıramicam sa ne anladım ben bu işte hayır tabikii 😂
Ne uzaktan ne yakından sevemem bana çok güvenmesinler hjk
Sevebilirim ama bu mesafe ne kadar sürüyor falan bunlar önemli etken
Evet, yanımda olmalı. Uzaktan birisiyle ilişki sürdüremem.
Hatta karşı yakadan bile olmamalı.
Sorun olur çünkü bu devirde herkese guvenemessin ve uzaktan bu ilişki çok fazla ilerleyeceğini sanmıyorum
Uzaktan sevilir ama sonunda evlilik yoksa hiç sevmiyim daha iyi 🤣🤣🤣
Sevebilirim, kalp için sınır yoktur.
Sevemem yorar
Kimse sevemez, birbirinizi kandırmayın.
Evet sevebilirim hak ediyorsa
Severim de tercih etmem çok zor
Sevilebilir ama tercih etmiyorum.
Severim ama bazı periyotlarla görüşmem gerekir 😂
Mesafeler engel değil
Dokunmadan bile sevrimm
çok zor ama seviliyor
Karşımdaki adamsa severim