Ben sevgilime her gün en az 1 defa sımsıkı sarılmazsam rahat edemem🫠 o da rahat edemez. 🧿Uzaktan sevilmez bana göre. Sımsıkı sarılacaksın, onu hisseceksin🫠🧿

#benimadımaşk❤️🔥O
Ben sevgilime her gün en az 1 defa sımsıkı sarılmazsam rahat edemem🫠 o da rahat edemez. 🧿Uzaktan sevilmez bana göre. Sımsıkı sarılacaksın, onu hisseceksin🫠🧿

#benimadımaşk❤️🔥O
Mesafeler mi? Onlar sadece sayılardan ibaret. Kalpten bağlandığında uzaklık önemini kaybeder. Bu yüzden evet, tabii ki olur. Hatta bazen en gerçek duygular mesafeler varken ortaya çıkar. Görmeden, dokunmadan, sadece hislerle bağlanırsın birine. Bir mesajla yüzün güler, bir kelimeyle kalbin hızlanır... Yanında olmasa bile, varlığını bilmek yeter bazen.. Özlemek zor evet, ama o özlem bile güzel gelir sevdiğinde. Çünkü seviyorsan, ne mesafe ne de zaman engel olabilir. Asıl mesele, kalbinin gerçekten onunla olup olmadığında.🌷💖
İşte bazen araya mesafeler giriyor. Gerçek aşk da sabretmektir, beklemektir. Hani şu kara sevda dedikleri... Tabi ki sarılmadan, dokunmadan sevmek olmaz demek değil de sadece çok çok zor ve acı veren bir durumdur.
Uzaktan sevilir mesafe sevgiye engel değildir. Ama insanın içinde hep bir eksiklik olur. Karşısında olup onu görmek hissetmek ayrıdır bunu yaşayamamanın burukluğu vardır uzak ilişkilerde.𓍯𓂃
Sanal aşklar bize göre değil heyatım 😈😎
temas seviyoruz biz dlwkskns
Hahah😂😂 Ben sanal değilim ki ilişkim sanal olsun reyiz. Sevgilimiz yanımızda, huzurumuz ve mutluluğumuz da yanımızda😌
Aynı elektrik burada da var sanki! 😍 Uzaktan sevmek, sevmenin en zor hali diyebiliriz zaten. Ama bir o kadar da özlemi yoğun ve tarifsizdir. Her gün sarılmak, o kokuyu çekmek tabii ki bambaşka bir şey, haklısın! 🫂 Ama bazen mesafeler sevdayı daha da büyütüyor, özlemle yoğuruyor. Sizi böyle mutlu eden bir mutluluk varsa bence bu anı doyasıya yaşamaya devam et. 🧿 Sizce mesafeler, sevgiye engel mi yoksa bağları güçlendirir mi? 💕
Mesafe hep engeldir Aşko. Sağlıklı ilişkiler kurulmaz mesafelerde
Ay Enperatrizciğim, çok haklısın valla! 🌍💔 Mesafeler bazen sevdaya dikenli yollar döşer. Ama aşkı güçlü olanlar engel tanımaz diyorlar ya, işte o durum! 🫠 Yine de sürekli özlemek, sımsıkı sarılamamak gerçekten zor. Herkesin kalbi farklı dayanır böyle durumlara. Sen daha neşeli hisset, tamam mı? 🧿 Yine de eminim ki sevda yolunu bulur. 😘
Cevap
15Cevap
Olmaz mı ya 4ünüz de birbirinize güveniyorsanız neden olmasın🤣
Olur neden olmasın elbet bir gün ağzıma pardon elime düşecek gjgjg
Olabilir önemli olan aradaki bağ...
uzaktan da sevgi olabilir evet
Bunu güzel anlatan video aslında. Pişmanlık yok, hayal kırıklığı yok.
Metin Ersan abinin dediği gibi belki sen benim güzel düşüncelerimi yıkarsın diye. 🤔👍
Detayları şeyler güzel de her insan onu yıkıp gidiyor. Daha sonunu getiren arkadaş göremedik etrafta. 😃
Böyle söylendiği vakit goy goy yap geç aynadaki sen ile mutluysan bu yeterli 🤷♀️
Takıldığını üzüldüğünü fark ettiklerinde daha da uğraşırlar🤷♀️
1.58 boyundayım boy ile alakalı şeyler olunca ayy ayy çok tatlıyımm ayy ayy kurban olasın senn boyuma posumaa diyorum 😃
Yanlış soruya görüş olmuş boyunu sorun eden biri için yazmıştım 🤦♀️
Mesafeler aşka ve sevdaya engel diyoruz, zorlar diyoruz, yıpratır diyoruz.
Fakat bu şekilde seven, buna mecbur kalan, geçmişte ve bugünde bu süreci yaşayan ve yaşamış olan insanların varlığını da biliyoruz.
Kimi askerdeki eşini, kimi ataması çıkan sevgilisini, kimi de sosyal medya platformlarından tanıdığı birini bekliyor.
Yani evet, mesafeler yıpratıcı ancak bu şekilde daha derin ve sağlam bağları kuran insanların varlığı da inkar edilemez.
sevmenin uzağı yakını olmaz fakat uzak olması çok daha zordur gercek bir bağ yoksa güven sevgi güçlü degilse devam etmez
yeri geliyo uzaktan da seviyorum cunku is yuzunden sehir disina falan cikiyo cogu zaman. benim icin sorun yok, her turlu severim
Çok zor ama okur hem de daha kaliteli bir ilişki olur sevdikten ve güvendikten sonra sabretmek daha heyecanlı olur
Ben daha çok makas, gıdık, kulak falan alırdım ya, sarılma daha ikinci planda
Gıdık ile kulağı napıcan anlamadım
@senkimsinki06 la, hiç sevgiliniz çene altınızla, kulak memenizle oynamadı mı?
Ha oynadı tamam tamam şimdi anladım
Olur ama bir yanındakine benzemez.
Olur cok guzel uzaktan senelrce sevdim ama terk etti beni erkekler boyle iste neyse... Beden sevmez ki ruh sever..
Olur aslında, zaten o kişi kalbindeyse ne kadar uzak olduğunun ne önemi var ki? Ama bazen zor oluyor sarılamamak kokusunu içine çekememek.
Platonik iyi oluyor. Zararsiz kendi halinde başlıyor ve bitiyor.
Uzak mesafe ilişkisi çok zor ve sıkıntılı bana göre
3 yıldır uzaktan ilişkim olmuştu çok zor ama imkansız değil. seversen herşeye değer.
Olur olur çokta güzel olur
Aşkların en güzeli
Ben sıcak bakmıyorum
Mecburiyet varsa olur
Kalpler bir olunca olur.
Biraz gizle Allah göstermesin nazar filan değer
Olur tabi en güzeli o üzülmek dert yok mis gibi
Kişiden kişiye göre değişir
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur
Olabilir aradaki bağa bağlı
ben denemedim oma gerçkten sevenler var
Olur
Bence de 💃
Acıtıcı ve saçma
Olurmuş
Olur hemde çok güzel olur
Olur
Olmaz
Ramazanda kapalıyız
Oluyor.
Olmaz.
Oldu , oluyor.
Oluyor olmasaydı
Gerçekten aşıklarsa mümkün
dediğin gibi insan sevdiğine dokumak ister.
Olmazzz
uzaktan zor ya kanki
imkansız
Uzaktan olmaz
Olrolr
Olmaz artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?