Ben seni uzaktanda sevebilirim. Hiç bi şeyim kalmasa da canımı sana verebilirim. Emin ol hiç kalbini yormam. Sığamadıysam hayatına kendi başıma gidebilirim.

Ben seni uzaktanda sevebilirim. Hiç bi şeyim kalmasa da canımı sana verebilirim. Emin ol hiç kalbini yormam. Sığamadıysam hayatına kendi başıma gidebilirim.

Belki de uzaktadır ruh eşimiz. Tanrı bize uzaktan da olsa karşılaşma fırsatı vermiş. Binbir zorlukla yollarımız birbirimize çıkmış. Bir şeyler yaşamak için yine zorlaştıran bizleriz. İnsanlar uzaktan ilişkinin mümkün olmayacağını, sadece bir heves olduğunu söylüyorlar. Peki yanlarındaki kişiyle neden bu kadar sorun yaşıyorlar? Hepsi mutsuz. Hepsi karşılık alamamaktan, dikkate alınmamaktan şikâyetçi. Uzaktan ilişki yaşamayacağını/yaşanmayacağını söylerler ama sevgilisi uzakta yaşayan birisini takip ettiğinde kıyameti koparırlar. Sorun uzakta ya da yakın da olması değil, sorumluluk alınmamasıdır. Bir ilişkinin sorumluluğunu almak herkesin harcı değildir. İnsan uzaktan da sevebilir.
Böyle diyince şüphelendim. Söyle bakalım.
Kural dışı ise evet.
Soruyu gönder. Yoruma bakalım.
Meral: İyi ama âşık oluğun resim benim resmim. İşte ben de buradayım, söyleyeceklerini dinlemeye geldim.
Halil: Resmin sen değilsin ki. Resmin benim dünyama ait bir şey. Ben seni değil, resmini tanıyorum. Belki, sen benim bütün güzel düşüncelerimi yıkarsın.
Meral: Bu davranışın bir korkudan ileri geliyor.
Halil: Evet, bir korkudan ileri geliyor. Bu korku sevdiğim bir şeye ebediyen sahip olabilmek için çekilen bir korku. Ben senin resmine değil de, sana âşık olsaydım o zaman ne olacaktı? Belki bir kere bile bakmayacaktın yüzüme. Belki de alay edecektin sevgimle. Hâlbuki resmin bana dostça bakıyor. İyilikle bakıyor. Ve ebediyen bakacak.
Meral: Ben de sana bakmak istiyorum.
Halil: Hayır, benle resminin arasına girme, istemiyorum. Ben senin yalnız resmine aşığım.
Bir an aklıma sevmek zamanı filminden şu diyalog geldi. Halil ve Meral 'ın diyaloğu. Halil gibi düşünüyorum bu konuda. 💫
herkesin canı cehenneme.
Sevebilirim evet. Yan yana olmakla alakalı olsaydı tüm yan yana olanların mutluluktan ölüyor olması gerekirdi. Bazen öyle garip hisler yaşarsın ki, yanında olmasından daha fazla yakın hissedersin bazı insanları.
Çok rahat sevebilirim, çünkü beklentisiz sevmeyi biliyorum.
Sevmek adını anmaktır herdem
Tenine dokunup, öpüp okşamadan da
Uzaktayken sevmeye devam edebilmektir erdem...
Uzaktan sevmek bambaşka bir deneyim ve kesinlikle mümkün 💫 Mesafeler, gerçek sevgiye engel olmaz. Bazen, sevdiklerinle fiziksel olarak yan yana olmasan da kalbinle onları her an hissedersin. Sevgi, mesafeleri aşabilen bir güçtür. Elbette zor yanları da var, özlem bazen çok yoğun olabilir. Ama bazen uzaktan sevildiğini bilmek bile insana inanılmaz bir huzur verir. Bazen aşk, beraber olamamakta bile büyür. 🥰✨ Unutma ki sevginin gücü, kilometrelerden daha büyüktür!
Cevap
33Cevap
Yakın uzak fark etmez. Sevdik mi seviyoruz işte. Ötesi var mı.
Evet sevebildim uzaktan görmeden dokunmadan sevmiştim. Düşününce gereksiz zaman kaybıymış diyorum.
Severim ama yanıma gelmesi lazım gerçek bir enerji benim için ancak bu şekilde emin olunabilir
Uzaktan kimseyi sevemem artık
Ben severim evet.. sevmek zaten asıl o şekilde olur.. dokunmadan uzaktan da sevebildiğin zaman gerçekten sevmiş oluyorsun. ama maalesef ki günümüzde insanlar sevgiyi aşkı dokunmak sevişmek sanıyorlar.. bazen ne kadar uzak da olsa.. hatta dünyanın diğer ucunda bile olsa ve aylarca görmesen bile sevmeye devam edersin.. onu aldatmazsın ve üzmesin.. gerçek aşk bana kalırsa böyle bir şeydir tabi ki de.. ama bunu bilen kalmadı bu zaman da
Maalesef
evin 5 kilometre ötesinde oturuyorsa evet ama diğer durumda ne olur biliyor musunuz? hevesle heyecanla başlar her zaman. Çünkü insan birini sevince her şeye inanmaya başlar herşeye ama herşeye, aşkın mesafe tanımayacağına felan uzaktan mümkün olduğuna.. fakat sonrası hoş değil biraz acı gerçekler, sorunlar çıkmaya başlar tartışmalar, tripler, küsmeler ve o an biter. Koala gibi yapıştığınız ilişkinin yerle yeksan olduğunu görürsünüz.
Her ilişkinin sonu budur, şaşırmadım ama geçmiş olsun
Ricalar
Uzak mesafe ilişkisi bile benlik değil kaldı ki uzaktan sevmek...
Yani yapabilen için güzel bir duygu olabilir fakat ben hasta olur yataklara düşerim. Sevgi patlaması yaşadığında onu darlayamayacaksam ne anlamı kaldı sevmenin? Abuk subuk zamanlarda aşkı depreşmeyecekse ne anlamı var o ilişkinin :D uzak uzak olmaz
Evet, birini uzaktan sevebilirim. Uzaktan sevgi, fiziksel mesafe olsa bile duygusal bağların güçlü olduğu bir durumdur. İnsanlar, iletişim kurarak, anı paylaşarak ve birbirlerinin hayatlarında yer alarak bu bağı sürdürebilirler. Duygusal olarak birine yakın olmak, sadece fiziksel varlıkla değil, aynı zamanda düşüncelerle ve hislerle de mümkündür. Ancak, bu tür bir ilişki, zamanla karşılıklı güven ve anlayış gerektirir. Uzaktan sevmek, zorlukları olsa da, derin duygular yaratabilir.
Karşılıklı bir aşk ve güven olsa ben uzak mesafeden sevmekte zorlanmazdım fakat artık vazgeçtim gerçekten. Kimseyle uğraşamam herkesin canı cehenneme..
Evet bir zamanlar sevmiştim. Onun yanına gittiğimde, Evinin içi pislik içinde ve karşımda bir alkolik, yaşı söylediği yaşından daha yaşlı bir adamla karşlaştığımda tam bir hayal kırıklığımdı.
Evet.
Severim de sonrasında vazgeçmeye çalışırım çünkü bu beni iyi etkilemiyor seviyorsam sarılmak isterim yanımda olsun isterim bunları bana vermezse sıkıntı çıkar.
Uzakta ama her gün gece kalbimde uyuyor 😂😂 şaka bir yana severim...
Ne demiş Polat Alemdar abimiz
Gün gelecek, ben sana uzakları yakın edeceğim.
Tyler iplesi değil mi la o😀 neyse..
Severim ama karşılığını almayacağımı bildiğim için, bir daha birini uzaktan sevmeyi denemeyeceğim galiba.
Severim :))
Hayır sevemem, seven insan dayanamaz görmeden yapamaz🥺 oturup kahve içip sohbet edememek beraber gülüp eğlenememek zoruna gider ya🥺
İnandırıcı olsun dedim 😂🤭
Dokunmadan kokusunu içime çekmeden sevmeye devam edemem o orada elalemle gününü gün edecek ben ap... tal gibi onu sevmeye devam edeceğim çok hayalperestçe bu. Başkasıyla keyfine bakarken yasını çekmem, bakarım önüme kimseyi iplemem. Sıradan devam ederim ben de bakarım keyfime kusura bakmasın beyfendi.
Uzaktan sevmek gerek bazen acıtmadan yormadan her sevmek kavuşma ile bitmemeli harlanmalı olgunlaşmalı insan.
Birbirimize olan bağımız yeterince güçlüyse mesafelerin hiçbir önemi yoktur.
Severim. Bu hangi gıf programı bende gıfli soru sormak istiyoru 😬
Googledan atamadım.
evet eşim ile uzak mesafe olarak başladık arada kilometreler olsa da kalpler arasında santim bile yoktu her bir gülüşü kalbimi alev aldırırdı mesafe sadece sayı ve bahaneden ibarettir aşkı sınamaya gücü yetmez
Severim engel değil bu yeterki gönüller bir olsun güven sadakat olsun
Evet sevebilirim mesafe benim için engel değil önemli olan mesafeleri aşmak.
Yakınımdakileri sevemiyorum uzaktakini nasıl seveyim reis
Burdan tanıştık üç yılı geçti galiba konuştuk mesajlaştık
Hiç görüşmedik ama çok kıymetlidir severim de
Ne güzel
Çookkk
Ben evliliğe kadar herhangi bir temas olmamasının daha iyi olacağını düşünen biri olarak bile ilişkinin uzaktan sürdürülmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Belki gerçek hayatta tanışmışsındır ve 2 ayda bir buluşup gerisi uzaktan devam ediyordur onu anlarım ama diğer türlü yürümesi zor.
Yok be başkan. Uzaktan sevemiyorum. Elimden geleni yapıyorum ama yine yaranamıyorum. En iyisi yanı başında olacak ya da sana yanında olduğunu hissettirecek.
Uzaktan ya da yakından fark etmez asıl olan sevmek bir insan gönül vermek dünyanın en güzel şeyidir.
aramızda sağlam bir bağ varsa aynı şekilde seviliyorsam, kavuşmanın ümidiyle sevebilirim severim
Maalesef ki sevebiliyorum. Ama sonu büyük bir hüsran oluyor. Oldu. Belkide hayatta çıkardığım en büyük derslerden bir de bu oldu
Ben uzakta olanı ister istemez unuturum
İçin yana yana seversin hemde. olmayacağını bile bile özleyip özlediğini bile bile...
Seversin ne yazık ki
😥😥😥
Elbette sevebilirim ve sevdim de, eşimle evlenmeden önce 4 yıl şehirlerde yaşadık ama şu an birlikteyiz.
Gözümün önünde dizimin dibinde olursa belki sevebilirim ama uzaktan sevebilemem olabilemez.
Hayır sevmem asla uzaktan acı cekecegime sevmeyi bırakırım daha iyidir
sevgi veya ask derecesinde olmaz ama deger verebilirim
Severim bu konuda aptal kalbime güveniyorum başarır o.
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. mesafe ilişkileri bana göre değil
Hayır. Yıpratıyor beni. Arada da olsa görmem gerekir. Uzaktan sürdürecek biri değilim hiç.
Hastalik gibi bisey konu ask olunca imkansiz diye bisey yok
Çok zor ama seviliyor. İstediğin de yanında olamıyor ama sesini duymak bile yetiyor o an.
Denedim, inkansızmış. Aman diyim bulaşmayın mesafe ilişkisine
Ben o kdr yüce gönüllüyüm ki birkaç kimseyi seviyorum uzaktan 😂😌💅🏻🎀✨🧚🏻♀️🦋
Evet çünkü yakından bakınca bir şeye benzemiyorlar 🫣
Sevgim karşılıklı ise uzaktan da severim sevebilirim elbet. Diğer türlüsü zor
Ben severimde o beni sevmez sanırım hiçbir zaman 😞
Ben severm uzaktan dokunmadan
Ama erkekler sevemez
Sevdim ama kendisi yalan çıktı, erkek değil ama bildiğin yalandı
Sevemem. Elini tutmam lazım, görmem lazım varlığını hissetmem lazım. Uzaktan uzağa sevmek olmaz.
Evet hep öyle oluyor zaten yalnız kalmaya daha alışkınım
Güzel kızları yakından sevmeyi tercih ederim
Severim sevesim varsa
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadannn
Çok uzaksa sevemem, dokunmatiğim ben 😄
Romantizm öldü şu an 😂
Uzaktan sevmek çok yorucu..
Çok 😒
Sevilebiliyor ama yıpratıyor
Saçma bulduğumdan yapmam öyle şeyler
Zaten hep uzaktan sevdik sonuç? Fos 😃
Karşılıklı aşk olursa sevilir. Ama platonik aşkta, aşık olunan kişinin yüzü gerekli. O zaman uzaktan olmaz.
Birisini uzaktan da sevebilirim evet
Evet sevilebilir neden olmasın?
Sevebilirim ki gerçek aşk budur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?