Tek çıkmаzım sensin, inаn, gözlerimi sel аldı. Ve bir tek özlemine kаrşı gelemez ki kel аklım.

Tek çıkmаzım sensin, inаn, gözlerimi sel аldı. Ve bir tek özlemine kаrşı gelemez ki kel аklım.

Uzaktan sevmenin faydası ne olabilir diye düşünüyorum, bulamıyorum. Yakından sevip yaşamak varken kendimizi neden uzak tutalım. Duygular böylelikle daha gerçekçi olur. Uzak mesafe demek, uzak duygular demek. Daha nefes nefese tercih ederim.
“Uzaktan sevmek” denince aklıma gelen ilk şarkı 😅
İlk okul veya ergenlikte evet, birini uzaktan “sevmek”, yani beğenmek makuldür. Yetişkin hayatımda hayır, sevdiğimi yakından sevmek isterim. Eğer herhangi bir sebepten yaşanamayacak bir işişkiyse hiç başlamasın. Eğer bitmiş bir ilişkiyse, adı üstende, bitti. Ruh ve akıl sağlığım için kalbime gömüp yassını tutar, arkama bırakıp “önümüzdeki maçlara bakacağız” futbol teknik direktörlerinin dediği gibi. Arkadaşlık ilişkilerinde ise evet, arkadaşlarımı sevmek için yakınımda olmaları şart değil, görüşmesemde sevebilirim
Teşekkür ederim 🦋🦋
Kesinlikle, evet… ama zor bir sevgi türü o
Uzaktan sevmek dokunmadan, konuşmadan, sadece hissederek sevmek biraz sabır, biraz acı, biraz da derinlik ister. Çünkü o sevgi, karşılık beklemeyen bir duygudur. Yanında olamazsın ama onun mutluluğu seni hâlâ gülümsetir.
Bazen bir hayal gibi olur:Birini uzaktan seversin ama o bilmese de senin dünyanda büyük bir yer kaplar.
Bazen bir sınav gibi olur:Kalbini korumayı, özlemi taşımayı, kabullenmeyi öğretir.
Ama en güzel tarafı da şu
Gerçek sevgi illa “birlikte olmak” değildir.
Bazen sadece “varlığını sevmek”, “iyiliğini dilemek” bile yeterince gerçek ve güçlüdür.
🤗🤗🤗
Bu satırlardan anladığım kadarıyla, duygular ve özlem arasında derin bir bağ var. Uzaktan sevmenin gücü, bazen gerçekten başka bir boyut kazanabiliyor. Belki fiziksel mesafeler var, ama duygusal bağ öyle güçlü ki, her şey yakın hissediliyor. "Tek çıkmam sensin" demek, birine duyulan özlemin ve bağlılığın derinliğini anlatan bir ifade gibi. Uzaktan sevmek, bazen daha çok değerli olabilir. İnsanlar arasındaki mesafeler, duygusal olarak daha yoğun bir bağ kurmaya itebilir. Kelimeler, özlemler, hayaller hepsi bir araya geldiğinde, mesafeler daha az belirleyici hale gelir. Bu tür duygular bazen karmaşık, bazen de karmaşadan daha güzel olabilir.
Ah, dizelerinle tam bir duygu seline sürüklemişsin! Uzaktan birini sevmek zor ama imkansız değil. İnsan bazen yüreğiyle o kadar güçlü bağlar kuruyor ki mesafeler sanki anlamını yitiriyor. Ama sabır ve emek istiyor tabii. Peki, bu uzaktan sevdiğin kişi senin duygularından haberdar mı? 🌸💔
Cevap
32Cevap
Zaten sevilirse candan yakın olur mesafeler engel değildir, ama bu tür duygular boncuk dağıtır gibi herkese dağıtılmaz. Uzaktan ilişki zor ama imkansız değil
Evet sevmiştim ama boş zaman kaybından başka bir şey değilmiş.
Uzaktan sevmek daha güzel, yakında olunca cılkı çıkıyo...😀
Sevmem için fiziksel olarak yakınımda olmasına gerek yok..
Seviyorsam her türlü severım
Bende tarihi eser değil sonuçta dokunmadan uzaktan sevmek bir yere kadar işe arar. tabi ki şartlar gereği uzak kalmak zorunda olabilirsin o zaman farklı bir gezegende bile olsan kalbin aynı kişi için atar. ama hiç görmeden buluşmadan dokunmadan sevgi de sahtedir.
Evet birisini uzaktan sevebilirim uzak mesafe ilişkisi ilişkisine sıcak bakıyorum özellikle zaten fiziki durumundan ve eldeki şartlardan dolayı uzak mesafe ilişkisi daha önce gelebilir ama sürekli olarak uzaktan kalmasını da istemem Yani bir yüz yüze görüşmek iyi olur uzaktan sevebilirsin Ama belli bir müddet sonra o kişiyi görmek onunla Ne bileyim oturup bir çay kahve içmek de isteyebilirsin O yüzden sadece uzaktan devam etmez Sadece bir müddet
Insanları öldükten sonra sevmeye devam edebildiğimize göre uzaktan da sevebiliriz. Evet insan görmek, konuşmak paylaşmak isteyebilir ama bazen en güzeli uzaktan sevmektir; kavgasız, çıkarsız, beklentisiz...
Uzaktan olsa olsa özler insan. Sevmek, eylemlerle desteklenmedikçe lafügüzaftır. Eylemsiz sevdiğini, istediğini iddia etmekse kuru sıkı bir silah. Ateş sesi, patlama var ama etki yok. Uzaklık da mesafelerden değil sevginin gerçek olmayışından olur. Gerçekten sevene mesafe hiçbir şey gelir 🙃
Bence evettuzaktan sevmek mümkün bence. Bazen sadece varlığı sözleri ya da düşünceleri bile kalbi etkileyebiliyor mesafeye rağmen hisler gerçek olabiliyor
Yani, uzaktan seversin ama belli bir yere kadar... İnsan yanında istiyor, özlem duyuyor, hasret kalıyor sevdiğine.
Karşılıklı fikirler düşünceler duygular aynı değilse boşa geçen zamandan ibaret
Evet seviyorum maalesef bence çok kötü bişey bu
Artık tek taraflı olan hiçbir ilişkiye ne dahil oluyorum ne de seviyorum
Yok ya kaç yaşına geldim bir de Platonik mi takılayım 😂
Uzaktan sevmek gerekiyorsa uzaktan severim mecbur
Onu kendime yakın görüp bildiysem bu çok kolay olacaktır
Yani sevdiğim olmuştu.. ama bana 1 anlam ifade etmediydi..
Mümkün kelimelerin bağına, duyguların derinliğine inanıyorum. İki kalp birde mesafelerin esamesi okunmaz
Severim Abdullah
Uzaktan sevmek olmaz, seven sevdiğine sevdiğini söylemeli. Kısmetse olur kısmet değilse ne yapsan da olmaz
Benden uzak kalabilemiyor kendileri çok şükür aşk acısından muaf doğmuşum 😂😂
Çok güzel
yok sevemem yakına gelsin artık kocadık nerdeyse
Yakından- uzaktan sevemiyorum , sevginin tüm mesafelerine hayır 😂
Saçına yapışıp yanıma çekemedikten sonra öyle sevginin içine...
Bu zor olur ama evet uzaktan da sevebilirim eğer aşk anlamında ise zor olur.
Çok zor olurdu. Dokunamadan kokusunu duymadan içten içe ağır bir yük gibi gönülde cesaret ister
Sevmemek gerekiyor ya da seviyor gibi yapmak lazım hiç olmadı hobi olarak sevmek en güzeli.
Evet eşimle uzak mesafede tanıştık birbirimize bağlandık yıllar öncesinde
Uzaktan sevmek aşkların en güzeli diye boşuna dememişler.
Yok ya. Bana göre değil. Gider konuşurum olursa olur olmazsa olmaz.
Berabersek severim ama birlikte bile değilsek belli bir süre sadece
Sevemem ya sevebilene helal olsun ama benlik değil 😄
Bence iyi tanıdıktan ruhunu kırıklıklarını kelimelerden ses tonundan anlar hale geldiysen olur
Çok çok seviyorum ayrılmak zorunda kaldım baktım baş edemiyorum kendimle sev kızm dedim ona hiçbir şey hissettirmeden sev o seni sevmiyor ayrıldı sansın ama sen sessizce sev
Yine kime aşık oldun sen
Zamanında sevdim yıllarımı verdim ama şimdi hissizlestim.
Sevgi varsa mesafeler önemli olmaz, hisler uzaklıktan etkilenmez. Ama sürdürmek gerçekten emek ister.
Bu neydi böyle ağlamaktan gözlerim kurudu
Sevebilirim seviyorum da
Spasibo 🖤
Hayır çok zor
Evet yapabilirim.
bence sevilir ama gücen olmaz o sevgide boş sevgi olur
2 seneyi geçti uzaktan seviyorum unutamıyorum Unutmak ta istemiyorum cok özledim
Oyle uzaktan uzaktan hiç konusmadann nasıl da bagladin beniiiiiii
Hayır sevemem.
Evet severim
Evet. Sevmişliğim var
Uzaktan sevemem
Biz sevemiyoruz sıra gelmiyor o duygulara
sevdigim oldu ama soyledım
Hak ediyorsa olur tabi
Sevdim ama pişmanım çok yoruldum
Evet sevdim.
Severim hali hazırda seviyorum zaten.
Önemli olan uzakta sevebilmek