Bazı insanlar uzaktan sevemiyor mesela hep yanında olsun istiyor.
Bazılarıysa yanında olmasa da yüreğinde hissedip seviyor
Peki sizin sevme şekliniz nedir?
Bazı insanlar uzaktan sevemiyor mesela hep yanında olsun istiyor.
Bazılarıysa yanında olmasa da yüreğinde hissedip seviyor
Peki sizin sevme şekliniz nedir?
Daha kimseyi sevmek sevilmek nasip olmadı o yüzden uzaktan yakından nasıl bilemiyorum ama yanımda olmasını isterim hiç olmadığı için yaşamak hissetmek istiyorum herhalde
Teşekkürler 🙏
Uzaktan da olabilir ama uzakta olduğu belli olmayacak şekilde arada bir sekans olması lazım. Onun dışında uzak uzak da bir yere kadar yalnız kalmaya gelmedik bu dünyaya.
Sen bilmezsin bu konuları, uzak mesafe de bir yere kadar ondan bahsediyorum.
Cevap
10Cevap
Sevmek için fiziksel olarak yakınlık gerekmez lakin ilişkiyi yürütebilmek için gerekir..
Bana göre değil sanki, çünkü duygularım şelale olur, öpmek isterim, uzaktayken de bunu yapabilmek zor, şu şarkıyı da mırıldanır oldum sual karşısında, şarkı da güzeldir ha.
Güzel şarkı
Sevginin uzağı yakını yok ki sevmek sevmektir bazen karşılıksız bile seviyorsun
Atalarımız boşuna dememis , gözden ırak gönülden ırak diye
Kesinlikle uzaktan iliski sıkıcı yani düsünsene sevdiginle güzel vakit geciremiyorsun
Kesinlikle dedigine katılıyorum ama erkeklerin cogu cidden uzaktan yapamıyor hani bi söz vardır ya erkekler gördügüne kızlar duyduguna asık olur
2 yıldır mesafe ilişkisi yaşıyorum hiçte sorun etmiyorum.
Eğer etseydi yakında aile tanışması olmazdı
Teşekkür ederim
Hayır bana göre değil.
Hiç denemedim uzaktan sevmeyi
Uzaktan sevmeler çok kavga gürültüye sebep olabilir. Yan yana göz göze olacak insanlar. Uzaktan bazı şeyleri çözemez insanoğlu
Tecrübe 👌
Ben sıkılırım olmaz
Eskiden belki ama şimdi asla
Eskiden insan yetiniyordu uzakta bile olsa sevgisi ilgisi yani o duygu insanın ruhunu doyuruyordu.
Ama şimdi değil uzakta olması değil uzaktan sevmek, aynı şehirde bile olunca doyumsuzlaştık artık insan olarak.
Kimsenin kimseye tahammülü yok artık, en ufak bişeyde kavga çıkarmak silmek çok kolay ve basit oldu. Sosyal medya var artık herkesin alternatifi var artık.
Ve en önemlisi insan olarak güvene dayalı bi ilişkiye demir atmıyoruz.
Taktınız sanal sevgiye
İnsanı bitiriyor
Bana göre değil
bana göre değil
Denediniz mi
Uzaktan yürümüyo
Ya anlaşamıyosunki, a diyosun b anlıyo. Yan yanayken iki dk da çözeceğin problemler çığ olup büyüyo, sevgi de azalıyo zamanla tabi
Yani evett, iki tarafın da çok uyumlu olması lazım bence yürümesi için
Pek değil
Tam bana göre
Ben alışkınım bana daha iyi geliyor
Mükemmel
kısmet
Sevme şeklim yok
Daha önce sevdiniz mi