Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyor şarkıda..
Uzaktan onun gülmesi ile mutlu olmak..
uzaktan sesini duymak..
dahamı az acı veriyor acaba
Siz hiç uzaktan sevdiniz mi birisini?

Neyzen Tevfik'in Farsça bir mısrası ile konuya dahil olayım:
Hest zevk-i câvidânî der firâk-ı vuslateş.
Yani;
Aşkın "kalıcı" zevki, kavuşma ile ayrılığın özdeşleşmesindedir. Samimi aşıkların arzuladıkları makam budur. Ne kavuşmak, ne de ayrılmak isterler. Zira vuslat olursa iş biter. Kezâ ayrılık olursa da...
Tabi ki bu, idealize edilmiş bir aşk hadisesi. Biz bunun onda birine de razıyız. :)
Şu da soruya cevabım olsun: Evet sevdim, seviyorum.
uzaktan sevmek mi? ben şunu derdim yüreğime yakın ama bedenime uzak olan sevdiğime:
Mesafeler sadece sana sarılmama ve elini tutmama engel ‘aşk'a değil. Keşke yanında olsam diyenlerden değil Ellerimi semaya açıp ’ izninle o benim olsa ’ diyenlerdenim…
sevmek ne kelime uzaktan zor oluyo yapamıyorum mesajına bile seni seviyorum diye cevap verdik
Omrum hep uzaktn sevmekle gecti
Cevap
4Cevap
işsizlik bence. davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, tanışsan ya da tanışıp ilişkiyi ilerletsen sevmeyeceksin belki, o yüzden tatlı geliyo :) o yüzden boş beleş bir uğraş. ha, duygusuz damgası yiyebilirim ama hayattaki en değerli şey vakittir. çok önemli şeyler de üretmiyo olabilirm dünya için, ama bir başkası için kendi vaktimi de sonu belli olmayan bir hiç uyğruna harcayamam
Boş arabesk yavşaklığı.
Bence daha çok üzülür insan.
Uzaktan sevince.
Uzaktan sevmek daha güzel ya tek daha mutlusun😄
vallahada bu yazdığın şarkı geldi aklıma :)
Yürümüyor :(
Yürümüyor bir süre herşey iyi güzel ama o uzaklık varya en büyük imtihan ya harbi karşılıklı sabır edersiniz veya o sevgi solup biter geneldede soluyor...
çok boktan bir şey.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar