Özlemin ve sabırın temsili aşkıdır resmen. Seviyorsun ama dokunamıyorsun. Onun gözlerine sadece görüntülü konuşarak bakıyorsun aşkla. Yanına gitmenin hayalini kurup beraber olmanın verdiği hazzı düşünüyorsun.
Sizce erkekler mi daha başarısız uzak mesafeli aşkta yoksa kadınlar mı? Ne diyorsunuz? Aşk dediğimiz olgu, dokunmaktan mı ibarettir yoksa uzakta bile olsa ruhuna işleyebilmek midir sevgiyi?
Dört sene yaşadım uzak mesafe ilişkilerde tarafların beklentileri çok önemli ne düşündükleri ne istedikleri diğer türlü iki meme görmek için süren uzak ilişkide var dertleşip üzülmek gülmek özlemekte var
Yaşadım bunu cinsiyete yükleyemiyorum. Kim daha sadık ve sabırlıysa o daha kolay yürütüyor ancak fazlasıyla zor. Öncelikle güven sorunları ve özlem baş gösteriyor insan yanındaki kişiden şüphe ederken sen kmlerce ötede olan kişiye görmeden duymadan güvenmek zorunda kalıyorsun, özledikçe daha fazla asabiyet sergiliyorsun en azından benim açımdan öyle özlemek beni asabi yapıyor. Sonuç olarak aşk bana göre asla mesafeye yenilmiyor. Aşk güven bitince bitiyor yavaş yavaş. Mesafe aşka engel değil sadece zorluk 😅
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsan seçemiyor aşık olacağı insanı, en kötüsü de bu olsa gerek. Bazen yakınındakilerin veremediği uzakta olan bir insanın vermesi de tuhaf. Cidden garip😂
Aşk dokunmak değildir. Kalplerin birbirinde atmasıdır. Birinin düşüncesinde ve iyi dileklerinde olmak bence. Uzak mesafe ilişkisi gerçekten veven bir şeyleri aşmış kişilerin yapabileceği bir şey. Mataryalist bakanlar bunu anlayamaz.
Denedim ama yok olmuyor ya. İnsan sevdigine sarılmak, öpmek falan biseyker yapmak istiyor. Diğer türlü sanki gercek bile olmayan biriyle yazışıyomuşum gibi hissediyorum