Bu bir yerden sonra bana yetmez. Bir sonuç olmalı, kuru kuru tek taraflı sevmek nereye kadar tatmin edebilir ki insanı. Ya sahip olunmalı ya içinde bitirmeli.
Uzaktan sevmek en güzeli kesinlikle. Çünkü gerçek sevginin değeri öyle ortaya çıkıyor. En azından ben öyle düşünüyorum. Günümüzde insanlar, "ben temas olmadan yapamam, dokunmam gerek." gibi yorumlar yapıyorlar. Bir noktada haklılar, çünkü insan sevdiği kişiye gerçekten dokunmak istiyor yani illa cinsel bir şey olmasına gerek yok, belli bir süre sonra çekim hissediyor illa ki. Ama uzaktan sevmek çok ayrı. Ona dokunmadan, göz göze gelmeden, eli eline değmeden bir insanı sevmek zor olsa da gerçek sevgi böyle açığa çıkıyor. Bir insanı dokunmadan da sevebileceğini öğreniyorsun çünkü. Sadece onunla konuşarak, onun hissettiklerini anlayarak belki de bazen onunla tek bir ruh olarak geçiriyorsun günlerini. Acaba kalbi benimki gibi atıyor mu diyorsun, benim hissettiklerimi hissediyor mu, karnımdaki his karşılıklı mı diye soruyorsun kendine. Bunları düşünmek ayrı güzel, karşındaki kişiden de aynı tepkileri alınca anlıyorsun bunun değerini. Bu yüzden hiçbir şey için acele etmeyin, gerçekten sevin. Konuşun, tartışın, kavga edin, sıkılın ama yine de birbirinize dönün. Hiçbir şeyi kestirip atmayın, düzgün bir üslupla konuşun anlaşamadığınız konuları. Sadece birkaç kavga oldu diye birbirimizden kopacaksanız zaten aşka ne gerek var? Yani sonuç olarak söylemek istediğim, sıkılmakta, kavge etmekte sevdaya dahil. Bunun bilincinde olun, hiçbir şey için acele etmeyin ve aşkınızı istediğiniz gibi yaşayın 🤍
Değil. Beklentilerle kalbi ruhu yormamak önemli. Hayat kısa hepimize kısa dolu dolu sevilebileceğin mutlu olabileceğin kişilerle olmak varken karşılıksız birini bekleyerek kendine zarar verirsin. Öncelikle çabalamak mücadele etmek buna rağmen olmuyorsa bazı şeyleri geride bırakmak gerek
Kesinlikle yaa ben çok güzel sevdim platonik aşkımı ve çok da güzel hissettirdi güzel zamanlar geçirdim o yıllarda ah o kadar çok özlüyorum kii Karşılıklı aşklardan daha güzel bir şey varsa platonik aşktır o da 🥲
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
saf sevgi her şekilde güzeldir kimseye de zarar vermez
Ama iyi yüreklere mahsu herkes yüreğini saf sevmeye hazırlasın
Kokusunu biliyorum valla bak hiç yan yana gelmedik beni bilmiyor ama kokusunu o resmen burnumda hissediyorum skdhdkdh platonik olarak iyiydim de şimdi şizofreniye doğru kaymaya başladı 😂