Uzaktan sevmediyseniz birini, hiç sevdim demeyin..
Cemal Süreyya

Uzaktan sevmediyseniz birini, hiç sevdim demeyin..
Cemal Süreyya

Bana göre daha kıymet bilinen bir aşk türü. Elimizde olan hep orada olacakmış gibi hareket etmeyi sevdiğimizden, belki hissedilen değerin çok azını gösterebiliyoruz. Sanki bir günü varmış gibi hareket etmek, endişesiz. Her şeyi çok daha kıymet bilinen hale getirir. Ki öyle olmadığının da bir garantisi yok. 🙂 Ulaşılamaz aşkları daha cazip, daha ulvi bulmamızın bir sebebi de bu olsa gerek.
Uzaktan sevmek, bazı insanlar için oldukça romantik ve heyecan verici bir deneyim olabilir. Özellikle teknolojinin gelişmesiyle birlikte, uzak mesafeli ilişkiler daha da kolaylaşmış ve iletişim imkanları artmıştır. Bazı insanlar birbirlerine karşı duygusal bağlarını uzak mesafeden kurmayı ve sürdürmeyi tercih ederler. Bu durumda, fiziksel mesafenin duygusal bağlar üzerindeki etkisi göz ardı edilmemelidir. Ancak, herkesin tercihi ve deneyimi farklıdır. Kimi insanlar uzaktan ilişkilerden keyif alırken, kimileri için fiziksel yakınlık ve birlikte vakit geçirmenin yeri ayrıdır. Her iki tür ilişki de benzersiz zorlukları ve güzellikleri içinde barındırır.
Uzaktan sevmek bazı zorlukları da beraberinde getirebilir. Fiziksel yokluğun ve günlük etkileşimlerini eksikliği duygusal zorluklar yaratabilir. Ancak, uzaktan ilişkilerde iletişim ve güven oldukça önemlidir. İletişim kanallarının açık olması, duygusal bağın güçlenmesine yardımcı olabilir. Her ilişkinin benzersiz olduğunu ve önemli olanın kişilerin htiyaçlarına uygun bir denge bulunması olduğunu unutmamak önemlidir. Bazı insanlar uzaktan ilişkilerden mutluluk ve tatmin bulurken, kimileri için fiziksel yakınlık daha anlamlı olabilir. Önemli olan, kişilerin ihtiyaçlarını ve tercihlerini anlamak ve birlikte uygun bir ilişki dinamiği oluşturabilmektir. Ancak halk arasında bir söz vardır gözden uzak olan gönülden de ırak olur.
Teşekkürler
Cevap
9Cevap
Herkeslerin tatması gereken bir aşk ilişkisi. Cemal Süreyya’ya katılıyorum.
aşka inanmıyorum.. uzaktan da insanlar birbirini sevemez kesinlikle..
Uzaktan sevmek sonu gelmeyen yol gibidir gadası
Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli şarkısını mırıldandım sual karşısında.
Şarkının söz yazarı ve bestecisi Yaşar Güvenir öyle demiş, bazı kişileri uzaktan sevmek daha güzel olabilir :))
kesinlikle ya. yormadan kırmadan sevmek budur di mi..
Uzaktan seviyordum şimde uzanktan nasil fingirdeştigini izliyorum buda sevgiye dahilmiymis
Nasil olmamis
He tamam 🤧😅😅
Güzel değil can acıtıyor kendine eziyet etmek gibi bişey.
He en güzeli... Sayın Cemal Süreyya özür dilerim boş yapmiş jsjsjs
Başardım ya master bile yaptim ama en guzeli değil cok yorucu, çok emek isteyen vefa isteyen bir sey
He aynen detayla birlestirdim ben
Doğru uzaktan sevmediyseniz sevdim demeyin
Uzaktan sevmek zor kanser sebebi
Özür dilerim Cemal Abiden jsjs
Kesinlikle öyle biri ben cok severim onu bir an gafletlik oldu
Hayır olacaksa aynı iş sınırlarından ilişki yapın. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur
Yunus Emre nin aşkı aşkların en güzeli. Sevene uzak yok bence ve platonikse gereksiz
Hayır neden en güzeli? İnsan sevdiğine dokunmak ister vakit geçirmek ister.
Hayir degil, o da seni sevdiği zaman aşklarin en güzeli 😁
Yo değil uydurma tamamen
Hayır güzelleme yapmayalım
Evet sokak köpeklerini öyle seviyorum ben😄😄
Uzaktan sevmek acıyı seven insanların anlayacağı türden birsey
Neden uzaktan seviyoruz yahu
İnsanı en çok yıpratan, yoran sevme biçimi.
Uzaktan kendi kendine sevgi ile hiç bir şey olmaz
bence değil
çok zor
Uzaktan sevmek saçma.
Hiç güzel değil be
En kötüsüdür.
Aşkın güzeli çirkini mi var
Değil
hayır ya
Hayır.
Sacma
Yok en kötüsü