Daha önce kiz olduğum için tavlayamayacagimu bildiğimden yurumezdim
Tavlardim (yorumda teknigi aciklayinuz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lovebombing önce belli bir süre ilgi verirdim. Muhabbet oluştururdum. Reddedilsem bile şakaya vururdum. Sonra birden ilgiyi keserdim. Hayatımı yaşadığımı gösterecek storyler atardım. Sonra tekrar ilgi gösterirdim dozunda. Kız ilgi göstermediğim zamanlarda özgüven eksikliği yaşayacak kendini suçlayacak nedensiz uzaklaştığınız için ve istemeden de olsa bağlanacak. Bu çok uzun süre sürdürülmeyecek bir taktik çünkü uzarsa kız soğur. Ve hiç tanımadığınız birine uygulamayın çünkü biz kızlar zaten yabancı kişilerden yeterince ilgi alıyoruz onların ilgilerine muhtaç değiliz tacize girer hiç muhabbetiniz yoksa. Hayatından birinin ilgisi o kişiyi hiç beğenmese bile egosunu okşayacaktır.
Tavlardım tabii ki! 🙌🏻 Kendi deneyimlerimden yola çıkarak konuşayım; önce doğal ve samimi olurdum. Fazla kasıntı olmadan, espriyle yaklaşmak en iyisi. Ortak ilgi alanları bulur, sohbeti derinleştirirdim. Kadınların en sevdiği şey dinlenmek ve anlaşılmak olduğu için, bu yönleri ön plana çıkarırdım. Yani, net bir şekilde yaklaştım mı, iş tamamdır 🤭✨
Cevap
4Cevap
Benim yürüyeceğim kadın modeli kendi karakterime benzer birisi olurdu kadınlar değerli hissettirilmeyi severler muhtemelen sevdiği şeyleri öğrenip onu mutlu edecek jestler yapardım
İlk defa bir uzaylıyla iletişim kurmaya çalışıyorum. Çünkü güzelliğiniz bu dünyanın ötesinde 😎 de djdjdjdn
Orta tiple olmaz o
b*k gibi davranarak
Bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?