Erkeklerin halini pek bilmiyorsunuz siz, kaç mesajları boşa gidiyor. Kızların keyfi yerinde tabi, mesaj trafikleri sağlam. :D Peki ya kızlar, siz erkek olsanız kız tavlayabilir miydiniz?
Kızlar, eğer erkek olsaydınız internetten kız tavlayabilir miydiniz?
46 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
8matador1180 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı.
İnternetten kız tavlamaya çalışmak sonu belli olmayan bir yola girmektir. İnternet üzerindeki ilişkilerin hiç bir şekilde gerçek olmadığına inanıyorum. Yüz yüze iken ile sevdiğini kandırmak isteyen çok rahat bunu yapabiliyorken İnternette hayda hayda bunu yapabilir
Erkek olsaydım neden internetten kız tavlamaya kalkışayım ki mantıklı düşünelim normal bir insan olsaydık karşımızdakini ilk tanımaya arkadaş olmaya sonrasında duygularımızla açılmaya çalışırdık bence sorun bu direkt tavlamaya kalkışmak.
Kızlar Ne Diyor
İnternetten kız tavlamaya çalışmak sonu belli olmayan bir yola girmektir. İnternet üzerindeki ilişkilerin hiç bir şekilde gerçek olmadığına inanıyorum. Yüz yüze iken ile sevdiğini kandırmak isteyen çok rahat bunu yapabiliyorken İnternette hayda hayda bunu yapabilir
erkek kılığına girip günde 40-50 sevgili yaptığım günler geldi aklıma
aklımda canlanır koskoca mazi lsdöxcmldaöfsmfkş
Tek bir soru var ama neden? 😄
can sıkıntısı ama eğlenceliydi
Erkek olsaydım neden internetten kız tavlamaya kalkışayım ki mantıklı düşünelim normal bir insan olsaydık karşımızdakini ilk tanımaya arkadaş olmaya sonrasında duygularımızla açılmaya çalışırdık bence sorun bu direkt tavlamaya kalkışmak.
Akrep burcu olarak tavlamama bile gerek kalmazdi, kizlar beni rahat birakmazdi... 😆
Ahhah erkek olunca o işler değişebilir işte tam tersine js
Degismezdi bence :D ama akrep burcu erkeklerine sorabilirsin
Kız olarak bile tavlayamıyorum lol erkek olsam hiç tavlayamazdım
Erkeklerin mesaj kutusu bomboş, kızların hindistan
Erkeklerde kadın olacaksa tabikide tavlardık😄 bu kadar düz mantık yaşayan bir türü kadın da olsa tavlamak zor olmazdı 😄
Bir itirafta bulunacağım zamanında online bir kız giydirme oyunu vardı ve erkek olarak hesap açtım iyi kız da düşürdüm Allah affetsin ahhsdh
Ben yapamayacak kadar tembelim Ayrıca kızlar normal de zaten çok soğuk Zehir zekaları var Ben korkar yaklaşmazdım😂
Çok kolay tavlardım, kadınların dilini, düşüncesini iyi bir şekilde anladığım için kolay olurdu.
Birde yakışıklıysam tadımdan yenmez 😅
Cinsiyetimi seviyorum ama o kadar çeşit insan var ki, uğraşmazdım. 😁