Ya kanka bıktım aynı şeyleri yazmaktan. Olm soğuk yap, uzak dur. Sen de taviz verme hiçbir şeyden. Kızlar böyle yılışık erkeklerden nefret ederler. Yapma kanka. Onların burnu havadaysa bunun sebebi sen ve senin gibiler. Yanlış anlama lütfen, bunu seni yargılamak için yazmıyorum. Aynı hatayı zamanında ben de yaptım tecrübeyle sabit.
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben buna uzun zamandır yazmıyordum hikayesine mesaj attım böyle cevap verdi
Kanka ben de aynı durumu yaşadım. Aynı siteden ve aynı okuldan olduğumuz bir kıza hiçbir şekilde bir taviz vermeden sadece tanışma amaçlı mesaj attım. Görüldü yedim. Kanka sal o kızı ondan sana yar olmaz.
Bu ilk mesajlariniz değil besbelli ve de kız hoşlanmıyor demek ki bu durumdan. Engel atsa daha iyi ama bu kadar da gururunuzu ayaklar altına almayın derim. Dünyada kız soyu mu kurudu? Hayır. Akışına bırakın.
Oh be! Kız sana resmen duvar örmüş ama anladığım kadarıyla bayağı kararlı ve inatçısın 🙃 Şimdi şöyle, bazı kızlar gerçekten ilgiye boğulunca kaçabiliyor, fazla üzerlerine gitmemek lazım. Belki sadece biraz zaman ve yer lazım. Kendine olan güvenini kaybetme, ama aynı zamanda onu da bunalmayacak kadar rahat bırak. Unutma ki kimse burnu havada doğmaz; belki de kendince sebepleri vardır 🥲💔 Ne desem boş ama, bence biraz sabret bakalım neler olacak!