Hani ben kız olduğum halde çok sinir oluyorum gözü yükseklerde olanlar hele bu ülkede erkeklere çok haksızlık yapılıyor ya en basitinden düğünu erkek tarafı yapmak zorunda erkeğin iyi bir işi olmak zorunda vesaire kızlarda bulunmaz Hint kumaşı sanki 😏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Bazı kızları tenzih ederek söyleyebilirim ki bu bahsettiğin kızlar zaten kendileri gibileriyle takılırlar. Yani parada pulda gözü olan, kendini teşhir ederek bedeniyle arzulanmak isteyen kadınlara zaten bir aile adamı düşmez, düşmemeli. Bu kadınların etten başka bir değeri yoktur. Bunlar kendilerini objeleştirmiş ve kullanıma sunmuşlardır. Zaten ikinci sayfa haberlerinde sıkça karşılaşıyoruz sonlarının nasıl olduğuna.
Oysa ne kadınlarımız var ki baş tacı edilesi, ömür adanılası, gönül köşkünde ağırlanılası... Bu konularda en büyük dileğim: Herkes, kendi gönlüne, kendi vicdanına eş olanlarla karşılaşsın. Kötü kötüye, iyi iyiye, namuslu namusluya, onurlu onurluya denk gelsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Aminnnn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşıma geldi Anlatiyorum burdan kız bi soruya hangi sehire gitmek istersiniz diye sordu bu kızda antalya gitmek isterim bende antalyada yaşıyorum arkadaş olarak ağırlarım dedim iyi niyetimden o da ben o bildigin kızlardan degilim😡 dedi ben yanlıs anlasilmayı ne kadar anlattiysan anlamadı engelledi baska hesap açtim bi kaç tane anlattim yine engelledi dinlemedi benim kötü niyetli oldugumu hep söyledi son defa yine bi hesap açtim anlattim durumu dinledi bu defa engellemedi gercek hesabim linkimi attim tanidim dedi yine engellerim engel listemi seninle doldururum dedi😂 ben bu yanliş anlasilmayı düzelmek istedim benimde ailem var öyle kötü sey düsünemem yani bu cabadayım neyse sorularına yeni baktım biri soru paylasmış bu kızda köpegi yerim yazmış çocukta ben seni yerim diyo kız kahkaha atıyo bu hosuna gidiyo kötü niyetle ben bunu söylesem daha başıma ne gelirdi saf iyi niyetin bedeli bu ve çocuk bununla yorumlarda baya iyi konusuyorlar hala yorumlarda şekilde evet hepsi tecrübe bi adım atiyorsam bi kız için 10 defa düşünecem iyi niyetle kötü sapık adam olduk
01 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm ne kral
+1 yılBaşka bir sorunda tartışmıştık ama bu dediklerine katılıyorum ama erkeklerde tamamen suçsuz sayılmazlar bu konuda. Nefes alan her şeye yavşadıkları için cinsel organı dışında hiçbir numarası olmayan kızların bile burnu havada oluyor.
Tipi 3/10 olan kız en az 8/10 erkek istiyor kendine bakmadan.
Bunu kız halinle sen bile fark etmişsin, bir de erkeklerin işini düşün. Kızın egosundan 10 metre yanına yaklaşılmıyor sonra erkekler neden atılgan değil diyorlar. Erkeklerin hepsine Instagramda uçan dişi kuşa yazan erkek muamelesi yapıyorlar. Bu da düzgün erkekleri itiyor tabii.
03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kral ne zaman tartistik seninle
- +1 yıl
- +1 yıl
Ha tamam kral sjjsjs
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen yorumlarda bayanların bazen yorumlarına denk geliyorum gerçekten utanıyorum para diyor lüks peşinde koşuyor onu alacak bunu yapacak vss ee adama da sorarlar sen ona ne vereceksin diye sanırsın bulunmaz Hint kumaşı sanırsın bir onda var maksatları sevmek veya evlenmek değil para sömürmek ben hangi cins olursa olsun parayı çok seven insandan korkarım çünkü en ufak bir yokluk sıkıntı görse hemen başkasına giderler Allah akıl fikir versin ne diyim bu kişilikte olan hemcinslerimi şiddetle kınıyorum 😠
06 Yorumla- +1 yıl
Kesinlkle
- +1 yıl
En kötüsü ne biliyirmusun bu tarz kadınlar yüzünden erkeklerin kadınlara bakışı onlar para ister , kadınlar para için sever , şunu yapar vss arkadaşım ben böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum bütün kadınlar aynı değildir ben hayatımda para için bir şey yapmadım yapmam da yıllardır köpek gibi çalışıyorum alnimin teriyle ekmeğimi kazaniyorum bugünlere erkek parasıyla gelmedim oyuzden hiç bir kadın da aynı değildir hiç bir erkek te aynı değildir bu tamamen karakter ve kişilik meselesidir...
- +1 yıl
Aynen öyle bende calisiyorum mesela babamdan bile para isterken çok cekinirim bir yandan okuyup bir yandan çalışıyorum
- +1 yıl
Ohh miss ne güzel işte rabbim çalışma gücü versin insallah her şey zamanla olur merak etmeyin bizde öyle yaptık hem okuduk hem çalıştık çünkü ailemin maddi durumu iyi değildi mecburen kendi paramizi kendimiz kazanmayı ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrendik her şey gönlünce olsun inşallah rabbim mahcup etmesin 🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
Ay aminnnn 🌼❤️ hiçbirimizi mahcup etmesin
- +1 yıl
Amin gülüm insallah 🌹🌹🌹🌹
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
36Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten bu ülkede ki kadınlar paraya ve boya bakıyor. birde ne istediklerini tam bilmiyorlar. ama genelleme yapmıyorum. erkeklere haksızlık yapılmıyor erkekler de nefes alsın yeter diye düşünüyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayn
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik sürecinde kız ne yapıyorsa erkekte aynısını yapıyor karşılıklı oluyor yeni evlenen biri olarak diyorum erkek tarafi ne yaptıysa kiz tarafi da aynisini yapti ve ayni para iki taraftan da çıktı tabi artik anlaşarak evlenen ciftler herseyi ortak yapıyor onlari taktir ediyorum tabi yani düğün konusunu yazman saçma olmuş
Evet bazı kızların burnu havada o düğün konusu veya iş konusu değil insanın kriterleri olabilir bu gayet doğal baştan anlaşmak bu konularda iyidir sonradan sorun etmektense tabi07 Yorumla- +1 yıl
Hayır demek istediğim şey kızın ailesinin durumu ortalama altında diyelim ama çok güzel bir düğün bekliyor tüm takıların kadının olması da ayrı bir haksızlık bnce ben çok lux şeyler isteyenlerden bahsediyorum işte tektaş neden bu kadar küçük gibi vesire çok örnek verebilirim
Cevap sahibi+1 yılTamam sen hic bisey isteme hic bisey aldirma ne diyim kardeşim
- +1 yıl
Demek istediğim şeyi anlamıyorsunuz tabiki belli şeyleri istemek hakkı ben burnu havada olup her şeyin en iyisini bekleyenlerden bahsediyorum sorumun basligi da öyle. Belli bir ölçüde tabiki istekler olacak ama aşırıya kacilmasindan ve erkekleri düşünmemekten bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim sen bisey isteme diyorum bende erkek yalakası ol saçma sapan seyler yazmışsın yaşın küçük büyüyünce anlarsın önce kendine değer ver ki karşındaki de sana değer versin
- +1 yıl
Bunun değer vermekle ne alakası var 😁 yaşım da küçük falan değil gayet farkındayım bir seylerin erkek yalakası olsam bunu emin ol bu şekilde yapmam ama doğruları söylemek senin bayağı bir ağrına gitmiş olmalı gelip burada kuduruyorsun gizli hesap ardından:) yarası olan gocunuyor ne deyim ki💁
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi yaşına veriyorum büyüdüğünde anlayacaksın
- +1 yıl
Ahahahah dedi 18 yaşındaki ergen :) akıl yaşta değil başta önce bunu idrak edin ben burada burnu havada kızlardan bahsettim hemen zipladin sen de onlardan birisin demek ki:)) yaşıma veriyormuş bide hahahahahh para avcısı://
bu kadar çok sosyal medyaya herkes harika harika diye göze sokuyorlar ki. bizim de genel millet her ota bkaa. özenti olduğu için ( gerekiz her seye mütemadiyen) en iyisini hak ediyoruz havasındalar böylesiler sonunda yalnız ve mutsuz ölmeye mahkûm olacaklar
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKız ya da erkek olarak ayrı ayrı konuşmak bence eksik olacak.
Kendini beğenmiş çok insan var demek bence yeterli.
Ama bu birazda kişilik diyebiliriz.
Beğenmiyorsanız konusmazsiniz olur biter.
Çok sorun yaratacak bir sorun olarak görmüyorum benim açımdan.
Onlar öyle davranmaya devam edebilir.02 Yorumla- +1 yıl
Evet ama bu kızlarda daha baskın en azından benim gözlemlediğim kadarıyla :)
- +1 yıl
Doğru söze ne denir.
Fazla özgüvenden meydana geliyor ama genelde hata yapma oranı daha yüksek.
İstedikleri kadar burunları havada olsun varoşların. Para avcısı 1 kadına yedirecek param yok benim. Bu yaşıma kadar 1 kadına bile para yedirmedim yedirmem de. Ha para yedirecek olsam kezbanlarla neden uğraşayım? gider mis gibi Slav ırkı kadınlarla takılırım. Slav ırkın da ki erkekler kadınlarına değer vermiyorlar o yüzden Türk erkeklerini seviyorlar zaten
00 Yorumla
+1 yılGerçekten haklısın geçen otobüsteyken yanımda duran çok güzel bir kız vardı, yüzü bebek gibi maşallah ama kız bana öyle alttan bakıyordu ki. Dünyadaki en güzel kızmış gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Of cidden biktirdilar Emirhan ozhanin bir videosu vardi ya bir şey soracam diyordu direk nişanlıyım diyordu falan sisgjsh herkes senin için ölüyor zaten
- +1 yıl
jsdjdkfjfkgjg bulunmaz hint komaşı olduklarını sanıyorlar
- +1 yıl
Aynen ahsjs
Biz erkeklerden kaynaklanıyor bu durum aslında.
Hemcinsim her gördüğü ‘güzel’ kıza hazılma peşinde oldukça böyle devam eder.01 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef hiçbir zaman suç tek tarafta değildir zaten
+1 yılİmpresive, cidden böyle düşünen kız mı varmış Türk kızlarının egosu marsta şu an bakalım nereye kdr çıkıcak
02 Yorumla- +1 yıl
Ben burada burnu havada kızlardan bahsediyorum aslında beni bile igrendiriyorlar çünkü
- +1 yıl
Haklısın sadexe böyle düşünenen şaşırdım takdir ettim seni
+1 yılBana da irite edici geliyorlar ama o tarz kadınların değeri daha bir biliniyor sanki sürekli pahalı hediye isteyenler falan daha bir ilgi çekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Of kesinlikle yaaa
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şöyle gerçekleri dürüstçe söyleyebilen aklı başında kadınları görünce bu ülkenin kadınlarına olan ümidim artıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahh
+1 yılBurnu havada olanlar sosyal medya kandırmacasında takılmışlar. Reelde bulsalar yapişacaklar😀😀😀
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu an benim gözümde cennetliksin hay ağzını öpeyim senin bunu yazan ellerini öpeyim sonunda bizi anlayan bir kız vay be gözlerim yaşardı
00 YorumlaSırf böyle saçma sapan şeyler yüzünden yalnızlığı seçtim, ilişmiyorum kimseye, yazmıyorum, bakışmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bu yoruma çok kafa tutan olur
TÜRKİYEDE ERKEK Olmak kadın olmaktan daha zor
https://voca.ro/1bf2tc70t1HW05 Yorumla- +1 yıl
Ne zorluğunuz var kanka
Cevap sahibi+1 yıl@Ecemnazzzzzz https://vocaroo.com/1bf2tc70t1HW
- +1 yıl
Söyleme o zaman. Evim arabam yok birikimim yok de. Bunları duymasına rağmen seninle kalan senindir zaten. Ayrıca her kadını aynı kefeye koyman hoş değil. Bazı erkekler bazı şeyleri hak ediyor. Örneğin; erkek yakın bir arkadaşıma birlikte olduğu kızın onu arabası İçin kullandığını söylediğimde bana olsun bende onu kullanıyorum demişti. Karşılıklı çıkar düşünen ilişkiler için bu tarz şeyler normal.
Cevap sahibi+1 yıl@Ecemnazzzzzz https://voca.ro/11UsKr4SoIII
- +1 yıl
Benim ailem varlıklı bir aile fakat şu an hayatımdaki kişinin durumu bizimkinden alt seviyede. Parası olduğu zaman zaten her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyor bazen yeteri kadar olmadığında yemeğe cıktıysak ya da kafeye ben kartımı o fark etmeden onun ceketinin cebine koyuyorum ordan ödemesini söylüyorum
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazı kadınlar demeyelimde ülkedeki kadın nüfusunun %90 ı diyelim
02 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadınlar diyelim bnce hepsi aynı değil be kral
+1 yılYorumlarda erkeklere sallayan tipler, özel sohbette erkek avcıları 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaha
+1 yılHelal olsun bunu her kiz soylemez bu ulkede dusunceli bi insansin
02 Yorumla- +1 yıl
Eyw
- +1 yıl
Eyvallah bizden babacan
+1 yılevet öyle zalak saçma egoları var gebertesim geliyor zillileri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözü başka yerde olan o kızlar ya çok zengin biri ya da serserilerin elinde ölüp gazetelerde 3. Sayfa haberlerinde çıkıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
+1 yılBu dusunce ve + Felsfe seven kız olursa
Kaciririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebebi erkeklerin onları abartı ilgiyle pohpohlamasi tek atımlık şanslari var oda güzel olmaları 30'a geldimi roller degisiyo yani o havaları fıss
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada soru sorup cvpları liseli gibi kısa yazmanda hoş değil aynı kategoriye giriyo gibi geldin
- +1 yıl
Hayır sadece ineternetim çekmiyor olabildiginxe kısa yazmaya çalışıyorum
+1 yılEgoist olanların burnuna fırıncı küregiyle vurasım geliyor 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen gibi düşünen insanlar varmıymış ya helal olsun sana
02 Yorumla- +1 yıl
E öyle ama en basitinden sınırsız nafaka
- +1 yıl
Ama bunu anlayan yok işte sorsan eşitiz
- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle. Bir like atmaya tenezzül bile etmiyorlar.
Ama suç onlarda değil, onları böyle yükselten düzende03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten ya.
- +1 yıl
Fenomen yapıp 7-10 bin takipçiyi veriyor site. Bunlar da kendini bir şey sanıyor
- +1 yıl
Hahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yüzden kızlardan uzak duruyoruz, daha fazla bı tarafınız kalkmasın diye
00 Yorumla
+1 yılValla öyle bir kadına ben direkt çeker ziktiri sonra denizdeki başka balıklara bakarım banane ben niye sinir olayım başka karı mı yok şu koca dünyada?
01 Yorumla- +1 yıl
He göz göre göre bu haksız yükleri üstelenen aptal enayiler var orası ayrı tabi
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle katılıyorum. Erkeklere de hak vermeye başladım. Aşırı çoklar. Burunları havada pick me kızlar resmen. Ben iğreniyorum sahsen
01 Yorumla- +1 yıl
Bende
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet öyleler. Fani olup ölümsüz kafası yaşıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Bazıları evet
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılizin vermezsen kimse sana haksızlık yapamaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Vermeyeceksinn
- +1 yıl
:)
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılabla bulduk koca sana hadi hayirli olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Sağ ol aksnjaja
- +1 yıl
el öpenlerin cuk olsun cnim
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynn öyle çok iyi özetlemişsin hemcinslerini
05 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerim canım snnsjs
- +1 yıl
Etmem
Lütfen biz erkekler için üzülme.
01 Yorumla- +1 yıl
Üzülmek değil de ne bilim ajsjhs
+1 yılParti kur oy verelim reis.
00 Yorumla
+1 yılHelall , harcaniyorsun bu ülkede :)
00 YorumlaEvet özellikle çoğu bu siteye toplanmış
00 Yorumla
+1 yılİyiki varız biz ezik seni hfjdmsnvhb
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen katılıyorum👍
00 Yorumla
+1 yılSadece burun olsa iyi
00 Yorumla
+1 yıl"Bazı " mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılmaalesef öyle
08 Yorumla- +1 yıl
Psikolog musun abi
- +1 yıl
O sadece bir ünvan. Psikolojik danısmanlık mentor.
- +1 yıl
Psikolojim bozuk abii
- +1 yıl
neyin var
- +1 yıl
Takıntılı biriyim
- +1 yıl
Tarif eder misin mesela nelere?
- +1 yıl
Hiç girmedigim birine 9 aydır takintiliyim sureklivahliyorum
- +1 yıl
Detayını sorsam?
+1 yılKatılıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru
00 Yorumla
+1 yılÖpüldün canım teşekkürler doğru tespit
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKatiliyorum. 💯
00 Yorumla
+1 yılHakkıni sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemfikirim
03 Yorumla- +1 yıl
Bende
Cevap sahibi+1 yılBu tiplere tavrını koysan böyle şımarmazlar hemcinslerim için şeftali sanki bulunamaz bir nimmet aman allahım (!) en iyisi mi hani kötü de davranma ancak aşırı da ilgi sevgi gösterme
Cevap sahibi+1 yılBunları bu hale getiren hemcinslerim ben bile iğreniyorum çoğundan
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet katılıyorum.
00 Yorumla Aynen kardeşim aynen
01 Yorumla- +1 yıl
Ayn
seks 🙄
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi