Kişilik & Karakter 2 ay Neden bazı kızlar böyle burnu havada? Birikikik Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ya yoldan geçiyorum kızın burnu havada gözleri yukarı çıkmış çarpılmış gibi dudakları büzük gülümsemek insanlara güzel bakmak çok mu zor ya? Güncellemeler2 ay Eğer güzel bi sebebi varsa bende öyle olaçağım Neden bazı kızlar böyle burnu havada? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
gizemlikız4444 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 479 görüş paylaştı. Cidden öyle. Yanından geçerken baştan aşağı süzmeler. 0 17 Yorumla Birikikik 2 ay Öyle ya bide gözlerini. kıvırıp yan yan Yorumla gizemlikız4444 2 ay Ben de anlam veremiyorum. Ben yapamadım böyle şeyler. Kimseyle ilgilenmem Yorumla Birikikik 2 ay Bende ilgilenmem valla yapmamda zaten Yorumla gizemlikız4444 2 ay Yas kac canım Yorumla Birikikik 2 ay ,19 sen Yorumla gizemlikız4444 2 ay 24 Yorumla Birikikik 2 ay Hmm iyimiş okuyor musun Yorumla gizemlikız4444 2 ay Açıktan okuyorum sen Yorumla Birikikik 2 ay Okuyorum bende üniversite Yorumla gizemlikız4444 2 ay Kolay gelsin.🌸 Yorumla Birikikik 2 ay Teşekkür ederim canım Yorumla gizemlikız4444 2 ay Memleket neresi :) Yorumla Birikikik 2 ay Erzincan Yorumla gizemlikız4444 2 ay Hmm hiç gitmedim oralara :) Gezilecek yer var mı? Yorumla Birikikik 2 ay Var gel bi yaz tatilinde misafirim ol Yorumla gizemlikız4444 2 ay Kısmet olursa bir gün gezmek isterim Yorumla Birikikik 2 ay İnşallah beklerim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay bunu sen bile anlayamadiktan sonra biz nasıl anlayalım 0 4 Yorumla Birikikik 2 ay Belki öyle yapan kız vardır diye sordum jsjsjsjs Yorumla Görüş sahibi 2 ay sen mütevazi misin? Yorumla Birikikik 2 ay Öyleyim övmek gibi olmasın ama Yorumla Görüş sahibi 2 ay mütevazilik nedir kısaca aciklasam ne yaptığın zaman mütevazi oluyorsun? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Hatalı estetik ameliyati 0 4 Yorumla Birikikik 2 ay Evet çok güzeller buna bir şey diyemem ama yani gülümsemek çok mu zor onu anlamıyorum niye herkese ezik ezik bakıyorlar Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ne diyosun ablacim Yorumla Birikikik 2 ay Bir şey demedim abi Yorumla Birikikik 2 ay Tamam usta Yorumla
heyyyoooooo Takip Et Yoda Yaş: 32 2 ay Sen adamsın onlar madam 🤣 0 5 Yorumla Birikikik 2 ay Övdün mü gömdün mü belli değil 🥰 Yorumla Birikikik 2 ay Emoji yanlış geldi jsjssj 😂😂 bunu atcaktım Yorumla heyyyoooooo 2 ay Tabiki övdüm ne gömecem 🤣 Yorumla Birikikik 2 ay Hahhaha teşekkür ederim o zaman Yorumla heyyyoooooo 2 ay Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Katılıyorum inan 0 20 Yorumla Birikikik 2 ay Ben öyle biri olmadığım için garibime geliyor yani sebebi ne güzel bir sebebi varsa bende öyle olacağım 😂 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Hahaha😂😂yasın kaç ki olguncandusunuyosun Yorumla Birikikik 2 ay 19 yaşındayım ben Yorumla Görüş sahibi 2 ay Çok iyi Yorumla Birikikik 2 ay Evet küçük bir ilçede büyüdüm yani herkes gülümserdi buralarda öyle şeyler yok Yorumla Görüş sahibi 2 ay Aa memleket neresi senin habgi ilçe küçük ilçeyi severim ben de Yorumla Birikikik 2 ay Erzincanın Bir ilçesinde işte Yorumla Görüş sahibi 2 ay Iyı bakalım Yorumla Birikikik 2 ay Öyle işte Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ben de sivaslıyım dlzkc Yorumla Birikikik 2 ay şu an sivastayım desem 😀 Yorumla Birikikik 2 ay Sivas'ta okuyorum yani Yorumla Görüş sahibi 2 ay Hahaha nasıl memleketim😂sivasta değilim ama benn Yorumla Görüş sahibi 2 ay Üzüldüm be😂 Yorumla Birikikik 2 ay Soğuk şimdi ya baya soğuk hemde Yorumla Birikikik 2 ay Sivas merkez mi Yorumla Görüş sahibi 2 ay Takip atıyımı dm den devam ederiz uyarsa Yorumla Birikikik 2 ay At sen bilirsin Yorumla Görüş sahibi 2 ay Geri takip atsana yzamıyorum sana Yorumla Görüş sahibi 2 ay Z ile olan benim Yorumla
Assassinscreed1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay Guzel sanıyorlardir 0 3 Yorumla Birikikik 2 ay Allah var güzeller ama yani bu güzelliğinin iç güzelliğine de yansıtsalar güzel olur Yorumla Assassinscreed1 2 ay Herkes bir degil malasef , keske Yorumla Birikikik 2 ay Keşkee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Cidden öyle. Yanından geçerken baştan aşağı süzmeler.
Öyle ya bide gözlerini. kıvırıp yan yan
Ben de anlam veremiyorum. Ben yapamadım böyle şeyler. Kimseyle ilgilenmem
Bende ilgilenmem valla yapmamda zaten
Yas kac canım
,19 sen
24
Hmm iyimiş okuyor musun
Açıktan okuyorum sen
Okuyorum bende üniversite
Kolay gelsin.🌸
Teşekkür ederim canım
Memleket neresi :)
Erzincan
Hmm hiç gitmedim oralara :) Gezilecek yer var mı?
Var gel bi yaz tatilinde misafirim ol
Kısmet olursa bir gün gezmek isterim
İnşallah beklerim
bunu sen bile anlayamadiktan sonra biz nasıl anlayalım
Belki öyle yapan kız vardır diye sordum jsjsjsjs
sen mütevazi misin?
Öyleyim övmek gibi olmasın ama
mütevazilik nedir kısaca aciklasam
ne yaptığın zaman mütevazi oluyorsun?
Hatalı estetik ameliyati
Evet çok güzeller buna bir şey diyemem ama yani gülümsemek çok mu zor onu anlamıyorum niye herkese ezik ezik bakıyorlar
Ne diyosun ablacim
Bir şey demedim abi
Tamam usta
Sen adamsın onlar madam 🤣
Övdün mü gömdün mü belli değil 🥰
Emoji yanlış geldi jsjssj 😂😂 bunu atcaktım
Tabiki övdüm ne gömecem 🤣
Hahhaha teşekkür ederim o zaman
Rica ederim
Katılıyorum inan
Ben öyle biri olmadığım için garibime geliyor yani sebebi ne güzel bir sebebi varsa bende öyle olacağım 😂
Hahaha😂😂yasın kaç ki olguncandusunuyosun
19 yaşındayım ben
Çok iyi
Evet küçük bir ilçede büyüdüm yani herkes gülümserdi buralarda öyle şeyler yok
Aa memleket neresi senin habgi ilçe küçük ilçeyi severim ben de
Erzincanın Bir ilçesinde işte
Iyı bakalım
Öyle işte
Ben de sivaslıyım dlzkc
şu an sivastayım desem 😀
Sivas'ta okuyorum yani
Hahaha nasıl memleketim😂sivasta değilim ama benn
Üzüldüm be😂
Soğuk şimdi ya baya soğuk hemde
Sivas merkez mi
Takip atıyımı dm den devam ederiz uyarsa
At sen bilirsin
Geri takip atsana yzamıyorum sana
Z ile olan benim
Guzel sanıyorlardir
Allah var güzeller ama yani bu güzelliğinin iç güzelliğine de yansıtsalar güzel olur
Herkes bir degil malasef , keske
Keşkee