Merhabalar, bugün sorum kendi şahsi meselem üzerine. Buradan konuştuğum sıradan bir arkadaşım (kız) vardı. Gerçek şu ki bu benden fotoğraflarımı falan istedi (Bir süre konuştuktan sonra) Bende hem anonimliğimi bozmamak için vermedim ve bu buna bozuldu? Neyse sonra ben buna yazmayı kestim çünkü konuşacak açıkçası bir şey yoktu ve benimde içimden gelmiyordu, zaten hâlihazırda arkadaşlarım ve dostlarım vardı ve kimseye numara yapamayacağımdan, öyle bir insan olmadığımdan dolayı yazmadım.. Bir ara tekrar sordum problemlerini ve hep aynı idi.. Bende bir şey yapamıyordum, konuyu açtığım zaman çünkü morali bozuluyordu ve istemiyordu. Benden hepten bıraktım..
Bu gece bana bu yazmama işinden bahsetti bende bunların aynısını dedim ve yazman benim için bir şey ifade etmiyor, ben de numara yapamam dedim. Ama bu kişi benim ona gösterdiğim gibi saygılı bir şekilde "Tamam, güle güle o zaman" demek yerine "Def ol, umrumda değilsin" demeyi tercih etti? Ki kendisine de zamanında çok destek de olmuşumdur. Neyse bu kişi galiba dürüstlüğü kabuk edemedi. Sonra ig'a geçti oradan da bi' ton şey dedi, aynı şeyleri söylemeye çalıştı ve beni de üzmeye çalıştı söylemleri ile bunu derken de sürekli "Beni bozamazsın, beni kıramazsın" gibi laflar etti hâlbuki ben hiç öyle bir şeye başvurmadım, hatta kendisi bozulmasın, kırılmasın diye sebepleri ile beraber yazıdm ama anladığım kadarıyla uzun uzun yazdığımdan ötürü bozulmuştu ve üstüne de bunu inkar ediyordu. Direkt "S*ktir git" desem daha çok mutlu olacakmış meğer. Dinî inancı da Ateist bu arada. Hayır benim dinler ile bir sorunum yok ama saygının dinden geldiğinin en önemli göstergesi bu oldu galiba. Ben hiç ona saygısızlık söyleminde bulunmadım ama o ağızına her türlü şeyi aldı..
Şimdi sorum şu, neden bu kadar çirkefleşti kırılmadığı hâlde? Aslında tahminim ailevi problemleri ama bunun haricinde bir sebep göremedim. Bunu sonuna kadar okuyan kişilere şimdiden teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer