3 yıllık evliyiz hiçbir şeyimiz kötü gitmiyordu her şeyimiz gayet güzeldi mutluyduk, bir haftalığına tatile ailemin yanına gitmiştim eve geri geldiğimde eşim her zamanki gibiydi beni tatlı bir şekilde karşıladı, soyunma odama girdim giyinmek için dolabımı açtım, dolabımın içinde bir zarf vardı garipsedim ilk nereden geldi de buraya girdi diye. Zarfı açtım içinden bir kadınla eşimin birkaç fotoğrafı çıktı bir de not vardı, eşimin beni onunla aldattığını, kadın evdeyken benimle eşimin fotoğraflarını görünce kim diye sorduğunu ve eşimin kız kardeşim dediği yazılıydı. Oturup saatlerce ağladım tek kelime bile edemedim ağlamaktan, eşim ne olduğunu sordu ağlamaktan hiçbir şey yapamadım, kendime geldiğimde ona dürüst olmasını her şeyi söylemesini istedim. Ben her tatile gittiğimde kadın eve geliyormuş, eşim ağladı pişmanım beni affet dedi ama günlerdir onunla tek kelime konuşmuyorum. Ayrılmayı düşünüyorum ama çok zoruma gidiyor onu çok seviyorum gururuma da yediremiyorum, ona bir şans versem bir daha yapacağını biliyorum. Neyim eksik diye sorduğumda hiçbir şeyin eksik değil dedi ama eksik olmasam bana bunu yapmazdı
Lütfen bana akıl verin, aileme ne diyeceğim ne yapacağım
Lütfen bana akıl verin, aileme ne diyeceğim ne yapacağım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar