eşim beni aldatıyor . bir buçuk yıllık evliyim .5 aylık bebeğim var . eşimin mesajlarını gördüm telinde . bir yabancı kadın atmış mesaj . görmemiş gibi yaptım . beni aldatıyor emin oldum . iş seyahatine gidiyorum diye kadının memleketine gidiyor . kadınının faceine buldum . kadın kıbrsta yaşıyor . bir kumaranede çalışıyor . eşim cerrah sürekli yurt dşına gidiyorum diye kadının yanına gidiyor . orda kumar oynuyor sanırım . beni dışarı çıkarmaz normalde . evden dışarı çıkmam genelde . annemlere bile göndermez ama kendisi böle yapıyor . ben ne yapıcam bilmiorum .
Cevabın nedir?
+1 yılne yap biliyo musun. bu kadının faceden fotolarına bak. giyimine falan. sende giyim tarzını falan değiştir. o sana ilgi göstermiyor mu ilgiyi dışarda mı arıyor. sana izin mş vermiyor. yüz verme. işten mi geldi çokta belli etme ama. biraz kendini geri çek. naz işin iiçine girsin ama. seksi bir kasdın da ol. eşin eve geldiğinde hafif makyaj yap ve bakımlı ol ama o na katiyen yüz verme. o işten geldiğine yeni dışardan geliyormuş gibi yap. biraz sesini çıkar. sosyal ol. o da seni kıskansın. seni hep avucunun içinde görüyor çünkü. hala devam ediyorsa ya ben ya o de. ama her zaman seksi ve bakımlı bir kadın olmayı ihmal etme
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten bakımlıyımdır da ne bileyim . o kadın bildiğin şey yani . fotolarının altına erkekler iğrenç şeyler yazmış
En İyi Cevaplar
İnsanları anlamak zor vesselam ! Keşke sana onu terket,ya da sende aldat diyebilsem... :(((
Ama gel görki bizi insan yapan değerler buna müsade etmiyor...
Sen bu delilleri bir kenara topla..Ve daha sonra o delilleri ona sözü geçen birine ver... Alsın onu karşısına,kimse aptal değil,eğer birini aptal yerine koyduğunu düşünüyorsan bilesinki aptal olan sensin.. Kendine gel !...
Ya da bu delillerle beraber sen konuş onunla... Ama annen bilsin...En azından bir bilen olsun... Çünkü başına bir şey gelirse pisi pisine ölmemiş olursun :(((
Dha da var söyelyeceklerim ama !00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşan demek kolay. sen şu an kucağındaki çocuğunuda düşünüyosun boşansam b çocuk nolur diye. haklısın. en güzeli al eşine karşına konuş. bazı erkekler eşini çok sever ve kıskançlığından hiçbiyere salmak istemez birazda dışarıyı pislik olarak görürler ve sana bulaşan olmasın ister. diğer yandan kendisi sadece cinselliğini tatmin eder. eşinde bu kategoride sanırım. ilk konuş durumu bildiğini söyle ve ailenlede istişareden sonra kendini gerçekten hazır hissedersen boşan derim. suskun kalma bildiğini söyle ve hemen konuş..
00 Yorumla
+1 yılSeni kandırdığını ona düşündürtme öğrendini belli et veya söyle. Ortada bir çocuk var kendinden önce şimdi sen onu düşünüyosundur, öncelikle sakin ol panik yapma herkesin başına gelebilicek bir olay bu. Konuş onunla mutlaka kendini savunucak bişey söyleyecektir ya da haklısın hata yaptım vs dicektir. Onun konuşmasına bağlı sırf çocuk için devam et ama konuşmasına bağlı, eğer istemiyorum bitti gibilerinden bir konuşma yaparsa al çocuğunu yeni bir hayat kur kendine. Ha bide yüzüne tükürmeyi unutma
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
+1 yılEşinizin sizi aldattığını mı düşünüyorsunuz? Çözümü burada ;
Örneğin Whatsapp, Imo, Wechat, Facebook, Instagram, Gmail ya da Hotmail gibi sosyal medya ve iletişim sitelerinde uygunsuz kişilerle görüştüğünümü düşüyorsunuz? Telefonu kilitli olsa dahi uygunsuz resim ve içerik ve yazışma varsa tespit eder, sonucu olumlu veya olumsuz şeklinde tarafınıza bildiriyoruz. Eşim beni aldatıyor mu diye tereddüt etmeyi bırakarak içinizdeki kuşkulara son verelim.
İlgili kişi Rahmi bey Whatsapp iletişim : 0555 049 38 98
Web : http:// www. esimbenialdatiyormu. com/00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBen kadın olsam beni aldatsa 2 yol secerdim bende aldatırdım onu ya da boşanırdım 1yol daha var ama ne kadar dogru olur bunu onunla konuşarak çözerdim karşıdaki kadında kocanızın parası için birlikde oluyordur ya da etkilendiyse aranızdakı aşk sevgi bagları zayıflamış 1.5 yıl olmadan daha bunu nasıl yapıyor bide 5 aylık bebebiniz var kararını iice düşünüp karar vermelisin ya bu evlilik biticek ya da bu evlilik dewam edicek 5 aylık cocugunu düşünerek karar ver ama 5 aylık cocugum var ne olur ne yaparım diye verme kararını terazide tartıp böle yapsam ne olur yapmasam ne olur diyerek
00 Yorumla kıskandırma herzaman işe yarar bir de bunu dene derim. internetten erkek aarkadaşlarım var falan de. tavla ok oynuyoruz muhabet ediyoruz gibilerinden laf arasında söyle. o eve gelinece internetteki arkadaşlarınla meşgul ol. htta o kıbrısa gittigi gecelerde onu altatabilecekmiş gibi davran korksun evden gidemesin. rolünü iyi oynayabilirsen kıskandırma herzamn işe yarar.
07 Yorumla
Soran+1 yılyok onda işe yaramaz öyle birşey yapsam beni döver hemen
Soran+1 yılkürt değilim diyor ama ne bileyim ya bende bilmiorum . ama kürtlerin yoğun olduğu bir memleketli
Soran+1 yılözel kendi işi
Soran+1 yılçıkarıcam . onun parası varsa benim aileminde var
eşin tam bir krıoymuş. kendisi kocaktan kucaga sana gelince evden bile çıkma annenlere bile gitme. tam dayaklık valla.
altatıldıgını farkettigini de söyleme sook davran hatta uzun süre yüzüne bile bakma, olumsuz bişeyler hisettigini söyle. ne yaptıgını bilmiyorum ama hisediyorum de. deyişmese boş gitsin. seven hammal,sevmeyen cerrahtan iyidir.04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bırakayım çocuk var
- +1 yıl
o zmaan o kadın o biçim ha. tek bir şey var bacım mantıklı olan kocanı kuratman lazım. o kadınla konuş gözdağı ver. ayrılmasını sağla. takip et kocanı o kadının yerini yurdunu öğren. ben olsam falakaya yatırıdım
- +1 yıl
aile meclisini topla konuş. delilleri ortaya koy. aile baskısı yapılsın herife. kendine gelir. olmadı bir avkatla görüş boşanma davası açacagız diye tehdit et. aldattıgını kanıtlayabilrsen boşanıp nafaka alabiilirsin, çönkü çocuk var. o da doktor old için maaşı resmidir devlet haciz getiriyor maşına kesip sana veriyor. şartalar onu aleyhine. kanıtın varsa tabi.
Soran+1 yılkadının suçu yok o bilemez belki evli olduğunu bilmior bilsede bana acımaz . hem neden acısın ki bana bunu yapan eşimin kendisi .
Allah yardımcınız olsun...
Açıkçası yapacak çok şey var ama bazı şeyleri göze alacaksınız aranızın bozulmasını dahi göze alarak... Basit bir olay değil çünkü...
Günümüzde şöyle birşey var, kişiler evlenir, çocuk olur ve sonrasında şayet bir aldatma olursa el kol bağlı kalır. Tabi sizin açınızdan kolay değil ama ne olursa olsun bu aileye ihanettir, sırf sana değil. Ben gerektiği gibi tutumunuzu göstermenizi tavsiye ederim, siz sustukça daha da azıtır...00 Yorumlaresim çok net. ilk sen değilsin son sen olmayacaksın. Öncelikle bebeğini doğur. Ama boşanma meselesi tamamen senin tercihin. İyi de sen bilmiyor musun ki doktorlrla evlenilmez. Doktorla ancak doktor evlenir. Bu yazılmaz bir kuraldır Doktorlar çok çapkın olurlar. Bu ilk olmaycak son da olmayacak:(
06 Yorumla
Soran+1 yıldoktorla evlenenlerde aldatıyor . böle bir kuralı ilk defa duyuyorum . aşık oldum doktor diye evlenmesemiydim ne saçma .
Soran+1 yılyok yaa efendi çok insan biliorum ben .
Soran+1 yılhayır çapkın olmayanda çok var
önce sana soru sormam lazım yardımcı olurum belki netleşmende..cevap verir sende istersen tabi. senin mesleğin ne ? annenlerin evine gitsen tepkileri ne olur? eşini ne derece seviyordun şimdi ne kadar seviyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılben çalışmıyorum şu anda . eskiden çalışıyordum . annemler birşey demez ayrılırsam arkamda dururlar zaten tek çocuğum . her zaman çok sevdim ben eşimi şimdide seviyorum ama bu olay sevgimi bitirdi birşeyler bitti
- +1 yıl
içindeki sevgiyi öldürdü çünkü ..yerinde olsam o işe gittiğinde bir kağıda içimi döker sonra arkama bile bakmadan annemlerin yanına giderdim .. eğer pişman olursa ki olacağını düşünüyorum gelip seninle konuşmaya çalışır özür diler ne bilyim senin için çabalar sende ona göre bir şans daha verip vermiceğine karar verirsin..eğer kesinlikle dönüşü yok diyorsan hiç umrunda bile olmaz zaten kendi hayatını kurarsın çocuğunla brlkte..aldattığından emin misin bu arada yanlış anlaşılma çıkmasın sonra..?
Soran+1 yılyok çok belli mesajlar cinsel içerikli şeyler .
- +1 yıl
eğer kesin bitirdiysen içinde arkana bile bakma kendi hayatına ve çocuğunun mutluluğuyla ilgilen sadece...dediğim gibi seviyorsan affedebileceksen de git ama o döndüğünde ve iyice pişman olduğunu gördüğünde affedersin belki. o senin sevgine bağlı.. ben olsam kabullenemem böyle bir şeyi..ama sen sensin işte anladın mı :) annenlerde arkanda olurmuş zaten korkman gereken bir şey yok sağlam dur kendinden emin ol ..
Soran+1 yılbende kabullenemem . soğudum
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi günler yazınızı okudum eğer biriyle konuşmak isterseniz facebook ta online psikolojik danışmanlık servisi adında bir site var ordan ulaşa bilirsiniz belki paylaşmak iyi gelirIyi günler yazınızı okudum eğer biriyle konuş mak isterseniz facebook ta online psikolojik danışmanlık servisi adında bir site var ordan ulaşa bilirsiniz belki paylaşmak iyi gelir
00 YorumlaÖncelikle çok geçmiş olsun canım.Söylemesi kolay biliyorum ama.Ben senin yerinde olsam bebeğimi alıp ailemin yanına dönerim.En doğrusu bu gibi görünüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede öle
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. adam cerrahsa her gittiği yerde bitane bulur zamanında düşünmedinmi
014 Yorumla
Soran+1 yılne alaka yaa . herkes aynı değil
Soran+1 yılo bütün erkekler için geçerli ona bakarsan
Soran+1 yıle bende çok güzel bir kızdım elimi sallasam ellisi ona bakarsan . doktor aldatır diye birşey yok . haa ülkemizde cebi para gören aldatıyor o başka . bunun hekimlikle ilgiside yok . herkes aynı . eşim benden 13 yaş büyük biri . öyle bende paçoz bir tip değilim
Soran+1 yılbırakıcam
Soran+1 yılmehkemebana verir bebek daha . hem aldattığınıda kanıtlayınca zaten ona vermezler
Soran+1 yılkolay değil öyle elimde deliller var
Soran+1 yılmesajlar var . her türlü kanıtlarım .. bebeğimi benden alamaz kimse
hayatın boyunca hesabı erkek arkadaşlarına ödetmediysen ayakların üstünde durabiliyosan vakit kaybetmeden boşa
10 Yorumlabebeğinide al annenin evine git ve boşa onu.bide cerrah olacak rezile bak sen
10 Yorumla
+1 yıl@ozeldedektifburosu var instagramda onlarka konuş istersen ben takip ettirdim boşandım daha yeni tazminat davamdan iyi kazandım sayılır kafandan sildiysen bişeyleri bu yola başvur istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şeyin çaresi sabır sabret inşallah her şey yoluna girer..çocugunuz için biraz sabretmeniz lazım...eşinizle konuştunuz mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılyok konuşmadım
Cevap sahibi+1 yılkonuşsanıza belki bir açıklaması vardır bir karara varırsınız.)
Soran+1 yılne açıklaması olcak ortada olay
Önce kanıt topla sonra ayrıl, bu şekilde ayrılırken yüklü bir tazminat talep edebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılhakkım varsa haram olsun dünya sana zindan olsun de çek git anayın evine
00 Yorumlagel dertleşelim kardeş aynı olay bir arkadaşımın başına geldi sonunda ayrıldı ama çok sancılı oldu allah sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçeği yüzüne vur ve geri dönmesi için uyar.Eğer devam ederse iyice karar verdikten sonra boşan derim.Ama sakın acele etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiminde para var huzur yok kiminde para yok huzur var
07 Yorumla
Soran+1 yılöle çokda para yok .
Cevap sahibi+1 yılSende intikamini al kana kan dise dis hatta bu intkamini yerine getirebilmen icin yuzlerce erkek su an yorumlarini okuyor
Soran+1 yılben öyle bir kadın değilim
Cevap sahibi+1 yılSanal intikam reel degil hem seni rahatlatir
Soran+1 yılkes sesini be benimd erdim bana yeter
Cevap sahibi+1 yılO zaman git buynuzlarini torpule
Cevap sahibi+1 yılO zaman gitde boynuzlarini torpule
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi neler hissediyosun ona karşı, sevgin ne kadar?
bebeğinde çok küçükmüş ama ayrılmak ister misin?02 Yorumla
Soran+1 yılbirşey hiisetmiorum . annem çok haklıymış evlenme onla dedi evlendim yinede
Cevap sahibi+1 yıldüşünme artık onu evlenmişsin ama çok da güzel bir bebğin oldu sonuçta.
madem bir şey hissetmiyosun ayrılmalısın başka türlü de olmaz zaten çok kırılmış olmalısın biraz tahmin ediyosam, bugün de yurt dışında mı öyleyse al çocuğunu ailene git anlat bitirmek istediğini, evdeyse de net bir şekilde söyle ama şiddet uygulayacaksa yine önce ailene git derim, çok üzüldüm umarım en iyisi olur hakkında
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavrini koy minicik bebeginize ragmen seni aldatiyp rizkinizi kumata yatiriyo napman getekiyosa yap
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAraniz nssil normalde sana karsi dedigim dedik maco filan mi siddet hakaret filan
Soran+1 yılşiddet bir kere oldu . normalde bazen çk çok iyi . bazen soğuk . ama ben iadare ediyordum . bazen aşırı seviyor çok kıskanç . kaprıcıyla bile konuşturmaz ama işte böle garip
Cevap sahibi+1 yılyani önce eve daha çok bağlamaya çalış bence sıcak karşıla, gelince sevdiği yemekleri yap, onu ne kadar sevdiğini filan söyle, yani seksi bir giyimle güzel bir seksle eve bağlamaya çalış, hatasını anlar, belki böyle seks filan diyerek haddimi aştım ama önce bunu dene derim ki ondan gençmişsin güzelmişsin çok zorlanmazsın herhalde, biraz daha müsade et izle ama yine de görüşmeyi devam ettiriyomu, ediyosa hala ara verin yapabiliyosanız biraz, bence
+1 yıldoktorların geneli böyle
02 Yorumla- +1 yıl
ahanda en iyi cevap:)
istisna bulamadım henüz doktorlar arasında:) - +1 yıl
istatistik veri bile veririm
bu konuda
daha denk gelmedim
aldatmayana
+1 yılNisanliyken iliskiye giriyormuydunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır .. ne alaka
- +1 yıl
Yanlis anlamayin.. genelde nisanliyken iliskiye girenler evlenince isini aldatiyo.. farkli tatlar denemek istiyo..
Soran+1 yılyok yok bizim herşey usulüne göre oldu
- +1 yıl
Umarim pisman olur ve cook mutlu bir aile olursunuz..
Soran+1 yılolmaz artık
+1 yılaldatanı sende aldat ne demek olduğunu anlasın
00 Yorumla
+1 yılsende onun gibi yapıcaksın
00 Yorumla
+1 yılboşan yapacak bişe yok
00 Yorumla
+1 yılMuska yaptır evine bağla
00 Yorumlaboşan.
00 Yorumla
+1 yılBoyun eğme.
00 Yorumla