Eşim beni aldatıyor, ne yapmalıyım?

Eşim özel bir hastanede doktor bir kızla görüşüyorlar kızı buldum sosyal medyadan fake olarak uzun süredir konuşmaya çalısıyordum pek güvenmedi ama dün dayanamayıp hiç kimseye anlatamıyorum ama sevgilim evli arkadaslarıma anlatamıyorum kınamasınlar diye bir yabancıyla konuşmak iyi gelir diye düşündüm dedim sonra oda cesaret bulup anlatmaya başladı benim 1senedir sevgilim evli ama karısını sevmiyor kızı için beraberler daha küçük sabret dedi bana her fırsatta buluşuyorlarmış resmen beni sevmediğini söylemiş defalarca kız bunu terketmiş eşim yalvarmış resmen barışmak için eşimle birbirlerine sadıklarmış şaka gb benim kocamı kısıtlamış ben yapamamışım onu kıskanmış ben yapsam kavga çıkar en kötüsü eşim benimle 1buçuk senedir yatmıyor dişiliğini kullan demeyin adam zaten çıtır bir kız bulmuş bu böyle ne kadar devam eder bilmiyorum bir akıl verin süslen püslenle olucak iş değil cilvede değil iç çamaşırıyla çözülecek olayda değil aldatılmış olabilirim ama bu yöntemlerin işe yaramadığını biliyorum bir çıtır güzel genç bir kız varken eşim onun tadını almışken gözlerini kapatıp benimle sevişirken onun hayalini kuracak bunu idrak edebiliyorum zaten benimle sevişmek gb bir niyetide yok sadece dertleşir konuşur arada gülüşürüz kızına çok düşkün bu böyle nereye kadar gider kız Ankarada Hemşirelik okuyor 2sene sonra okulu bitecekmiş eşim beni terkeder mi o kız aklına girerse niyetini sordum kıza okulum bitmeden bir şey diyemem ama o kadınla ömür geçirmek istediğini düşünmüyorum dedi lütfen üzmemek için iyimser yorum değil gerçek yorumlarınızı paylaşın
Eşim beni aldatıyor, ne yapmalıyım?