Eşim özel bir hastanede doktor bir kızla görüşüyorlar kızı buldum sosyal medyadan fake olarak uzun süredir konuşmaya çalısıyordum pek güvenmedi ama dün dayanamayıp hiç kimseye anlatamıyorum ama sevgilim evli arkadaslarıma anlatamıyorum kınamasınlar diye bir yabancıyla konuşmak iyi gelir diye düşündüm dedim sonra oda cesaret bulup anlatmaya başladı benim 1senedir sevgilim evli ama karısını sevmiyor kızı için beraberler daha küçük sabret dedi bana her fırsatta buluşuyorlarmış resmen beni sevmediğini söylemiş defalarca kız bunu terketmiş eşim yalvarmış resmen barışmak için eşimle birbirlerine sadıklarmış şaka gb benim kocamı kısıtlamış ben yapamamışım onu kıskanmış ben yapsam kavga çıkar en kötüsü eşim benimle 1buçuk senedir yatmıyor dişiliğini kullan demeyin adam zaten çıtır bir kız bulmuş bu böyle ne kadar devam eder bilmiyorum bir akıl verin süslen püslenle olucak iş değil cilvede değil iç çamaşırıyla çözülecek olayda değil aldatılmış olabilirim ama bu yöntemlerin işe yaramadığını biliyorum bir çıtır güzel genç bir kız varken eşim onun tadını almışken gözlerini kapatıp benimle sevişirken onun hayalini kuracak bunu idrak edebiliyorum zaten benimle sevişmek gb bir niyetide yok sadece dertleşir konuşur arada gülüşürüz kızına çok düşkün bu böyle nereye kadar gider kız Ankarada Hemşirelik okuyor 2sene sonra okulu bitecekmiş eşim beni terkeder mi o kız aklına girerse niyetini sordum kıza okulum bitmeden bir şey diyemem ama o kadınla ömür geçirmek istediğini düşünmüyorum dedi lütfen üzmemek için iyimser yorum değil gerçek yorumlarınızı paylaşın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnlattığına göre bu durumda kartlar açık bir şekilde eşinle konuşmalısın arada ne saygı var ne sevgi sana saygısı olsa zaten seni aldatmaz biri şey demiş kız senin olduğunu tahmin ettiği için canını yakmak istemiştir ondan öyle konuşmuştur eşini en iyi sen bilirsin sen tanırsın aylardır sana dokunmuyor senin yerine başka bir kadının hayatına müdahale etmesine izin veriyor onun için şehir dışına gidip geliyor sende evde oturup çocuk bakıyorsun önce eşini durumdan haberdar olduğunu söyle ve boşanma davası açacağına söyle yok çocuğu daha küçük olduğu için evliliği sürdürmek falan bahane bu arada ben bence senin bilinçli bir birey olduğunu düşünerek boşunacağını düşünüyorum mesajlarını da silme kızla ver avukata al nafakanı kur kendi yeni bir hayat işe gir kendin için ve çocuğun için çalış bu evliliği sürdürüp kendini hep değersiz hissedip acaba beni gene aldatıyor mu korkusuyla yaşarsın ki emin ol bir kez yapan gene yapar bu sefer hiç umursamaz seni çünkü yakalasan bile hiç bir şey yapmayacağını düşünür seni tınlamaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Öncelikle çok üzüldüğümu bilin istedim. Fakat şunu söyleyeceğim, o kız belki sizinle mesajlastiginin farkında olduğu için canınızi bilerek acıtmak istedi. Biraz abarttı belki mesajlarda. Diyelim ki tüm anlatılanlar doğru. Genelde doktorluk öğretmenlik gibi saygın mesleklerde kendilerine laf getirmemek adına boşanmamayi tercih ediyor gördüğüm kadarıyla insanlar. ..
Fakat anladığım kadariyla sizin de evliligi sürdürme gibi bir kayginiz yok , her şeyi kabullenmiş durumdasınız.
Gözü kör olan, kararan insan ne yazık ki boşanmayı fa yapar, çıtır kızı da alir.
Fakat daha o kişinin okulu bitmemiş , daha önümüzde bir zaman dilimi var. Ayrılmak istemiyorsanız bekleyin. Parasını yiyip hayatınızı uasayin kendinizi kızınıza adayın.
Ayrılmak istiyorsanız vakit kaybetmeden muhakkak ayrılın.22 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumunuz uzunca çok teşekürler bazen inanın çok kızıyorum o kızada eşimede ama sonra eşime kızıyorum sadece kızın dedikleri resmen doğru karısıyla 1yıldır birlikte olmuyor dedi haklı eşim bana artık o gözle bakmıyor farkındayım ya da gözlerini kapıyor aklında başka biri yani o olduğu çok bariz sanırım kabullendim bir kere onda aklı kalmış ve ileride kız direticek illaki onu bırakamıyacak bununda farkındayım bıraksa bile tekrar ona geri dönecek kızın şartlarını kabul edecek sonrada benimle boşanmak isteyecek hem kızımızda büyümüş olur herşey onun için daha rahat olur ben o güne kadar kendimi hazırlıyacagım güçlü bir şekilde karşısına çıkıp güleceğim suratına bende hemşireyim parammyok değil işim var mesleğim ama bende çocuk için katlanıcam elimden geldiğince soğumaya çalısacagım çok teşşekğr ederim en iyi görüş seçiyorum
- +1 yıl
Yap geri getirme ve bağlama işini köle olsun sana
Bu salak akılsız kızların evli erkek merakı ne? şaka gibi ya inanamıyorum soğukkanlı davranıp belli etmemişsin bence biraz daha bekle bilgi topla bir şeyleri kafanda toparla plan yap geleceğini düşün. Ben olsam o mesajları saklarım hatta birkaç kanıt daha bulur sonrasında ailesinde arkadaşlarında kim varsa atarım görsünler kızları ne halt yemiş sonra da boşanma davası aldatma olduğu için tazminatta alırsın. Erkeklerin nefsi ortada zaten onlara hiç şaşırmıyorum ama seni ailen okumaya göndermiş sen kalkıp evli biriyle uzun süredir berabersin olacak iş değil.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Merhaba
Eşin karasız olabilir seni de onuda bırakamıyor olabilir yüksek ihtimalle diğer bayanı tercih etme ihtimali var çünkü sana dokunmuyor erkek sevdiğini arzular yatakta sevdigi kişiyi ister (abazalar haric yataktaki nefes alsın yeter derler) sevmediği biriyle yatmak ona itici gelir istemez eşin malesef genç olan ile 1 kere yattıysa peşini bırakmaz02 Yorumla
Soran+1 yılYukarıda okulu bitince kız dayatır boşan beni al diye yorum yaptılar sizce eşim böyle bir şey yapar mı bu arada nefes alsın yeter diyen bir tip değil lütfen akıl verin
- +1 yıl
Her insanın zaafı zayif noktalari vardir dogru erkrğiz ama bu duygusuz olduğumuz anlamina gelmez al kocanı oturt bir köşeye 2 yetişkin gibi konuşun örnek misal deki ne oldu benden soğuduğunu hissediyorum hosuna gitmeyecek birseymi yaptım bir sorunumuz varsa beraber çözebiliriz vs gibi icten sakin bir konuşma yap ayak üstü yaparsan işe yaramaz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
66Cevap
Zaten bu saatten sonra kadınlığını kullansanda yapacağını yapmış ihanet telafi edilecek göz yumulacak bişey değildir bu saatten sonra dünyaları ayağına serse sen affetmemelisin biliyorum konuşmak kolay ama durum böyle. Ne o kızı gerçekten seviyor ne de seni. Varsın senden ayrılsın bakalım en fazla 1 sene sonra onada aynısını yapacak. Çocuğunun annesine ihanet eden onada eder ona eden bir başkasına da eder.. ben boşanmanı öneririm. Çünkü devam etsen bile güvenmeyeceksin soğuyacaksın aklından çıkmayacak. Eşinin karakterinde varmış demekki bunu düzeltemezsin.. bana kalırsa bütün kanıtları topla ve dava aç kızınla kendi hayatını kur hakkında hayırlısı olsun
00 YorumlaKadınların sezgileri kuvvetlidir kız sizin kim olduğunuzu anlamış büyük ihtimalle eşinizle olan durumunu size farklı yansıtmış olabilir sizi psikolojik olarak yıldırmak aranızı bozmak boşanmanızı kolaylamak amacıyla çoğu erkek aldatma girişiminde bulunur ama mutlu bir evliliği varsa evinde huzur varsa evliliğini kolay kolay bitirmez eşinizin bir arayış içinde olduğunu kızı kullandığını düşünüyorum aldatılmak affedilecek bir durum değil ama küçük bir çocuğunuz var çocuk olmasa boşanın affetmeyin derdim bir yuva kolay kurulmuyor çocuğunuz için biraz sabredin taktik değiştirin kendinize bakın bakımlı olun daha önemlisi eşinizden uzaklaşmak yerine onunla güzel vakit geçirmenin yollarını deneyin evinde sizin yanınızda huzurlu hisssetsin ona huzurlu hissettirin bir erkek huzurlu hissettiği yeri kolaylıkla terk etmez karşıda çıtır bir kız olsa bile onu zaten elde etmiş onun için yuva yıkacağını sanmam umarım herşey yoluna girer sizin için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun
oncellie senin adina uzuldum
bu surecte yapacagin tek sey esinden ayrilmak bunu ona soyle kirmadwn dokmeden ayrilin kisini bu do guden cikar
seni kaybedecegini goreun artik gerisi onda kabullenme bu durumu katlanma bu hayata bir defa geldin
sonra kendine yeni bir dusen ve hayat kir
sakin kisginlik ya da kirginlikla aptalca seylerde yapma
fikri mantigi olan birisin belli oendine yakisani yap
ve bir an once bu sarmaldan murtulup nefes al
umarim hersey istedigin gibi olur00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılgerçek yorum. fazla eziksin. neredeyse kızın üzerine kuma gelmesine razı gelecen oturup. çıtırı bulmuşmuşda onu napacakmışda bumjudur yani olay. geçeceksin adamın karşısına ya adam akıllı dur ya da donuna kadar alırım diyeceksin ve gerekiyorsa alacaksın. bu kadar ezik olursa tabiki aldatılırsın.
32 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum o kızı unutmasını istiyorum bunu ona ögrendiğimi söylersen bu sefer kızımızıda düşünmeyip gidecek
- +1 yıl
bu ne ezikliktr yaa. söyle bari haberim var rahat ol sen devam et de.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Okurken hem sinirlendim hemde üzüldüm gerçekten cok zor bir durum seninde bu saatten sonra yapman gereken sey cocuguna gore yasamak olur. İnsanlari seçemiyorsun neyin ne olacagini bilmeden bir yola koyuluyorsun ama yaninda bir kizin var yol arkadasin var ona dayanarak ayakta durabilirsin. En yakın zamanda boşanma davasını açmalısın boyle bir sey kabul edilemez ve bunuda kimse hak etmez. Hakkında hayırlısı olsun insallah.
00 Yorumla
+1 yılBile bile devam edemezsin. O dürüst olamıyorsa sen ol, aldattığını biliyorum, ilişkimizin yolunda gitmediğinin de farkındayım. Çocuğumuz için bu şekilde devam etmek mi normal ya da ne yapabiliriz, bu durumdan ben de mutlu değilim şeklinde konuşabilirsin. Konuşabilen insanlar olduğunuzu anladım yazdıklarınızdan.
00 Yorumla
+1 yılçok zor bir durum ALLAH kimsenin başına getirmesin diycem ama illahaki karaktersizler olacaktır. sana ne desek olmaz. sen mantığını ve kalbini düşün aklınla hareket et.. önce kara ver ayrılırsam ne olur ayrılmazsam ne olur diye sonraona göre bir yol çiz senin hayatına kimsenin yön vermesine izin verme kendin et kendin bul. ayrılıyorsanda sorumluluk sende biz ne diye biliriz sana
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama evliliğiniz çoktan bitmiş ve affedilecek bir yanı yok. Yuva kurmak zordur ama yıkmak çok kolaydır. Affederim, hazmederim diyorsan bitirme. Ama bu saatten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacağı için, sağlıklı bir evlilik olarak kalmaz. Benim fikrim dik durup, delilleri toplayıp bir an önce dava açıp bu evliliği sonlandırırdım.
Her şey düzelir ama karakter asla.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar okudum bu evlilik bitmiş bile bence. Yarıştamısın eşini geri almak falan istiyosun çok saçma.. konuş ve ayrılmak istediğini söyle bence. Uçkurun için yuvanı yıktın bravo falan de R yapma eğer hala değerin varsa kızı bırakır senin için çabalar zaten yapmazsa da kaybetcek bişeyin yok zaten bitmiş...
00 Yorumla
+1 yılKarşına alıp konuşmalısın böyle bir şeyi nasıl yaparsın eğer o kızla konuştuğunu görürsem kızını bıdaha asla göremezsib seni rezil ederim yaz hayır anlamıyorum birini sevmıyorsan evlenmezsın cocukta yapmazsın niyr evleniyorsun s erefsiz. Evlendin madem sadık olacaksın ne bu doyumsuzluk ua 1 kişi neye yetmiyor sinir bozucu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir psikoloji, sonuna kadar okudum ve diyeceğim tek bir şey var. Oturup adam akıllı konuşman olacak. Ama öyle eften püften bir konuşma olmasın. Tüm düşüncelerini dile getirmelisin. Çünkü evliliğiniz söz konusu ortadaki. Olmadı psikolog desteği alabilirsiniz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun umarım eşiniz yuvasına döner bence sizin aranızda eksik olan bişeyler vardıkı eşiniz dışarı kaydı bence öncelikle bunu bulmalısın ve eşine bu durumu bildiğini fark ettirmemeli ve tekrar kazanacak adımlar atmalıyız ve onu evine yuvasına döndürecek şeyler yapmalıyız istersen bu süreçte bir erkek gözüyle size destek olmak isterim umarım bunu başarırız çünki bir kaç. kişi de daha olmuştu yardımcı oldum ve şu an cok dua ediyorlar
00 Yorumla eşin seni terk etmez etse bu kadar zaman sonra ederdi bir buçuk sene diyosun bu işin sonunda eşin sana dönecektir çok zor bir durum nasıl katlanacaksın nasıl sineye çekersin bilmem ama kızı var ve çok düşkün diyosun onun için ona mahcup olmamak için yapmaz bunu bence
00 YorumlaÖncelikle olanları olduğu gibi kabul ettiğiniz için sizi tebrik ederim. Düşüncem ya 2. Kadınlığı kabul edip eşiniz o kızdan soğuyup uzaklaşana kadar bilmiyormuş numarasına devam edeceksiniz, ya suç üstü veya olayı direk anlatıp boşanacaksınız. Sizin düşünceniz ne. Ayrılmak mı yoksa eşinize tekrardan sahip olmak mı. Buda önemli. Ama bir daha sevebilir misiniz, güvenebilir misiniz orası ayrı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Önce 1 avukat tutacaksın. Sonra boşanma davası açacaksın. Yüklü tazminat alırsın. Bu arada seninle ilgilenenleri değerlendireceksin. Beğendiğinle sevgili olacaksın. Boşanınca da evleneceksin. Kendinden küçük sevgili bulsan iyi edersin. Bu arada ilk fırsatta kocanı aldatacaksın bulacağın ilk erkekle
07 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar katıldım yorumunuza ama neden hanımefendinin de ilk fırsatta eşini aldatacağını öngördünüz onu bilemedim
- +1 yıl
Yanlışa yanlışla karşılık vermesinin uygun bir davranış olduğunu düşünmüyorum bence ilk hedefi yasal yollarla bu evliliği kendisini en karlı çıkaracak şekilde sonlandırması. Sonrasında hayatın tadını çıkarmaya baksın. İntikamını ondan çok daha kaliteli bir yaşam sürerek alabilir. Neler kaybettiğini göstermeli adama
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor bir durum ama aslında verilecek pek tavsiye yok ya sadece sakince bekle ama bu arada bakımlı ol, istekli görünme sade ol eşine ona ne kadar ihtiyacın olduğunu hissettir sadık olduğunu hissettir böylece kendi o kızdan uzak durabilir belki yani eşin kendisi ayrılmalı ondan zorla olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumu bende yaşadım. Sevgilimle aramda 20 yaş vardı.4.5 sene birlikte olduk. Onunla ilk tanıştığımızda eşimi sevip sevmediğimi sormuştu çok seviyorum demiştim ve onun hakkında konuşmayı yasaklamıştım. Eşim hakkında tek bir kötü kelime duymadı ağzımdan. Senin hakkında böyle konuşmasına üzüldüm sonuçta çocuklarının annesisin. Bir kız ayartmak için kendini alçaltmış. Sabretmekten başka çaren yok
00 YorumlaKız daha küçük belli, okuduğunda göre. Bende zannetmiyorum eşinin seni onun için bırakacağını, bence al eşini karşına bunların farkındayım ya ayağını denk alırsın bırakırsın böyle şeyleri, ya da ben kızımı da alıp giderim dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılKuzum teşekkür ederim yorumun için ama bunu dedikten sonra bu adamın bir cinsellik yaşam tarzına dönüşmüş uzun süredir yazdım yukarıda bana elini sürmüyor istemiyor ve o kızla yatıyor onun için taa km uzağa gidebiliyor bunu dedim bir iki ay ayrı kaldı tekrar onunla olma ihtimali çok yüksek ya da onunla ilişkisi bitince biz nasıl tekrar off çok karmaşık ama boşanmak istemiyorum umarım ileride çok mutlu olursun sevgiler
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. yapacağın şey elinde kanıtlarla mahkemeye gitmek sakın affetme ömür boyu aldatılırsın. olay kızın çıtır olup olmaması değil eşinin karaktersiz olması
nafakanı tazminatını al
hala soruyorsun ne yapayım diye20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eger ki ilişkinizde çok ağır tramvalar yasamadinizsa size geri dönecektir. Şura da haklisiniz sizde kazanmak icin kendinizi paralamayın. Bir gün gelir sizin köpeğiniz olur.. o zaman istediginizi yapabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSeni aldattıktan sonra zaten ne cilvesinden bahsediyorsun. Hatalı olan o ne cilvesi? Hatalı olduğu halde zaten cilve yapman haksızlık olur. Üzgünüm ama ayrılmalısın. O kişiden sana hayır gelmez. Çabalasan bile bunun affı olamaz
00 YorumlaBakın kimse kolay kolay aldatmaz lakin siz evde adama psikolojik baskı uyguluyor ve bunaltıyirsanz ondan kaynaklı bende şu an eve dahi girmek istemiyorum ancak eşimide aldatmyrm ama öyle devam ne yaparm bilemem
00 Yorumla
+1 yılşu an kendi acımdan utandım. Güzel kadın illaki o kızla beraberlıklerıne devam ettıremezler. Bakıredır daha o ve ailesı cocugu olan bırıyle evlenmesıne müsade etmez. Ama gidip bir pskolojik destek almanı istiyorum lütfen. şu an içindeki acıyla rabbim seni baş başa bırakmasın. Lütfen pskologa git ve anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekür ederim canım yorumun için düşünüyorum bir yandan boşanmak hiç istemiyorum çünkü seviyorum bir taraftan başkasıyla olmuş ilişki kurmuş bunu kabul etmiyor yüreğim çok saol
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam senin yerine kaç kurtar kendini uzaklara git seni bulmasın seni istemeyen biri için niye köle olarak ebedî yanında kalıyorsun yanında kalırsan durursan en büyük hatayı yanlışı sen yaparsın
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kadınla ilişki yaşıyordum sadece bana degil tüm şehre veriyordu iş bitince birden moralim bozuk dedi akşam kocamın telinde isimsiz numara gördüm aradım kadın çıktı şerefsiz adam dedi. Lan az önce benle aldattın kocanı ve tüm şehirle adamda sadece tel var aslı yok adaletin skym dedim
01 Yorumla- +1 yıl
Kocasinin yanında kabul etmez
+1 yılAçıkça seni sevmediği belli olan biriyle hala neden evli kalmayı sürdürüyorsun? Samimi olarak soruyorum ve merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü seviyorum yoksa 1buçuk sene neden acı çekeyim ama oda beni terketmiyor kız ile 1senedir beraberler ama evleneceğini düşünüyor kız ben beni terkedeceğini nedense düşünemiyorum
- +1 yıl
Sevilmiyorken seviyor olmanın ne anlamı var? Şimdi ayrılırsan birkaç sene acı çekersin. Ama öteki türlü seni sevmeyen ve hiçbir zaman sevmeyecek bir insanla bir ömür geçirecek, sürekli acı çekeceksin.
Bak bir buçuk yıldır yatak hayatınız da yokmuş. Bundan sonra olmayacağı da belli yani. Kendine bunu niye yapıyorsun?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bunu ispat et tazminat davası aç bütün haklarını iste ayrıl. yaşanan bu kadar şeyden sonra sen koynuna girebilecekmisin adamın. onurlu kadın bunu yapar onursuz kadın adamı çekmeye devam eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin çok doyumsuz merak etme ondanda canı sıkılınca yeni birini daha bulur Çünkü öyle insanların sonu yok! Her zaman yeniliğe ve ihanete açıktırlar
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yüzleşirsen geri dönüşü zor olur eğer boşanmak gibi bir niyetin yoksa hiç konuyu açma belli ki boşanmaya niyetin yok çünkü seni bırakır mı ileride diye şimdiden vesveselere başlamışsın bence eşin vesvese yapması lazımdı hani sen duyarsan ortalık toz duman olur aile dağılır falan diye ama sen açık kart oynamışsın ki belki de gitmeyeceğini bildiği için her ne olursa olsun adam bildiği yoldan şaşmıyor ondan sende biraz ipleri eline al kardeşim
+1 yılKonuştuklarını ss al zina davası ve boşanma davası aç ayrıca bütün parasını son kurusuna kadar harca çalıştığı hastaneye git ikisini de orda rezil et
00 YorumlaKarşıdaki kızın cilvesine işvesine bağlı bütün bunlar. Kocana baskı yapıp daha iyisini vaadedip senden ayırabilir de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ya sen hala bu salagi kaybetme korkusu mu yasiyosun? Saka gibisin.. Delillerin de var, bitirmek cok kolay. Süründürmek lazim böylelerini.
00 Yorumla
+1 yılPeki yaslariniz kac sizin ve eşinle ne zamandir birlikte olmuyorsunuz
03 Yorumla
Soran+1 yıl38yaşında ben 35 1buçuk sene oluyor birlikte olmadık
- +1 yıl
Peki hic sen istemiyormusun birlikte olmak
- +1 yıl
Bu gidisle bosar seni kocan
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBaşta özel hastane de doktor demişsin son ra da Ankara da hemşirelik okuyor demişsin hangisi?
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım eşin doktor. Doğru anladıysam. Ayrıl gitsin boşa vakit kaybetme.
+1 yılÖzelden yazarsan, işine yarayacak bir yok gösterebilirim👍
00 Yorumlasana diyecek bir şey yok gurursuzsun çoktan gitmeliydn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Al karşına konuş. Çocuğun yoksa kimse kimseye mecbur değil, boşa gitsin.
00 Yorumla
+1 yılOnu metresi yapiyor seni boşamaz hatta ondan aikinca yeni birini bulur yeni çıtırlar
00 Yorumla
+1 yılKıza yuva yıkanın yuvası olmaz demeyi dene... belki vazgeçer..
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam kızgın yağı uyuyoken kulağından dökerdim. Sen kimsin de beni aldatıyosun hanzo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden boşanmalısın seni istemiyor sevmiyor bu işler dişiliğini kullanarak olmayacağı aşikar
00 Yorumla Hala onunla nasıl birlikte aynı evde kalabiliyorsun onunla yattığını bilerek bide ben olsam saniyesinde ayrılırdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kardeşim adam aldatmış başkasını seçmiş sen neden diretiyosun birak gitsin gtünü öpmeyin su erkeklerin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onunla olmaya mecburmusun bu gidişle seni terkeder kız da seve seve onunla beraber olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTerkedeceğini nerden anladın peki?
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen aldattığını bildiğin halde neden ayrılmıyorsun
Ve neden sevişmiyorsunuz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılOnursuz yaşanmaz onurlu bir insan ol ve bosan asla geri adım atma ha olmadı okuma al.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrıl konuşmaları delil olarak göster sağlam bir nafaka ve tazminat al ilerde gerçekten seni seven birisiyle evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende okadar yaşlı değilsin ki sende çıtır sayilirsin, yazik olmuş kocan kaç yaşında ki, o kız onu aldatır sen merak etme
00 Yorumla
+1 yılkız seni yemiş biraz ama kocanın aldattığı bariz sen de onu aldat en azından aldatıyormuş gibi yap kıskandır ne diyecek bakalım. aklımda bir iki fikir var istersen yaz derdi neymiş öğreniriz
00 Yorumlasenın ıstedıgın ne Şu an aynı durumdasınız? esınle o basıyla sende
00 YorumlaBence sen her ihtimali düşün bu adam seni terk edebilir eğer o kız işini bilirse alır adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılİşini bilirse derken her ihtimali düşünüp nasıl önlem alabilirim akıl verin lütfen
+1 yılAyrılır senden gibi duruyor
O ayrılmadan sen ayrıl05 Yorumla
Soran+1 yıl1senedir beraberler ama ayrılmamış kızına çok düşkün 7yaşında daha bir baha düşün bence yanlışşşbeyy
- +1 yıl
Şimdi şöyle birşey var
Sevgilisi okulu bitirdiğinde iki tarafada oynayamaz yani sevgilisi illaki boşan diye dayatacakk
Soran+1 yılO zaman eşim siktiri çekmez mi 😞
Soran+1 yılO öyle dedi diye beni boşayacak değil ya
- +1 yıl
Çocuğuda alır
Bir senedir tık tok diyorsun
Hani derlerya kalmam için bir neden söyle diye
O misal
+1 yılSen nasıl birisin Çokmu çirkin veya bakımsızsin acaba
00 Yorumla
+1 yılDoktorlar çok çapkındırlar kadınlığınızı kullanın sizi daha çok sevecektir.
00 Yorumla
+1 yılHastanelerde sık rastlanan bir durum. hemşireliği nerede okuyor
00 Yorumla
+1 yılayrılmak icin ne yapmasını bekliyosun daha gercekten soruyorum
00 Yorumla
+1 yılAç davayı donuna kadar alırsın aldattıldığını bile bile o adamın başında mi bekleyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen oldugunu anlamistir bence kendine bak fit ol giyimine dikkat et. Sende sosyal hayatina bak. Birileri senle ilgilenince kiymetlenirsin
00 Yorumla
+1 yılVer mahkeyeme.
Al nafakanı.
Sürünsün...10 Yorumla
+1 yılSeni sevmemesinin nedeni ney?
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana değil metresine söylediğine göre belkide kandırmak için demiş olamaz mı?
- +1 yıl
Ama şöyle birşey var, mesela eşin evde sana karşı nasıl? Aranızda bir tartışma veya zıt düşme var mı?
+1 yılKarşılık vermeyi düşündün mü peki
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026