Eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım?

Merhabalar.1 buçuk yıldır evliyim.5 aydır hamileyim. Daha önce eşimin bir kadınla konuşmasını yakaladım çok kavga oldu ayaklarıma kapandı yalvardı bir daha olmuyucak diyip antlar içti. Affetdim. Bu gün sabah telefonuna bakarken iş arkadaşlyla yazışmasını gördüm. 2gündür konuşuyirlarmış. İşde kıza bir şeyler alıyormuş. Dün beni annemlere bırakmışdı akşam o sırada kızı gidip evlerine bırakmış. Bunları gördüm ve ne ağlamadım nede üzülmedim. Diğerinde mahvolmuşdum. Hiç bir şey olmamış gibi davrandım çok fazla sorular sordum dün nerde olmasını. Arkadaşımla buluşdum dedi isim vermedi. Üstüne gidince kızla buluştum dedi daha sonra şaka yaptığını dedi. 2gündür sana ne oldu falan diyor. Daha sonra baktım telefonunun şifresini değiştirmiş. İşin aslını bildiğimi söylemedim çünki ayrılamam zaten. Kendimi onun gözünde küçük düşürmüş gibi olurum. Tesellim tüm yakın akrabalrımızın eşlerini aldatdığını ve kadınlarında bunu bilib sustuklarını bilmem oldu. Bu durumu yaşayan ilk ve son kişi ben değilim diye kendime teselli verdim.

Lütfen bana fikir verin eşime karşı nasıl davranıyım? Onu nasıl işten işe korkuya soka bilirim. Çünkü oda korktu davranışlarımdan anladığımı düşündü

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada mesela bir dizide aldatma sahnesi olduğu zaman ben olsam mahv ederim zehirleyip öldürürdüm derdim her zaman. Amma lafta işte. Kendisi bana söylüyodu şaka yaparak başkasıyla konuşsam ne olucak ki bir kaç günlük sadüce falan diyordu
Eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım?