Eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım?

Evet arkadaşlar daha önceki sorularımda aldatıyor olabilir mi diye sormuştum ve birçok kişi nasıl yakalayacağımla ilgili fikir vermişti ve aldattığını söylemişti ben ne kadar inanmak istemesem de öyleymiş aslında nişanlıyken başlamış daha böyle şeyler birbuçuk iki yıldır sürekli olmasa da ara ara aldatıldığımdan eminim ama bunu ne kadar eşime sorarsam sorıyım reddediyor iki buçuk aydır bi kızın instagram hesabını aldığını ve onla konuştuğunu söylüyor ve biz daha 5 aydır evliyiz ki elimde birsürü kanıt var düğün günümüzde dahil konuşuyormuş birileriyle kim bilmiyorum hesabı sildiğini söylüyor ve o an ne kadar söylersem söyliyim vermedi beni yalanladı yemin ederek beni asla aldatmadığını söyledi ailemin yanında ben evi terk ettikten iki gün sonra itiraf etti ikibuçuk aydır bir olduğunu söyledi ama hiç buluşmamış eli eline değmemiş böyle şeyler söyleyerek yemin ediyor sürekli sen bana dönmezsen kendimi öldürürüm diyor kapıda yatıp kalkıyor sürekli yalvarıyor bidaha asla yapmayacağını söylüyor ağlıyor ailemde dahil olmak üzere çevremdeki bütün insanlar onun bir şansı daha hak ettiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım ha bu arada atladığım bi konu var nişanlıyken bi kere daha buna benzer olay yaşandı ama aldattığımdan emin olmadığım için nişan atmadım ki hala o zaman aldatmadığını savunuyor ama ben aldattığını biliyorum bence ders alacak olsaydı zaten o zaman alırdı şimdi belki pişman ama ben öğrendiğim için öyle yoksa ben öğrenmeden önce ayrılırdı zaten yani nişanlıyken bilerek olmasana bir şans vermişim zaten yapmayacak olsa o zaman yapmazdı ki ondan sonra da devam etmiş şimdi kanıtlarım var ve bence affedersem bir iki yıl sonra çocuk da olacak ve bu sefer farklı yollar bularak yapmaya devam edecek ben üç aydır farkındaydım aldattığını kanıt toplayarak geçti bu üç ayda o kız için benimle çok kavga etti yani büyük ihtimalle kız evli olduğunu bilmiyordu ve evde sürekli gizli saklı yazmaya çalışıyordu o kıza tuvalete gidip yazardı çoğu zaman bunu bildiğim için ona öyle söylemesem de telefonunu ver telefonla tuvalete gidilmez çok geç çıkıyorsun diyorduk ve bana kızarak telefonu alıp gidiyordu döndüğünde hiç bir şey bilmiyormuş gibi onu öpüyordum ilgi gösteriyordum yapıyorsa bile belki vicdan azabı çeker yapmayı bırakır diye ama hiç umrunda değildi beş dakika sonra markete gidiyorum bahanesiyle gidiyordu yine yazıyordu o kıza yani zaten aynı evde yaşarken ben buna şans verdim bırakması için ama aileme göre bu bi şans sayılmaz bu çocuğun huyu çok iyi onun gibi birisini bulamam diğer erkekler çok daha fazlasını yapmasına rağmen karıları bırakmıyor senin fazlan ne diğer erkekler farklı mı sanıyorsun bu çocuk çok iyi nefsine uymuş yapmış bi hata affetmek erdemliktir eğer birakırsan insanlar senin hakkında ne düşünür sürekli bana böyle şeyler söyleniyor sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun ben aklıma geldikçe yazdım belki biraz karmaşık oldu kusura bakmayın lütfen

Eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım?