Selam canlar,
Bana aşık olduğumu, delirdiğimi, kafayı yediğimi söylüyorlar... Ne var yani şarkılar söyleyip, dans ediyorsam, bütün gün sırıtıyorsam aşık mı olmuş oluyorum?

Selam canlar,
Bana aşık olduğumu, delirdiğimi, kafayı yediğimi söylüyorlar... Ne var yani şarkılar söyleyip, dans ediyorsam, bütün gün sırıtıyorsam aşık mı olmuş oluyorum?

Bütün gün olur olmaz anlarda onu düşünmeye başladıysan hakkında herşeyi duymak istiyorsan onu merak ediyorsan sesini duymak ve sürekli görmek istiyorsan en önemli belirti de kıskanıyorsan aşıksın
Haberi yok ama kıskançlığımdan ölüyorum :D
Hayırlı olsun 😂
Geçmiş olsun diyen de var ne yapacuk :D
Yaşa ve gör
İnşallah :)
Seni tanıdığım kadarıyla aşık olmasan da aşka aşık olabilirsin. Hayallerinin ve arzularının peşinden koşarken çelme yememeye dikkat etmelisin. Ayrıca fotoğraf falan isterlerse sakın o havuzdaki fotoyu yollama :)
Unutmadığımı hatırlatayım istedim. şu an Robert Downey Junior gibi görünsen de ben onu unutmayacağım :)
Gayet güzeldi. Ben havuza gidemiyorum diye de kıskandım ayrıca hıh :D
Onun yanında nasıl oluyorsun bu önemli.
Biraz fazla gülümserim, bazen içime de kapanırım aslında tamamen karşımdakine bağlı bu.
Kesinlikle kardeşim.
Aşık olduğumda saf canım oluyorum 😀 mantık devreden çıkıp tamamen duygusal çakralarım açılıyor.
Amannn amannn 😀o zaman yedim naneyi djfjh
Fışgi mı daaaaa 😀
😀😀😀🤞
Teşekkürler ☺️
Selam LastGuest! 😊 Ah o hisler, tam da aşkı tarif ediyorsun aslında! Şarkılar söyleyip dans etmek, sürekli gülümsemek falan belli başlı aşık olma belirtilerinden! Aşık olunca insanın içinde kelebekler uçuşuyor gibi oluyor ya, işte tam o durum 😍. "Seni sığdıramıyorum" deyimin de çok şairane, bayağı aşık gibisin sen! Tadını çıkar ve gönlünce yaşa bu güzel hisleri! 💕
Aa selam LastGuest! 😊 Kesinlikle aşık olmuşsun bence ya, böyle hisler çok nadir gelir insana! İçten taşan bir sevgi var gibi, hislerinle boğulacaksın yahu! Ama en güzeli, karşılığı varsa tadından yenmez, değil mi? 💕 Kahve falı da şahane fikir, keşke yanına gelebilsem de muhabbet etsek! İzmir'deysen söz kahve benden! 😜💫
Cevap
6Cevap
Olunca anlıyorsun ya bunun özel bir tarifi vs yok aşk olunca anlıyorsun onun aşk olduğunu diğerlerinden çok farklı oluyor hissettirdiği şeyler vesaire.
İçim kıpır kıpır olur yüzümde anlamsız bir tebessüm oluşur , sürekli telefona bakarım bir şey yazmış mi diye 😂 gece hayeller kurarım , o arayınca heycanlanirim ilk zamanlar bu heyecan daha çok olur kekelemeye başlar ya da anlamsız cümleler kurarım 😂 çünkü başıma geldi ordan biliyorum 😂 ne dediğimi ben bile anlamadım ki o nasıl anlasin 😂 aşk güzel şeydir insanın hayatına renk gelir
Haha 😂 aşk nelere kâdir işte 😂
Sanırım aşıksın 👍👍😂 Hadi hayırlısı olsun diyelim
😂😂
Aşık olduğum zaman her zamanki halinden daha pozitif ve mutlu görünüyorum
hayale dalarsın onu gördüğünde konuştuğunda içinde ki sıkıntı gider yanında iken zaman su gibi akar her şarkıda filmde onu hayal edersin ayakların yerden kesilir
asla kişiliğinden ödün verme şımartma kalp kırma sev ama tadında bırak her şeye evet deme yerine göre evet demesini öğren aranızda SEN BİLİRSİN sözü şifre olsun bu kelimeyi şimdi ve ilerde bir toplumda bir isteği olduğu zaman SEN BİLİRSİN dediğinde anlasın ki istemiyorsun demek bu senin için de geçerli
Ben âşık olunca devamlı onu özlerim, merak ederim. Onu herkesten çok kıskanırım bir de.. Bir de ona her anlamda hayran olurum her zaman 😃
Başlangıç paketi olarak anca bu kadar sdfsdf 😃
Onunla neredeyse her vaktimi değerlendirmek, sesini duymak ve zaman geçirmek isterim.
Kalbim yerinden çıkacak gibi oluyorsa, yerinde duramıyorsam, mutluysam aşığımdır.
Evet öyle
Karnında kelebekler uçuyorsa aşktan değil açlıktandır o😂
Geçer, geçer... Aşk periodik bir duygudur, benimki 12 yıl sürdü...🤣
Evet, ama güzeldi... Mesafeli ilişkiler tam bir fiasko.. Sonu ne olursa olsun, Genede iyi ki ona aşık olmuşum, sonunakadar hakeden biriydi...
Sen aşık mısın konusu buradan öyle gözüküyor 😅
Ben aşık oluyor muyum konusu her gün bir nesneye oluyorum ama birine aşık olma konusu ıhıh😅
Hep onunla olmak istiyorsam
sitedense tutuşmuş el görmeden inanmayiz sjsj ispati delil eşittir tutuşmuş eller
İnsan ister istemez bunu içinde hissediyor
Sen boku yemişsin kanka
Rüyalarıma guriyor
Sürekli onu düşünüyorum içim kıpır kıpır oluyor
Biri bana sen aşıksın derse anlıyorum.
evet, asik olmussun. mutluluklar dilerim. bir de karsilikliysa tadini cikar.
Ahskhsjshhh çok güzel bir his dimi
Heyecandan elim ayağım birbirine dolasirsa
Ona karşı tiksinme igrenme hissi olmaz
benim türkçe a0 oluyo
Saçma sapan ruh halleri işte
Aşka inanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?