Hiç aşık olmadim sanırım birine karşı birsey hissedince Nerde görsem 32 dış sırıtiyorum😅 içim içime sıgmiyor normalinkinden daha mutlu neşeli oluyorum birde o kişiye karşı hem daha alingan oluyorum hemde karşısinda yavru kediye dönüyorum 😂 bunlar olunca anlıyorum
Ben kendim Şule tanımlayalım eskiden beri şükürler olsun hiçbir zaman aşık olmadım çünkü ağaç olan insanların sonunu görüyoruz gerçekten Hüsran hele ki şu son zamanlarda kesinlikle ve kesinlikle aşık olmak çok mantıklı bir hareket değil ama olanlar adına söylüyorum olanlardan duyuyorum Yani diyorlar ki işte iştahtan kesiliyorum sürekli anlamsız gülüyorum sürekli aklımda o var fikrim de o var kalbinde o var Ama ne hikmetse Artık bunlar bana o kadar çok banal gelmeye başladı ki Murat abi niye söylüyorum günümüzün ilişkilerine bağlı olarak söylüyorum şimdi artık günümüzün ilişkilerinde birine aşık olmak demek kesinlikle ve kesinlikle Hüsran olmak demek İşte onun için eskiden beri ben aşık olmadım iyikide olmamışım Çünkü olsam acı çekecektim bu gerçeğin farkındayım
Onu görünce heyecanlanırsın, her zaman onu düşünürsün, bir şey yaparken acaba o ne düşünür diye düşünürsün, hep onunla beraber olmak istersin, onun gözlerine bakınca sanki zaman kavramı anlamını yitirir... vs
Neden sevdiğini bilmiyorsan. Bir kediyi sevimli olduğu için seversin ya da bir insanı ya da arkadaşı dürüst merhametli olduğun için seversin ama aşık olduğunda sevmek için bie sebep ya da nedenin yoktur.
Ne olursa olsun her haliyle kabullenmissem sudan sebepleri buyutmuyorsam onu kirmamaya ozen gosteriyorsam ve ona anlam yukleyip gelecek dusunuyorsam.. zaten genelde oyle oluyor herkeste... ve bu yuzden ayrilinca herkes uzuluyor
Aşk bir p*ktur yemeyen yoktur. Ona bakınca gözlerimin içi gülüyorsa aşığım demektir benim için. Varlığı bile yanında heyecan vericiyse. Sabah uyandığında aklıma ilk gelen şey oysa aşığımdır.