Sitede sürekli dolaşan 'Aşık mı oldum yoksa?' soruları üzerine bu soruyu sorma gereksinimi duydum. Aşık olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz?
Ben; eğer o kişiyi görünce kalbim böyle pıt pıt atıyorsa. Onunla konuşuyorken ya da zaman geçiriyorken kendimi normal zamanlardan çok daha mutlu hissediyorsam. Onun yanında olmayı hiç bir şeye değişmem diyebiliyorsam kendime, kesin aşık olmuşum demektir :)
9 aydır hayatımda olan bir adam var beni iyileştirdi kendimi sevdirdi kendini sevdirdi ona olan güvenim ve saygım da sonsuz ve en önemlisi onun sayesinde yuzumden gülücük eksik olmuyor ha tartışma ufak sürtüşmeler olmuyor değil oluyor ama 2 güne tatlıya bağlanıyor hepsinde daha sıkı sıkı sarılıyoruz birbirimize Yanındayken zaman çabuk geçiyor doymuyorum bir türlü yanındayken bile özlüyorum En önemlisi birbirimize destek oluyoruz dinliyoruz Huzur o, onun yanında ne dert ne tasa kalıyor Bu aşk değil de ❤
Ona bakınca istemsizce gülüyorsam, aklımdan çıkmıyorsa ve sadece onu iyi yönleriyle hatırlamak istiyorsam bravo bana Allah bir belamı da bana musallat etmiş demektir.
Merhaba, Aşk kişiden kişiye göre değişir, farklılık gösterebilir. Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Sadece helalime aşık olurum.
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı! 😅
Asik olabilecek kadar cesur ya da yürekli bir kadin degilim. Duygusal olarak birine bağlandığımı hissettigimde mallasiyorum kontrolü kaybetmekten korkup sacmalamaya başlıyorum ve uzaklaşıyorum. Zamanla da tamamen vazgeçiyorum. Yani aşk benden uzak
Nasıl anlıyom biliyon mu, dur anlatıyom; onu televizyonda her gördüğümde diyom ki aha çıktı yine benim yiğidim, şu boya posa bak, aslan parçası, insanların kurtarıcısı, minnoşum, ağzını, burnunu, gözlerini, kulaklarını, yanaklarını, gözlüğünü, boyalı saçını, minnoş göbeğini, kamburunu yediğim diyorum. 😍 Onu görünce içim hareketleniyor, kalbim ışıldıyor, huzur basıyor beni... daha da fazlası oluyor tabi buraya yazmam imkansız çünkü onları 😍 Seviyorum ya gerçekten, en saf, en temiz, en insani duygularımla gerçekten çok seviyorum, bu zamana kadar hiç aşık olmadığım kadar aşığım adama 😍
O zaman fazla televizyon izlemiyorsun, yabancı kanalları izlemeni öneriyorum orada bulacaksın dediğimi olgun karizma bir tip çıkacak karşına, ismi lazım değil baş harfi dr. ve görüşümü yeniden bir oku aklına şıp diye gelecek 😋😋😋😋
Aslında aşk'la hoşlantıyı da arasındaki farkı anlamak lazım yani o da var. Aşk çok sonradan olan bir şey zamanla ilk görüşte denilen şey de aşk değil bana göre hoslanti sadece ve geçici bir süredir, aşk ise daha derinden oluşan bir bağ duygu. Yaptığım her şey de aklıma ilk o gelir, onu görünce kalbim yerinden çıkacakmış gibi olur, her an artık onu düşünüyorsam aklımdan bir türlü çıkaramıyorsam, demek ki aşık olmuşum demektir.😉
Aşık olmak diye bir şey var mı ki ya 😮? Şaka yapmıyorum bunu cidden bende soruyorum o zaman. İnsana yeni bir eşya alırsın sevinir hoşlanır ya hatta bir süre her eline aldığında her baktığında sevinir, mutlu olur ya ama belli bir zaman geçtikten sonra ondan da bıkar ya hani... Artık insanların birbirine olan sevgisi de artık o hâli alıyor...
Onla konuşurken mesaj bile olsa kalbinden (içinden) böyle kan aktığını hissedersin böyle heyecanlanırsın.. Hep aklındadır bazen aklının arkasında olsa da yine de aklında normalde gülmezsin ama o aşık olduğun kişiyi görünce ztn kendi kendine gülersin Bende de öyle oluyor..😊
Değil tabi mesela şimdi canım sıkıldı demi girerim keyifli arkadaş eğlenceli oynarım sabaha kadar yarın işim yok yine oynarım ama mesela bugün oynamak istemiyorm bir haftadır oynamiyorum işim olunca pek bakmam yüzüne
@Kuğukızı şimdi şöyle oldu ben bunu yazdım ama üşengeçlik ya nette zayifti kopyaladim sonra buraya geldim ve buraya yorum yazdım baktım gitmiyor kopyaladim ve tekrar gönderim sonra meğer sana gönderdiğimi göndermişim:)
Ben bir erkekten hoşlanırsam onu düşünürüm hep aklımda olur ama gece asla ev halkını uyutup 5 dk onu görmeye gitmem ama aşık isem onu 5 dk göre bilmek için kardeşime sen beni idare et ben geliyorum diyip o evden cıkıp o admı görme ihtimalini düşünüm anadam yiyeceğim dayaği hesaplamadan evden cıktığımda o aşktır ama diğer duygular hayır aşk değl beğenmek etkilenmek aşk farklı birşey mantık istmeyen birşey 😊
Olur ama nasıl her canlı ölümü tadacak diye bir laf var benimde aynı şekilde her insan aşkı yaşayacak diye bir sözüm var. Görüşürüz er ya da geç, prenses :)
Her yaptığım iste aklıma geliyorsa, birine onun hakkında bir şeyden bahsederken heyecanlandigimi ya da sanki onu sevdiğimi karşımdaki biliyormuş gibi bir his geliyorsa, onu gördüğümde istemsiz gülümseme ve kalp atışımın hızlanması. bunlar benim anlamama yeterli.
Kafamı dağıtmak için bir işle uğraşırken aklıma o insan gelmeye başlarsa ve zihnimi meşgul ederse ya da gün içinde durduk yere onu merak ettiğimi, ne yaptığını düşünmeye başladığımı fark edersem. Bir de konuşurken sürekli mutluysam, sabah neşeli uyanıyorsam tamamdır. jdjdjd
O yokken onun hayaliyle bile mutluysan, onun gözlerine bakınca sevgisini kalbinde hissedebiliyorsan, kendinden önce onu düşünüyorsan, iyiliği için çabalayıp kendini unutuyorsan geçmiş olsun.
Kalbinin normalden farklı atması, gözlerinin bile şefkatle bakması, ellerinin titremesi, kendi kendine olmayacak zamanlarda gülmek, kaybetme korkusu ama bu korkunun bile seni mutlu ettiği gerçeği, onsuz tek bir hayal bile kuramamak... 🤷♀️ yani kısaca geçmiş olsun.😂
İstemsizce ona bakmaktan kendimi alamıyorsam ve sürekli onunla konuşma isteğim oluyorsa. Konulurken kendimi iyi hissediyorsam ben hapı yutmuşum demektir. Böyle anlarım ☺️
İçindeki hisler aşık olduğunu belli eder, ona kıyamazsın daha farklı davranırsın. Düşüncelerle sevdiğini bilemezsin. Düşünce senin onu sevdiğini sanmana sebep olur ama doğrusu bu değildir. Hissetmektir.
Bilmiyorum henüz olmadım ama şey sanırım, ara ara aklınıza gelen kişi sebepsiz gülümsemenizin konduramadığınız sebebi ise aşıksınızdır. Yani bence öyledir
Ona bakamadan edemiyorsan, düşünemeden edemiyorsan, aklına gelenleri söylemek yerine kâğıtlara dökmeye çalışıyorsan aşıksın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tuvaletteyken bile aklıma o geliyorsa aşık olmuşum demektir :D dediğin gibi değişik bir hormon salgılanıyor zaman yavaşlıyor sanki içinde saatli bomba varmış gibi bir his oluşuyor ve onun yanındayken de tamamlanmış hissiyle mutlu oluyorsun.
Her gördüğümde aşşırı heycanlanmam ve istemsizce mutlu oluş saçmalama kapanış.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kalbimde güller açıyorsa cinsel olarak da arzuluyorsam sırılsıklam aşığım demektir. sadece cinsel oluyorsa pas vermeden geçiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın😄
Aşık olduğunu anlama yolunu sana, kalbin anlatır. Ismini bile hatırladıkça kalp çarpıntın başlar, aptallaşırsın. Ondan Uzaklaştığında bile sesi, yüzü ve hatıraların göz önüne gelir
Hiç bişey yaşamadım ki geçen yıl ilk defa sevgılım oldu oda bitti hala onu seviyorum şu an sevgilisi var fakat onu görünce içimde fırtınalar kopuyor yüzüne bakamıyorum yürüyüşlerim değişiyor ellerim titriyor konuşmam değişiyor
Anlayamıyoruz, çünkü istemsizce bir anda , farketmeden oluveriyor. Sadece çeşitli yan etkileri ile hissediyoruuz bir süre sonra o kadar. Sürekli onu düşünmek, gülüşünü sevmek , ne bileyim anlatılmaz yaşanır herhalde.
Piskopat gibi peşinden koşup hunharca benimsin sen adam diyerek, ilk defa olmuştum ve böyleydim, bütün çılgınlıkları yaptım diyebilirim, çok güzeldi , iş yerini bile basmıştım, çok hoşuna giderdi anlardım
Onu özuyorsam onu dusundugumde kalbım acıyorsa kaybetme korkusu oluşuyorsa kötu bı özellıgını duyduğumda veya reddedıldıgımde sanki dunyanın sonu gelmiş gıbı hısedıyorsam aşığımdır
En İyi Cevaplar