Aldatıldım yardım edin?

Herkese selamlar, kendi ellerimle askere gönderdim yıllarca destek oldum hatta evimde yaşadı. Maddi olarak bir desteği yoktu onun her şeyini ben sağladım. Üç yıllık birlikteliğimiz var ve çevreme ne olursa olsun (yüz yüze baktığımız insanlara ) onu çok seviyorum onsuz yapamam gibi konuşuyordu. Evlilik teklifi edeceğini belirtti biraz. Elbise bakmaya gittim o da vardı sonra telefon değiştirdi kıyafet değiştirirken bir mesaj geldi ve okunmadan silindi. Şüphelendim askerdeyken ecsye gitmiş (parasını ben ödedim ihtiyacım var diye istedi ) kardeşim dediği kıza bir sürü mesaj atıp aramış , bir yerde çalışıyordu oraya staj için gelen kızlara yazmış aramış farklı karınların olduğu uygulamalara girmiş ve geldiğinde Şubat ayıydı ben bu olayı haziranda yaşadım öğrendim bana ilk yapmadım falan dddi olay yerini didikledim her şeyi açığa çıkartıp itiraf ettirdim. Şimdi ayrılmak istiyorum ama gitmiyor yanımdan. Ve içimde hala sevgi var nedenini anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen 🙏 okuduğunuz için teşekkürler 🙏
Aldatıldım yardım edin?