3 senelik ilişkimde mesajlarını yakaladım yabancı biriyle hergün benim yanımda yatıp kalkmasına ramen konuşmuş iltifatlardan pis muhabbetlere kadar kız çok cevap vermemiş ama yinede hiç hoşuma gitmedi arkadaşıyla yaptığı birşey oldupunu söylüyor orası doğru arkadaşı dediği için yapmış ama diyebilrdi arkadaşına ben yapamam benim ilişkim var veya sen kendi hesabından yap şeklinde ve gördüğümde gerçekten inanamadım hiç beklemediğim birinden geldi ne yapmam lazım aynı evde kalıyoruz son 1 yıldır çok özür diledi ama affetmedim yediremedim yardım
Güncellemeler
+1 yıl
Ama görüşme yok sadece mesajlaşma
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnsana guvenmiyceksin bu hayatta hiç yapmaz dediğin insan bile sen sırtını dönünce bı iş çeviriyor
Of evet işte ya olan bana oluyo kaç günfür arıyo özür diliyor falanda boşa sökmez daha bana haketmeidm
Yani bikez aldatanin bı daha yapma gibi bı eğilimi var bence hayatından çıkardıysan tekrar alma
Almam diye umuyorum çok kesin konuşuyo yapmıycam bidaha asla şeklinde zaten sadece konuşma oldu konuşmanın bi kısmı o yönde ama işte onunda arkadaşıyla makarasına oldupunu söylüyo karşı taraftaki kız herhangi birşey falan atmamış ama yinede kırıcı çıkarttım sayılır
Bence sen hala çocuğu seviyo ve affetmek istiyosun bilemiyorum ya uzulmeni de istemem belki dediğin gibi yüzeysel bı konuşmadır
Tabiki çok seviyorum keşke affedebilceğimmbişey olsa çok isterdim ama yinede suçu yok değil ya yok affetmemen lazım beni ne kadar çok sevdipibi biliyorum gerçekten aileside beni çok sevdiğini biliyor bensiz o da çok üzüküyor onu da biliyorum ama suçu baya var sonuçta benle konuşmak yerine ona yazmış etmiş hoş değil
Teşekkür ederim ynede 😢
Rica ederim tam bı aldatma olmasa da bı girişim so konudu yinede yapmalıydı , son karar sende artık
Teşekkürler gerçektm
Affedersen bi daha yapmaktan çekinmez, üzülsen de yolları ayırmanı tavsiye ederim.
Hani kendi isteğiyle olmadığını Falan söyledi ama kim isterse istesin yapmaması lazımdı pişman olduğunu söylüyo affetmeyi düşünmüyorım ama gerçekten niyetini anlamış değilim çok manupile ediyor beni gercekten
Hayatında sen varken bi mesaja kendi isteğiyle yapmıyorum diyor güldürme beni istemese cevap vermezdi bunca zaman ne diye saklaya saklaya yazışmış lütfen manipüle etmesine izin verme pişman ayaklarına da kanma
Evet işte resmen dalga geciyor benle kendiisteği ne zorlamı yazdırdı sanki inanılmaz sinirlendim ya anlatamam kanmıycam teşekkür ederim
rica ederim yoksa üüzülen sen olursun
seni kandırmış arkadaşını alet etmiş kurtulmak için saf olma
Arkadaşının söylediği mesajları görüdm o konuda sıkıntım yok cidden arkadaşı yazmış ilk sonra ona cevap vermeyince buna demiş arkadaşıyla olan mesajlarıda okudum yinede iğrenç yani niyeti olmass hayır yapmam diyebilrdi
Simdide çok pişmanım haklısın çekiyor
ama şunu da düşün, belki kendisi sana yakalanacağını düşüneceği için önlem olarak o konuşmayı yalandan yapmış olabilir. bunu yapacak kadar akıllı mı bilmem ama ben olsam öyle bir teminat yapardım
Onuda düşündümde inan bilemiycem artık ne düşünceğimi teşekkür ederim yinede
Ecem hanım aldatılmayı affetme
şöyle söyleyim seven insan asla aldatmaz ama illaki senin kıymetini anlayıp köpppek gibi döner her katil suç mahalline 1 kez bile olsa döner bakar
Affedersen arsızlaşır
Evden ayrıl terket bidaha görüşme
Ayrılfım ya zaten iki gün önce geldi kapımada konuşmaya oluru olmaz dedim inanmıyo görücwx
Zamanla inanır
Umarım
Bende umarım
Hâlâ aynı evde misin ki
Yok 1 haftadır kendi evime döndüm
Meyilliymiş zaten arkadaş falan hikaye. Aklın varsa affetme. İkinci kez aldat demek gibi bir şey olur ona
Evet bende öyle düşümüyorum iki günlük küslüklerimizfefe yazan kişilere cevap vermişliği vardı ki sıkı ve birbirimizi kontrolcü bi ilişkimiz vardı doğru diyosun teşekkür ederm :(
Allah yardımcın olsun kurtul gitsin. Şimdi bir ağlarsın iki ağlarsın ilerde geç olur affedersen. Rica ederim.
Doğru diyosunuz çok teşekkürler geçer elbet zararın neresinden dönsem kardır
Zor bir durum 🙄
Geçmiş olsun
Affetme bir kere yapan bidaha yapar ;)
Yanlış yapmış kotu
Sana layık değil bence
Teşekkür ederm
Cidden ben seversm yanlış ypmmm
Gerçek aşk olsaydı olmazdı bu
affediyim deme de sakın
Düşünmüyorum bende affetmeyi ama çok kırdı yani bunu yapmasını en son bekliyceğim kişiydi
bir kere yapan her zaman yapar lafı çok doğru bence gururunu bi kenara atma git ayrıl gerekirse 2 yıl ağla arkasından ama affetme bence
Evet evet aynen öyle affettikçe zaten affeder kafasına giriyolar hiç haketmemiştim bunu affedemem zaten teşekkür ederm