arkadaşlar merhaba bugun 5 yıl 7 aylık ilişkim bitti.2018 de tanıştık gecmişinde çok sorunlar yaşamışdı sürekli bi derdi vardı sürekli yanında oluyordum çok seviyordum çok aşıkdım tam kendisini annemle tanıştırcam benden ayrılmak istedi perperişan oldum benden ayrıldıkdan 1 hafta sonra kardeşim dediği şahışla nişanlandı. dünyam başıma yıkıldı intiharın eşiğinden döndüm özür diledi bir daha senden başkasına sevmicem diye yeminler etti neyse aradan 2 yıl gecti ama bu 2 yıl beni 20 yıl yaşlandırdı ailesi çok sorumsuz nişanı attılar ben nasıl seviniyorumm allahhh yaşadık diye başardık diyee aradan 1 ay gecti kızın davranışları değişti günde 50 kere arayan kız ben aramasam aramaz yazmasam yazmaz rüyalarıma girdi kabuslarım oldu diyorum kesinlikle aldatıyor gözümün içine baka baka yalan söyledi hep iş yerine gelim diyorum aman gelme laf olur söz olur dışarı cıkalım aman bi gören olur askere gidim gelim evlenelim yok sakın gitme bişeyler gönderim yok yok gönderme arıyorum şuanda konuşamam diyor sürekli ablalar yanımda en son canıma tak etti ya gerceği anlatcak ya da intihar edicem öğrendimki nişanlısından ayrılır ayrılma yaklaşık 8-9 ay başkasıyla konuşmuş dedimki neler yaptıysan anlat affedicem öğrendikden sonra sürekli tehditler almaya başladım hepsini tek başıma hallettim aradan 2 sene gecti herşeyi anlattı midem kaldıramadı onunla her boku yemiş kısacası ben 5 yılda onun için her boku yaptım ailemden vazgectim kariyerimden vazgcetim her derdine koştum o ağladı ben 10 kere ağladım bugunde öğrendim 1 aydır başka çocukla konuşuyormuş şimdi ben napıcam ne edicem o kadar çaresizimki heryeri yıkmak istiyorum kırmak istiyorum bana aldığı hiç bişeyi atamadım kıyamadım. İstesem bir hareketimle rezil ederim herkese ama yapamıyorum.5 yıl 7ayda 3 kez aldatılmışım siz olsanız napardınız lütfen bi akıl verin akıllı düşünemiyorum
Not:hala ilk günkü gibi aşığım ona
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer