İlk başlarda seni takılmalık olarak görüyordum ama sonra aşık oldum dese ayrılır mısınız?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2 yıl geçmiş zaten demek ki gerçekten doğruyu söylüyor erkeklerin hepsi zaten aynı özellikle dekolteli falan giyen biriysen hepsi ilk o amaçla yanaşıyor
Gayet normal giyiniyor var say
bak yanlış anlama ama ben çok erkekle görüştüm ettim hepsi ama hepsii aynı her erkek ilk tanıştığı kızı önce bir yokluyor anladın mı ilk 2-3 ay takılıyor sonra senin ciddi olduğunu görüyor eğer adamın amacı sadece oysa bir bahane bulup ayrılıyor zaten ama senin erkek arkadaşın 2 yıldır yanında bu adam seni kullanan biri olsa hayatta zaten bu kadar sene beraber olmaz iki üç yatar kalkar her poku yer yallah olur gider demek ki sonradan fark etmiş demiş bu kızı kaybetmiyim bu tam benlik aşık olmuş ve ciddiye bağlamış işte
buradaki erkeklere sen bakma hepsi ilk tanıştığı kıza gayette o niyetle yaklaşıyor :d
benim tam 3 tane abim var onlardan bile biliyorum hepsi fena :))
Evet doğru haklısın ciddi yaklaşan erkek yok denecek kadar az bu durumu ben yaşamadım yakın bir arkadaşım yaşadı şimdi üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum diyor
eğer bu sevgilinden ayrılırsan çok yaşayacaksın bu durumu aşk meşk ciddi ilişkiler bitti artık herkes her şeye rahatlıkla ulaşabiliyor artık bu yüzden tek gecelik takılan çok fb çok
üzülecek bir durum göremiyorum ben ha evet ilk çok sinir olurum sen kızlara ilk o gözle mi bakıyorsun ne kadar kötüsün Çok kötüsün derim ama ayrılmam
seni takılmalık olarak gördüyse ilk baş bu senin yüzüne değil tamamen erkeklerin hormonları hepsi çok çok uyanık önce bi yokluyor afedersin ama bu kız verir mi vermez mi diye deniyor verirse ooh ne ala vermezse uğraşmıyorlar ama erkekler bu kız tam benlik tamam dedikleri noktada devam ettiriyor
Ben de ilk başta ciddi düşünüyordum şimdi takılmalı görüyorum der kudurturdum
Evet ayrilmalisin. Çünkü halen takilmalik görüyor
Ciddiysen ayrıl sende takılmalık görüyosan ayrılma
Hayır ama bir şok etkisi yaratır tabi bu benfe
neden yaratsın siz erkekleri cidden çok masum görüyorsunuz o buluştuğunuz erkekler ilk o amaçla buluşuyor zaten :d
Ben bir erkekle buluşmuyorum buluşan düşünsün bunu
belli erkekleri yakınen tanısan bu görüşte olman çünkü ay cidden hepsi midemi bulandırıyor
Benimde
Evet ayrılırdım.
Ayrilmam
Düşündürücü bi soru
Sende takılmissin sonuc olrk
Hmmmm