Ben aldatmam demeyin. Varsayım yapıyoruz. Velevki bir gaflette bulundunuz ve aldattınız. Saklar mıydınız? Yoksa söyler miydiniz?
Sevgilinizi aldatsanız itiraf eder miydiniz?

Ben aldatmam demeyin. Varsayım yapıyoruz. Velevki bir gaflette bulundunuz ve aldattınız. Saklar mıydınız? Yoksa söyler miydiniz?
Sevgilinizi aldatsanız itiraf eder miydiniz?

Aldatırsam zaten sevmiyorumdur, benden soğuması için mükemmel sebep, söylerdim kurtulurdum.
Aldatmam da varsayım dedin diye yorum yaptım reis 🤣.
Sevdiceğimi aldatmam ben. Ne olduysa anlatırım gün içinde. Onun sormasına bile gerek yok. 🫠😅
Ederdim çünkü rüyalarımda bile beni rahat bırakmazdı
Aldatma konusu gerçekten hikaye anlatmaya benzemez, ilişkilerde çok derin izler bırakır. İtiraf etmek ya da saklamak arasında herkesin farklı bir yolu var, ama ben dürüstlükten yana olanlardanım. Yanlışlıkla bir hataya düştüğüme inanıyorsam, bunu söylemem en iyisi olurdu. Çünkü sevgi, güven üzerine kurulu bir bağdır ve dürüstlük bu bağı onarabilir. Herkesin karakteri ve durumu farklı olsa da, bir ilişkiyi yeniden inşa etmek için açık olmak en doğru yol gibi geliyor bana. Her şeye rağmen kimseyi yargılayamam elbette, zor bir durum! 🌿
Cevap
9Cevap
Ederim başta söz verdik eğer sıkılırsak ilgi başka yere kayarsa söyleyeceğiz
ben aldatmam karaktersiz değilim.
Aldatmadığıma göre itiraf etmeme de gerek yok, benim bir sevgilim olacak da onu aldatacağım maalesef benim kitabımda yazmaz onun duygularıyla oynayamam asla oynamam da.
İnsanları kandırmaktan hiç hoşlanmam. Öyle bir şey yapmamda yapsam da aşırı rahatsız olup derdim.
İtiraf etmeden hayatından çıkarım. Kimse bununla yüzleşmek zorunda kalmamalı.
Hayır etmem. Niye partnerimi ya da eski partnerimi bu düşünceyle üzeyim ki?
Oldu ki öyle bir şey yaptım vicdanım rahat bırakmazdı beni. Mutlaka konuşurdum.
Aldatmayı kendinize yakıştırabiliyorsanız evlenmeyin
Boyke bir şey yaparsam da kimse bilmez sessiz şşt kimse bilmiycek
aldatmam kendime yakıştırdığım bir davranış olmaz ama diyelim ki aldattım bunu söyler ve bitiririm
Yüzüm kızarır konusamazdim ama aldatmam yapmak için şerefsi Z olması lazım
Söylerim ama asla yapmam öyle bişey
Sevgilimi aldatmam ben öyle biri değilim 😂
Söylerim neden saklıyım
Ederim.
Sanmam
Etmem tabiki
Ederdim duramazdim
Aldatmam
Aklen muhal geçersiz varsayım
Aldatmak ezikliktir
Karaktersiz değilim