Evliyken aldatmanın nedenlerini anlarım ama sevgiliyken aldatmak için bir nedenin olabileceğini sanmıyorum. Ayrılabilmesi için hiç bir engeli yokken ihaneti tercih etmişse ben o adama güvenmem. Biterdi.
Öncelikle neden böyle bir itirafta bulunduğunu anlayamaya çalışırım. İhanetinin nedenleri beni bağlamaz. Ne olursa olsun ihanetin haklı bir sebebi olamaz. İlişkimizin gidişatı nasıl etkilenirdi orası için net bir şey söyleyemiyorum. Eski sevgilisini aldatan beni de bir başkasıyla aldatır düşüncesindeyim. Ancak yine de şartlara bağlı olarak bir karara varmak daha doğru olur.
ayrılırım.. ben altın suyuna bandırılmadım eskisini aldatan beni de aldatır.. öyle ejderya gibi burnumdan ateşte çıkaramıyorum desem ki bi numaram var shdjfj yani beni aldatmaması için bir neden yok😃 karakter nakli yaptırdıysa bişi diyemem ehhej
Bunun mantıklı bir nedeni olamaz. Dün başkasına bunu yapan bugün de bana yapabilir sonraki gelene de beni neden aldattığını nedenleriyle anlatır :) Bu tip insanların malzemesi olmak istemem.
isim olmaz yapan gene yapar... aldatmadin asla bir gecerli nedeni olamaz.. karaktersizlik ve ucuzluktur affıda olmaz.. next next hemen yol vereceksin.. biz bu islerde ne yazik ki cok kazik yedik biliyoruz acisinida yarasinida o yuzden bende yer bulamaz boyle biri..
Aldatmanın gözümde asla bir nedeni olamaz. Geçmişteki herhangi bir duruma normal şartlarda takılmam ancak bu durum düşünmeme sebep olur, özellikle nedenlerini sıralayan biri ise karşımdaki.
Etmem Aldatmanın bahanesi olmaz adam gibi alır karşına konuşursun karaktersizim demiyor da bunu başkasına yapanın bana yapmayacağı ne malum bahane arayan bulur.
Şimdi ordadeku sebep neydi? Bir de onu elrettıyse ilerde bana da ayanısnı yeper
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayrilirdim çünkü aldatmanın sebebi olmaz aklında bı neden varsa ayrilirsin eski sevgilisini aldatan ve neden gösteren erkegin yarın bı gün beni aldatmasında da bı nedeni olabilir çünkü.