İrem Derici, dünden beri bomba açıklamalar yapmaya devam ediyor. Cem Belevi’nin "Onu çok sevdim ve asla aldatmadım" sözlerine "Ses kayıtları var." diye cevap verdi. Siz de İrem Derici gibi sizi aldatan eski sevgilinizi ifşa eder miydiniz?
Siz de İrem Derici gibi sizi aldatan eski sevgilinizi ifşa eder miydiniz?
Eğer çıkıp ben onu aldatmadım çok seviyorum tarzı şeyler zırvalarsa ifşa ederim kendini insanlara çok efendi biriymiş gibi gösteremez yok hatasının farkında bana bulaşmıyorsa hiç uğraşamam öyle şeyler tarzım değil direk ilişkimi keserim
Karaktersiz adam. Çıkar uğruna karşındakinin duygularıyla oynamaya değer mi.. Bi de utanmadan hala açıklama yapıyor. Adam yalan dolan aciklamalar yaparken kendini hakli çıkarmaya cabalarken tabiki kadın ifşa edecek gerçeği. Ben de ederdim
Bu ülkede her şey olabilirsin ama rezil olamazsın. Şimdi irem dericiye bu kadar şerefsizlik yapmış bir adamın bile peşinden binlerce kadın koşacaktır. Sonra aynı şeyi onlara da yapınca oturup ağlarlar.
Benim özelim beni ilgilendirir. bir şey yapan varsa da kendini kandırır. Olayı daha da çirkinleştirmeye hiç gerek yok kimse böyle saygısızca davranmamalı.
Cem Belevi kendi yediyi kaba resmen pistemiş gibi oldu adam hiçbir zaman bu kadar popüler olmadı tam bu ilişkiye başladı bu kadın sayesinde birazcık adı ortada işte anılmaya başladı bir daha da artık şansı hiç gülmez iş hayatından yana bitti kendi kendi ipini çekti
Rezalet bence. Onu aşağıya çekeyim derken onun seviyesine inmek istemem. Ne hali varsa görsün der, kendi yoluma bakarım. Cem Belevi gibi duruşu olan bir adamın adının ihaneti karışması mide bulandırıcı. Eski sevgilisi Zehra Yılmaz'ı da aldattığı söyleniyordu. Demek ki kimsenin duruşuna aldanmamak gerekiyor. Herkes her şeyi yapabilecek potansiyelde biri...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cem Belevi ile sevgililer miymiş magazin takip etmeyen ben şok. Olay nedir bilmem ama İrem Derici pek hoşlandığım bir sanatçı değil. Tip olarak cem Belevi efendi duruyor bence yakışma olayları yok. Eğer aldatılma varsa da reklamın iyisi kötüsü olmaz diye böyle şeyler yapmaları bence etik ve hoş değil koca koca insanlar
Ooooohhh İrem helal olsun, dinsizin hakkından imansız geliyormuş gerçekten. Riyakar ve arsız bir tipse ifşalardım elimde delil de varsa bana hakaret veya küçük düşürücü sözlerde varsa dava bile ederim.
İrem Derici çatlaktır Feministtir köle etmeyi sever benim dediğim olacak diyenler den. Hali ile Bu sevgili dediği kişiye garez olsun diye sevgili demiştir. Darlamıştır zaten aşırı derece de kıskanç O kadına bu tip hiç gidermiydi akıl var mantık var. Saf bulmuş eziyor diğeri de ml susuyor
Hakkımda ya da ilişki hakkında ileri geri konuştuğunu duyarsam ifşalarım. Yoksa hiç işim olmaz. Sadaka veririm kurtulduğum için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Her kes bir şekilde ifşa etmenin peşinde hatırlasanıza Mustafa ceceli eski karısının bir kadınla sevişmesinin görüntülerini paylaşmıştı. Karşıdaki beter oldun modundalar.
İfşa deyince aklına gelen şey bu mu? Max turk erkeği zekası, buyrun. İfşa demek onunla yaşadığın özeli ortaya dökmek demek değildir. Onun yaptığı pislikleri anlatmaktır. Beni aldattı dersin bu kadar bitti. Ne nudesinden bahsediyorsun. Acınası.