Yillar sonrada özür dilese. Pişman olduğuna ve değiştiğine inanir misiniz?
Evet
Hayir- Sonradan vicdan oluşmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yillar sonrada özür dilese. Pişman olduğuna ve değiştiğine inanir misiniz?
Özür dilemek her şey için yeterli olsaydı günümüzde ayrılan çiftler bu kadar olmazdı. Özür bazı yerlerde işe yarayabilir ama büyük yaralar oluşturan durumlarda ufacık faydası bile olmaz. Ayrılık sebebi bu durumdan ötürü çok önemli çiftlerin tekrar bir araya gelmesi için, o yüzden bu soru değişiklik gösterebilir ayrılık sebeplerine göre.
Değişmez. Can çıkar huy çıkmaz. nişanlılık ve sözlük döneminde.. flört döneminde kötü olan ne ise ilişkinin ilerleyen zamanlarında bunun seviyesi yükselir. özellikle de evlendikten sonra aşk bitip Sevgi deforme olmaya başlayınca tavan yapar. lütfen dikkat edin. Başımıza iş almayin.
Cevap
5Cevap
Pişman olmuş olabilir ama bir süre sonra tekrar bitiyor inan buna sonra daha kötü oluyorsun. Yani samimiyetine inan ama bir daha yapmayacağına inanma.
Bana gore bir insanda vicdan ve merhamet duygusu ya vardir ya da yoktur. Sonradan oluşmaz. Canimi çok yakmişti. Bana çok haksizlik eti. Hayatimda affedemediğim nadir insanlardan. Bazen diyorum fazla mi gadarca davraniyorum. Affetmekten kastim hakimi helal etmek. Içımden gelmiyor çünkü.
Belki affetmek sana da kendini iyi hissettirir. Benim başımda da sana benzer bir durum var. Gelse helallik istese hiç düşünmem helal ederim. Helal ediyorum da zaten gelmese de önemli değil. Birine kin güderek yaşamak beni çok yorar. Tabi sizin durumu bilmiyorum sahiden affedilmeyecek kadar büyük şeyler yaşatmıştır. Kendini nasıl iyi hissediceksen o şekilde karar ver. Kendini düşün onu düşünme bence.
5 yil geçti üstünden. Onun yüzünden neler yaşadiğimi bir ben birde Allah biliyor. Yapı olarak normalde affedici bir insanimdir ve ona karşi hisetiğim negatif duygular bana zarar veriyor. Özür diledi ve helalik istedi. Yaptiklari film şeridi gibi gözümün önünden geçti ve helalik yerine ona tekrar bedua etim. Kotu kalplı biriymişim aradan kaç yil geçmiş herkes hata yaparmiş, pişman olmuş
Belki de hala bir şeyler hissettiğinden dolayıdır. Aslında istedigin helallik istemesi değil de senin güvenini kazanıp seninle mutlu olmak istediğini söylemesiydi. Kinci bir insan olmadığını da söylemişsin öyle düşündüm o yüzden. Sevdiğim insan tekrar barışmak yerine sadece af dilese öfke duyabilirdim
Haklı olabılırsın aslında. Zamaninda donmek istemişti (duygum vardı ama donmedım) ozamanda affetmemiştim.
Ne tuhaf demi canımızı çok yaksa da sevmeye devam ediyoruz. Sevginin en saf hali bu belki de ne onlar bu kadar sevilicek ne de biz bir başkasını bu kadar sevicez..
Okadar iyi özetledin ki.. Belıkı sende benzer bir durum yaşadin.. Keşke bir başkasini sevsem bende mutlu olsam..
Aldatıldım affettim ama onla olmadım sadece affederim hepsi bu devame tmem
Abartmiyorum 30 kez dönmüştür yıllardır dönüyor ama tanıdığım ilk yıldaki hatadan sonra hiç affetmedim 😄
Büyük bir hata miydi? Bana gore bir insanda vicdan ve merhamet duygusu ya vardir ya da yoktur. Sonradan oluşmaz. Canimi çok yakmişti. Bana çok haksizlik eti. Hayatimda affedemediğim nadir insanlardan. Bazen diyorum fazla mi gadarca davraniyorum.
Gercekten kötü bir insandı bana karşı yaptığı hatadan çok tamamen kendisi sorunlu
Anladim. Darisi bana
değişmesi ne kadar önemli onu anlamadım, değişse ne olacak değişmese ne olacak. kendine saygın varsa beraber olmazsın, değiştiğine yürekten inansan bile fark etmez bu
Güneşi bir yerine koysa yine affetmem
İnanırım ama onunla bir daha sevgili olmam
Huylu huyundan vazgeçmez
Affetmem bu konularda çok gaddarım
İnanmam, inanmadım
Hayır inanılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?